Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 125 202
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, да попитам за играта на Кауфланд " добре дошло, слънчице" имам имейл, че съм в избраните за Август... но още не съм получила пратка, вие получихте ли ги, има ли такива, които чакат още?Blush

# 736
Здравейте, дами Simple Smile
Да споделя и аз. Вчера попаднах на нова кампания на Киндер https://www.kinder.com/bg/bg/xp/storiestoshare/

Не съм сигурна дали съм разбрала правилата, но като цяло май трябва да гласуваш за училище, като 10-те събрали най-много гласове на хората печелят книги на стойност 3000 лв. Някоя от вас попадала ли е на него?
Струва ми се интересно. Simple Smile

# 737
Здравейте, дами Simple Smile
Да споделя и аз. Вчера попаднах на нова кампания на Киндер https://www.kinder.com/bg/bg/xp/storiestoshare/

Не съм сигурна дали съм разбрала правилата, но като цяло май трябва да гласуваш за училище, като 10-те събрали най-много гласове на хората печелят книги на стойност 3000 лв. Някоя от вас попадала ли е на него?
Струва ми се интересно. Simple Smile
[/quote
Благодаря за споделянето.Аз регистрирах моето начално училище на село.Няма да казвам кое е,тъй като сайта не позволява и не желая някой да мисли ,че карам някого да гласува за него.Искам само да кажа,че се надявам да спечели,не заради наградата за мен,а заради това,че учителите там бяха за нас приятели,родители и учители.Останалите училища в района ги закриха и в момента там учат ученици от шест села.Имат недостиг на учители,книги и персонал.Мисля,че книгите трябва да отидат точно в такива училища,а не в онези,които постоянно се финансират.

# 738
На някой да му е познат този номер 024512592?

Звъняли са ми от същия телефон и подобни на него ( 024512548 024512592 024512578 ), става въпрос за фирмата welmax. Предлагат нещо като презентация за около 2 часа и представят прахосмукачка подобна на rainbow на подобни пари. Завивки от камилска вълна и скъпа сокоизтисквачка. Като идеш там може да участваш с талон да те изтеглят и да ти направят отстъпка примерно за прахосмукачка за 4100лв може да спечелиш 900лв отстъпка. Продуктите не изглеждат лоши сигурно са хубави, но аз не бих дала толкова пари и изглежда малко като манипулация 2 часа да те убеждават, но може да видиш за какво става въпрос.

# 739
  • Велико Търново
На някой да му е познат този номер 024512592?

Звъняли са ми от същия телефон и подобни на него ( 024512548 024512592 024512578 ), става въпрос за фирмата welmax. Предлагат нещо като презентация за около 2 часа и представят прахосмукачка подобна на rainbow на подобни пари. Завивки от камилска вълна и скъпа сокоизтисквачка. Като идеш там може да участваш с талон да те изтеглят и да ти направят отстъпка примерно за прахосмукачка за 4100лв може да спечелиш 900лв отстъпка. Продуктите не изглеждат лоши сигурно са хубави, но аз не бих дала толкова пари и изглежда малко като манипулация 2 часа да те убеждават, но може да видиш за какво става въпрос.
Благодаря! И друг път са ме зарибявали за нещо подобно.

# 740
Тези са измамници. Манипулират и принуждават възрастни хора да теглят заеми, за да им изплащат прескъпите прахосмукачки и матраци. Веднъж бяха се докопали и до майка ми, вероятно с купени лични данни, но не им се върза на номера. Уж я избират от всички присъстващи, че е спечелила нещо, после я накараха да подпише договор за покупко - продажба. Не го направи, ама доста възрастни се връзват. Проблем е, че е пълно с неосъдени мошеници, които правят каквото си искат, но по - голям проблем е, че има много, които се връзват. Като Мачкай за да те уважават.

# 741
  • оттам, откъдето започва България
Две "вафлени" игри за дамите от Варна и Велико Търново. Simple Smile
http://www.prestige96.bg/bg/promo/105/
Едната е за велосипед, а другата - за суитшърт.

# 742
Наистина ли участват само двата магазина в играта? Вече се чудят какво да измислят.

# 743
И аз ги знам тези - веднъж баща ми срещнал негов приятел на улицата (той ми разказа) и онзи му се похвалил, че е извадип страшен късмет - спечелил 500лв отстъпка за покупка на матрак от  много специална фирма. Пак беше платил някаква баснословна сума. Смешното е, че човекът наистина бил развълнуван от това и се чувствал, все едно е спечелил от тотото, а не е чак толкова възрастен (60 и няколко годишен).

# 744
тайгър искат час на касов бон, без дата???

# 745
  • Nesebar
Здравейте , къде точно се намират контактите където пишете на кока кола за невалиден ваучер ,че не го намирам

# 746
Здравейте , къде точно се намират контактите където пишете на кока кола за невалиден ваучер ,че не го намирам

Профил-Настройки-Помощ. Най-долу е "Пиши тук".

# 747
  • оттам, откъдето започва България
Тази е за Русе, София и Варна: http://www.prestige96.bg/bg/promo/106/

# 748
  • София
В последния момент се включих в Милка за куфар. Но още няма печеливши за последния етап. И предишните седмици ли са се бавили с публикуването? Само с една бележка съм, но надеждата умира последна Blush

# 749
И аз много се надявам на куфар от Милка. Участвах във всяко теглене с по една бележка... Докато пишех това получих СМС, че печеля куфар!!! Явно мрънкането е хипер полезно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт