Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 125 170
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 765
Нямаме във форум ски игри,...... Но съм с 100 лева ваучер от новата игра на Колата. Тъкмо имам нужда от нови очила.

# 766
  • при късмета
Може ли линк към играта на тик-так....Благодаря
Заповядай!
https://tictac50.bg/

Нямаме във форум ски игри,...... Но съм с 100 лева ваучер от новата игра на Колата. Тъкмо имам нужда от нови очила.
Честито! Къде успя да откриеш стъклени бутилки?

# 767
https://www.tictac50.bg/
За анкетите-онзи ден събрах нааай-накрая 5€ от Моброг. От половин година ми трябваха 15 цента и не ми даваше никакви анкети,та със зор успях. Оптис два пъти по 20 лв взимам,та може да продължа. Толк имам 1200,чудя се да чакам ли 2000 или да дърпам ваучер за 10 и да приключвам с тях. 😁 Много са зле всички.
Аз пък нещо имам проблем с пощата и не знам дали са ми получили данните за форумните игри,ама здраве да е.

# 768
За ваучерите от My Optis, Еконт смс ли изпращат, или имейл?

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 16:42 от Aurellia

# 769
  • Пловдив
Честито!Има ли на етикета нещо за играта?

# 770
За ваучерите от My Optis, Еконт смс ли,изпращат или имейл?
На смс

# 771
Спечелих 25 лв от билета на НЛ Лъки 7 Simple Smile

# 772

Коя е тази игра?

# 773
  • София
На Баунти всички ли си получихте хавлиите? Аз само нея чакам и се зарадвах като в началото на седмицата спечелилите писаха, че ги получават, но при мен не дойде до днес?

# 774
Отговор от Нестле - знаех си, че няма смисъл да им пиша:

# 775
Евалата на Нестле то пък бива незаинтересованост..
Само не разбирам как си получават наградите и какви адреси и телефони дават Пеневи..

# 776
  • Сф
За ваучерите от My Optis, Еконт смс ли,изпращат или имейл?
На смс
Не е вярно! Имам писмо от май оптис, че еконт вече НЕ изпращат смс, а трябва да си провериш в посочения адрес на еконт.Аз вчера отидох, обаче падежа ми бил от днес, та не ми дадоха драгоценните 10 лв, защото щях да имам такса 2,60.Направо са стигнали дъното еконт! Утре ще ходя, че днес не мога.
Т.е. никак не ме уведомиха еконт, а май оптис с мейл.

# 777
PureLove моя грешка. Помислих че ме питат за играта с ваучерите на Оптиката и от вълнение не прочетох добре. Извинявам се Simple Smile

# 778
И аз още не съм си получила хавлията

# 779
И аз днес си взех парите от Май Оптис от Еконт, иначе вчера и аз получих мейл от МО, че не Еконт, а те ще уведомяват с мейл. Та вчера ходихме, но ни казаха, че днес могат да ми изплатят парите иначе има такса 2.40.
Оттам взех 20лв, мъжа ми 10.
Сутринта получих sms, че парите от Булпойнт са ми в сметката.
После и от Бг радио звъняха, че печеля лютеници. Yum
Днес ми върви. Grin

Общи условия

Активация на акаунт