Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 125 168
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 705
Момиче от Ин тайм са ми фалшифицирали подписа за купата от Кока Кола. Подписа изобщо не е моя, купа не съм взимала. Направо се излагат яката. Едно е да не ми изпратят наградата, но това си е вече престъпление!

# 706
Днес участвах във фейсбук в една игра за награда скрин която ще се тегли на 14.10.И в коментар МЕТИН ИСМАИЛОВ пише Честито ти спечели търси страницата МАЧКАЙ ЗА ДА и търси Петя.На някой случвало ли му се е такова нещо .
И аз го имам това.. Измама е!!

И аз имах преди няколко месеца-ама като почнах да разпитвам, спряха да отговарят. Измама е!

# 707
  • при късмета
Момиче от Ин тайм са ми фалшифицирали подписа за купата от Кока Кола. Подписа изобщо не е моя, купа не съм взимала. Направо се излагат яката. Едно е да не ми изпратят наградата, но това си е вече престъпление!
Как разбра?

# 708
Как разбра?
От колата ми изпратиха сканирано платежно и съвет да пускам жалба към куриера

# 709
Ако имаш товарителница виж на коя дата и в колко часа е доставена. Да не би някой комшия да се е представил за теб?Моите награди ги взе една комшийка защото дребен спеше и куриера ми звънна като е на вратата на къщата.

# 710
Ако имаш товарителница виж на коя дата и в колко часа е доставена. Да не би някой комшия да се е представил за теб?Моите награди ги взе една комшийка защото дребен спеше и куриера ми звънна като е на вратата на къщата.
Няма как. Адреса е магазин, работи от 8:30 до 24:00.

# 711
  • при късмета
Пускай я разбира се. Дано се наредят нещата

# 712
Къде им писа, на кока кола имам предвид?

# 713
  • при късмета
Имам 77лв. от новия билет на лотарията

# 714
Имам съобщение от Спийди пратка от днес за 0лв, освен ОМО ,друго не чакам. Някой взе ли си вече ОМО-то?
Взе ли си пратката?Омо ли е?

# 715
Имам 77лв. от новия билет на лотарията

Каква е тази "шантава" награда от 77 лв.? Стана ми интересно, досега наградите са им "закръглени" - 5 лв., 10 лв., 100 лв. и т.н. Кой е билетът?

# 716
Гледах реклама на този билет - голямата им награда беше нещо като 777777лв - хареса ми и мислех да си купя))
Ма Ко, честито Simple Smile

# 717
А, сетих се. Имат една със седмици. Мерси.

# 718
  • при късмета
Lucky 7777 е билета. Най-малката печалба е 7лв., а той струва 5лв.
В сайта го има

# 719
Писах на Нестле България за поредната измама на Пеневи -Димитрови да видим дали ще съм си изхабила времето напразно за пореден път по този повод.

Общи условия

Активация на акаунт