Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 125 152
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 810
Миналата година наградите бяха за "15 000" лв, а в темата само един се похвали с паричен ваучер. Според мен бяха силно преувеличили броя на наградите. Сега поне е с регистрация на касова бележка и няма да има нераздадени награди, но във всички техни игри знаем чии имена присъстват. Затова тази игра мисля да я пропусна. Като цяло игрите на Кармела отдавна спряха да ми бъдат интересни. Чакам си аз София Мел и коледните календари.

# 811
  • при късмета
Миналата година така и не попаднах на ваучер. От време на време все още виждам от тези кутии, чудя се дали ваучерите вътре все още са валидни и вафлите не са ли с изтекъл срок?
Очакваш да попаднеш на ваучер в кутията ли? Пише, че играта ще е с регистрация на бележка

# 812
В старата игра не бяха ли вътре в кутията? Нещо такова си спомням.

Сега, като се замисля, май не съм печелила от Кармела. Участвах в игри на мини вафли, както и в тази...
Дано Престиж да направят игра на някои бисквитки - техните ми харесват.

# 813
Аз по-предишната година бях спечелила кутия вафли, миналата възглавничка за път от мемори пяна. Ама тази година може да пропусна, че само 50 наградите, а периода е месец и половина.

# 814
Тия с 15-те хил. кутии бяха Чудо и ваучерите. Ама лъхаше на измама тази игра. Кармела не бяха ли последно някакви куфари не си спомням добре? Аз съм печелила само външни батерии от тях.

# 815
по мой спомен, последната игра на Кармела беше с куфар, мемори възглавничка и още нещо. Аз тогава си спечелих мемори възглавничка за път, малкия постоянно си я ползва в колата. А онази игра с многото ваучери беше Чудо, и да пак по спомен, само един - двама се похвалиха в темата

# 816
  • Велико Търново
Аз бях намерила не ваучер, а талон за безплатни фафли, но никъде не ми го приеха...

# 817
спечелих за хлапето несесер от чупа чупс. Много им се радва. Май ще се пробвам и за племеника Blush

# 818
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Днес послучй рожденият ми ден се включих отново в Сникърс и Захарни заводи....От вторите пак късметче.Взех си и билет от новите 7ци - нищо.Не ми е ден.Затова си сипах винце Laughing Почерпете се за мое здраве!

# 819
  • Велико Търново
Да си жива, здрава и живота ти да бъде сладък като псевдонима тук Simple Smile

# 820
Честит Рожден ден, Захарче! Здраве,щастие и спокойствие да изпълват дните ти!🎂🌺🌺🌺

# 821
  • София
Честит Рожден Ден, Захарче! Желая много щастие и късмет! Ако не ти е провървяло днес в игрите, то в живота много да ти върви Blush

# 822
Честит Рожден Ден, Захарче! Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет във всяко твое начинание!🙂💐🎁

# 823
  • при късмета
Да си жива и здрава, Захарче, много късмет и усмивки!

# 824
  • София
Захарче, да си здрава и щастлива Simple Smile Сбъдвай с лекота всяка своя мечта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт