Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 125 166
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 795
Имам съобщение от Спийди пратка от днес за 0лв, освен ОМО ,друго не чакам. Някой взе ли си вече ОМО-то?
Взе ли си пратката?Омо ли е?
Не беше ОМО, документи бяха. Много се разочаровах😁

# 796
Здравейте , къде точно се намират контактите където пишете на кока кола за невалиден ваучер ,че не го намирам

Профил-Настройки-Помощ. Най-долу е "Пиши тук".
А,след като пишем,че имаме проблем,как се разбира,дали ще го разрешат?(става въпрос да ваучер-излиза НЕВАЛИДЕН,а не е ползван)🙄

Ще получиш писмо на имейла от тях!

# 797
  • оттам, откъдето започва България
може ли линк към форумните игри. Благодаря

Заповядай: https://www.bg-mamma.com/?topic=856707.msg39439574#new

# 798
А ваучера от Кола валиден ли е при намалени очила? Че като гледам в сайта са доста скъпи

# 799
А ваучера от Кола валиден ли е при намалени очила? Че като гледам в сайта са доста скъпи
В неделя ще ходя да гледам за очила. ММ мисли че по изгодно ще дойде да купим от друга оптика, без ваучер. Кви са тия цени хахха

# 800
Здравейте.Как да се взема парите от Скрийл?Преведох 10лв от маркетагент и сега не мога да се ги взема.За да ги преведа по банкова сметка ми иска фб (какъвто нямам)или да си снимам лк от двете страни.А аз това няма да го направя.Друг вариант има ли?

# 801
Не е игра, но видях, че днес Музеите и Ботаническата градина на БАН обявяват „вход свободен”. Ботаническата градина - също и утре.
https://www.nationalgeographic.bg/?cid=120&article=9119& … n6sSnlkC3Z-rQlkwc

# 802
Игрите с ваучери продължават. Вчера в Била видях кутия с вафли Фамилия от 01.11 с покупка ще дават ваучер за Грабо и кошнища с продукти.

# 803
Днес си получих кърпата

# 804
Много малко награди от Кармела, миналата година бяха много много повече. И ваучерите бяха за 100лв, а сега за 30

# 805
  • Пловдив
Много малко награди от Кармела, миналата година бяха много много повече. И ваучерите бяха за 100лв, а сега за 30

Какво има тази година на Кармела?

# 806
Е три поста нагоре!

# 807
Днес си получих кърпата

за кой град ?

# 808
Миналата година така и не попаднах на ваучер. От време на време все още виждам от тези кутии, чудя се дали ваучерите вътре все още са валидни и вафлите не са ли с изтекъл срок?

# 809
Аз съм от град Тетевен за град Тетевен

Общи условия

Активация на акаунт