Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 125 195
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 840
По-скоро искаш да си продадеш ваучера, а може би и не съществува такъв. Мъжа ми имаше ваучер за 45лв. и купихме детски обувки и доплатихме около 10лв. За 125лв., охоо, има за 2-3 чифта.

Оф, тези от Сникърс са ужасни.  Rolling Eyes Без това се обърках и така купих тъпите им барчета. Лайън щях да купувам. За нищо не стават.
Цитат
Твоята снимка не е одобрена, защото липсва опаковка на продукта в снимката.

Последна редакция: нд, 13 окт 2019, 22:55 от ~Carolina~

# 841
Аз и 15 лева бях използвала в началото, доплатих 15 и си взех маратонки.

# 842
Честит Имен Ден на имениците днес! И аз взех чадър от Инмедио, страхотен е.

# 843
Честит Имен Ден на имениците днес! И аз взех чадър от Инмедио, страхотен е.
Кои марки цигари участват и колко броя трябва да се закупят?
ПП.Намерих поста, в който има инфо.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 10:10 от Sonnenlicht

# 844
В Спорт Депо от днес има промоция купи 2 продукта и вземи 3 безплатно.

# 845
  • оттам, откъдето започва България
Ще бъда изключително благодарна на всеки, който може да помогне с решение на моя случай.
Поръчах от Дистрикт стока с ваучера от КК. Днес ми дойде пратката. Не я отворих веднага пред момчето от Спиди, а по-късно. След отварянето установих, че стоката, която съм поръчала, е с етикет, но в крайно мърляво състояние, т.е. изглежда като използвана или доста време е събирала мръсотия някъде преди да ми бъде изпратена. Отделно от това вида й въобще не отговаря на това, което се вижда на картинката в сайта.
Веднага писах във формата за контакти на Дистрикт и оттам ми отговориха, че мога да я върна за тяхна сметка, тъй като нямаме магазин в града ни.
Видях, че в сайта има и формуляр за връщане на продукт и възстановяване на сума.
Въпросът ми е: Някой от вас връщал ли е стока, закупена с ваучер, след което сумата да му е била възстановена с пощенски запис (има и такава опция)

# 846
Игра на Савекс и Кауфланд:
http://www.kupisavex.com/?fbclid=IwAR0xHz7ktKonpgM6LXl3qOLVFmV-8 … huxVkvxdzaHOyaUu4

Щом си поръчала с ваучер, сума не възстановят с превод. Може да замениш артикулите с други или да ти пратят ваучер за пазаруване от физически магазин.

# 847
# 848
  • при късмета
От Спорт депо току що ми се обадиха, да ме помолят да отида да си взема парите обратно от разликата на каса и на етикет на закупен продукт. С уверения, как служителката щяла да бъде наказана и не знам какво си. Изобщо можеше да не се стига до там, ако не се беше запънала с измислени правила.
Когато сте в правото си, пускайте жалби, винаги има смисъл

# 849
Привееет милички!🌞🌞🌞 Минавам само да ви почерпя виртуално - днес съм рожденичка,ударих 40г.🎂😆
Чувстам се чудесно!😄Както се казва 40-те са новите 20! 🔝🔝🔝😉😆

# 850
Конкурс на Еконт: https://www.econt.com/photomarathon/about

P.S. Честит Рожден Ден, Аурелия!

# 851
Честити да сте всички с поводи за празнуване!Бъдете здрави!
Относно ротманс в Имедио , в този в Кауфланд в Овча купел-"скрит" при касата имаше постер, но на него инфото беше малко по-различно от това споделено тук, а именно: купете 2 кут. Ротманс и може да спечелите запалка и при 4 кутии -може да спечелите чадър" -имаше мн.хора и не успях да проверя, защо е по друг начин "играта".

# 852
Точно така е, но на мен момичето на касата ми каза, че всички печелят!

# 853
  • София
Честит празник Аурелия!

# 854
  • у нас
Честито, Аурелия! Balloon

Общи условия

Активация на акаунт