Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 125 195
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 750
  • при късмета
Оф, от днес имам СМС само за това, че ми е излязла сметката Joy И аз ще мрънкам пък

# 751
Laughing тогава и аз да кажа - МРЪН - алоу от 2 г се опитвам да спечеля куфар от различни игри:laughing:

# 752
  • При децата ми
Спечелила съм пак от форума! Видях тази сутрин в темата. Тъкмо голямото дете беше болно миналата седмица и сега ще го подсиля.Simple Smile

Две "вафлени" игри за дамите от Варна и Велико Търново. Simple Smile
http://www.prestige96.bg/bg/promo/105/
Едната е за велосипед, а другата - за суитшърт.

Благодаря за споделената игра! Ще се включа с удоволствие. Редовно купувам от техните продукти.

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 11:32 от Hrispa76

# 753
# 754
Най - сетне ми одобриха бележката за лукчетата, не печеля, де.
Да знаете, че и чаят на захарни заводи участва в играта. Бележката ми беше за 1 бр ментина, 1 бр дъвчащи лукчета и 1 бр чай и нямаше проблем.
Довечера ще опитвам отново.

# 755
# 756
Какво си харесвате от Фешън Дейс,аз нищо засега....прегледах и за мен,и за ММ,и за децата и нищо...и скъпи неща гледах,пак не ми допаднаха.
И да споделя,може да е в полза на някого-бележката ми от Лайън,която си спечели ваучер,беше на стойност 1.98 лв и НЕ получих мейл,че е одобрена

# 757
Купих си мъжки боти, намалени на 30 лв, даже днес пристигнаха, много са бързи. До офис или адрес, все е 4 лв и има опция преглед. Заради проблемите със СД си ги поръчах по - големи, но си отговарят на номерата и сега са с около 2 см по - дълги, явно педикюр ще си пускам Joy Иначе раничка си харесах, ама беше по - скъпа и реших да заложа на практичното. Търся си хубав зимен шал, но засега удрям на камък. Участвам с още няколко бележки, но ако успея да се вредя още веднъж, ще дам ваучера на сестра ми. На нея не й пречи да си вземе нещо, от което няма нужда. Grinning

# 758
  • при късмета
Аз пък на телефона съм отворила всичките игри на които трябва да се качват бележки, че ми е по-лесно. Вчера изпратих бележка с туикс и ментина в играта на Тайгър Joy Обаче чак след като ми изписа, че съм я регистрирала видях в кой сайт съм. От тях не идва нищо за одобрение, та да видим.
От тик так продължавам да нямам отговор, и да се свържа не мога. Имам 2 участия, изобщо не знам дали си заслужава

# 759
Най-накрая си заявих ваучера от MyOptis, верно има много тъпи анкети. Как можеш да дадеш мнение за нещо, което не си ползвал, а това става ясно от предходен въпрос, но както и да е, вече приключих с анкетите.
Като се влезнах в профила на FD, още стояха артикули в "любими" от миналата игра, неналични разбира се, разнообразието беше толкова голямо, че не можех да направя избор, то и сега трудно направих, но поради липсата на такъв. Намаза половинката с нови джапанки.

# 760
Най-накрая си заявих ваучера от MyOptis, верно има много тъпи анкети. Как можеш да дадеш мнение за нещо, което не си ползвал, а това става ясно от предходен въпрос, но както и да е, вече приключих с анкетите.
Като се влезнах в профила на FD, още стояха артикули в "любими" от миналата игра, неналични разбира се, разнообразието беше толкова голямо, че не можех да направя избор, то и сега трудно направих, но поради липсата на такъв. Намаза половинката с нови джапанки.
И аз днес го заявих.Остава да чакаме!😆

# 761
Изтеглени са късметлиите, които печелят специална кутия ZEBRA от играта на Zebra.
Това са:

kroki_kk
Cveti Pesheva
klear_312
boryana_ys
me&kids
MarieSt
Жълтоклюно патенце
miraxi
kosara
Ripple
Пролетно цвете
кехлибаровка
bobb
dormina
alabama1

Честито! Tada

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 17.10.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на Zebra и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

Благодарим на всички потребители за участието!

# 762
И аз съм а път да приключа с анкетите. Имам още малко точки да направя, за да си взема каквото съм натрупала, но надали ще си ги причиня и след това. Омръзна ми да ми пращат покани за участие, почти веднага да им отворя линка и  вече квотата да е запълнена или да не отговорям на условията...Отделно, че редовно ме прекратяват някъде по средата на анкетите, щото не отговарям. А, съм си попълнила старателно всички въпросници и данни- би следвало да не ми губят времето при това положение... Одеве ми идва покана за анкета точно от MyOptis и още на втория въпрос ме изхвърли...Да не коментирам, че има едни, дето ако отговаряш по- бързо и не ти начисляват точки- а, аз принципно си чета и отговарям осмислено( изключвам ситуациите, като на Sonnenlicht, при които си отговорил, че нямаш впечатления или не си ползвал, но за да продължиш, трябва да отговориш нещо от зададените - е, тогава им отговарям с най- малко грешния отговор)

# 763
# 764
Може ли линк към играта на тик-так....Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт