Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 125 153
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 780
  • Елхово
Изтеглени са потребителите, които печелят метален декоративен панер от ДОМКО. Това са:

d0ra
malika$
Black Scorpio

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 16.10.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на DOMKO и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за връзка).

# 781
За ваучерите от My Optis, Еконт смс ли,изпращат или имейл?
На смс
Не е вярно! Имам писмо от май оптис, че еконт вече НЕ изпращат смс, а трябва да си провериш в посочения адрес на еконт.Аз вчера отидох, обаче падежа ми бил от днес, та не ми дадоха драгоценните 10 лв, защото щях да имам такса 2,60.Направо са стигнали дъното еконт! Утре ще ходя, че днес не мога.
Т.е. никак не ме уведомиха еконт, а май оптис с мейл.
Благодаря за разяснението!  А, My Optis кога изпращат писмо,когато са го изпратили ли вече ваучера?

# 782
И нашата хавлия на Баунти още я няма. И омо не съм получила от форумската.
Чакам ваучера за офис Уан и сиропа за имунната от форума. Без това сме и щерката и аз постоянно на някакви сиропи с тази ясли и училища..
Все потребни награди ☺️

# 783
Нямаме във форум ски игри,...... Но съм с 100 лева ваучер от новата игра на Колата. Тъкмо имам нужда от нови очила.
Как изглеждат промоционалните бутилки? Имат ли нещо различаващо ги от обикновените? Днес пих кола, но беше без код.

# 784
  • Сф
За май оптис. Мисля че да.Пратиха мейла, защото са пратили ваучера.
Някой беше споменал че ги дават началото на следващия месец, ако са заявени в предходния.

# 785
  • София
Не е съвсем по темата, но може да е полезно за някого.
Днес спечелих ваучери за 16 лв за Технополис, като дойде една фирма, взе старите ми електроуреди и ми даде ваучери за сумата. Доволна съм. Отървах се от боклуците и не ми се наложи да ги изхвърлям до гюма.

# 786
  • Пеликания
И аз не съм си получила кърпата от Баунти. Ще чакаме още малко.

# 787
и моята кърпа я няма все още

# 788
Не мога да регистрирам бележки в сайта на Лайън - някой друг с такъв проблем?

# 789
Днес имам пропуснато обаждане от този номер +35924512531. На някой да му е познат?

# 790
  • София
Няколко страници по-назад коментираха подобен номер:
На някой да му е познат този номер 024512592?

Звъняли са ми от същия телефон и подобни на него ( 024512548 024512592 024512578 ), става въпрос за фирмата welmax. Предлагат нещо като презентация за около 2 часа и представят прахосмукачка подобна на rainbow на подобни пари. Завивки от камилска вълна и скъпа сокоизтисквачка. Като идеш там може да участваш с талон да те изтеглят и да ти направят отстъпка примерно за прахосмукачка за 4100лв може да спечелиш 900лв отстъпка. Продуктите не изглеждат лоши сигурно са хубави, но аз не бих дала толкова пари и изглежда малко като манипулация 2 часа да те убеждават, но може да видиш за какво става въпрос.

# 791
ImaLogika_ , благодаря! Ако звъннат пак, директно да ги отсвирвам, значи Simple Smile

# 792
Здравейте , къде точно се намират контактите където пишете на кока кола за невалиден ваучер ,че не го намирам

Профил-Настройки-Помощ. Най-долу е "Пиши тук".
А,след като пишем,че имаме проблем,как се разбира,дали ще го разрешат?(става въпрос да ваучер-излиза НЕВАЛИДЕН,а не е ползван)🙄

# 793
Скрит текст:
Изтеглени са късметлиите, които печелят специална кутия ZEBRA от играта на Zebra.
Това са:

kroki_kk
Cveti Pesheva
klear_312
boryana_ys
me&kids
MarieSt
Жълтоклюно патенце
miraxi
kosara
Ripple
Пролетно цвете
кехлибаровка
bobb
dormina
alabama1

Честито! Tada

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 17.10.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на Zebra и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

Благодарим на всички потребители за участието!

благодаря за споделянето, спечелила съм кутия

може ли линк към форумните игри. Благодаря

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 11:55 от Не се сърди, човече

# 794
Здравейте , къде точно се намират контактите където пишете на кока кола за невалиден ваучер ,че не го намирам

Профил-Настройки-Помощ. Най-долу е "Пиши тук".
А,след като пишем,че имаме проблем,как се разбира,дали ще го разрешат?(става въпрос да ваучер-излиза НЕВАЛИДЕН,а не е ползван)🙄
На мен ми се обади някаква мацка от СД и до няколко часа проблема беше решен.
Но аз писах на СД,не на Кока Кола
Много исках и аз кутия Зебра....мрън..

Общи условия

Активация на акаунт