Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 125 188
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 945
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Tiger кога публикуваха печеливши?

# 946
В магазина на Спорт Депо в Младост има още доста намалени неща. Днес си взех велосипед OMEGA BETTRIDGE с ваучерите от Кока Кола

# 947
До сега не си показала снимка на нито една от наградите си.

# 948
И все пак продължавам да твърдя, че голяма част от парите за реклама се дават на инфлуенсърите, но на тях отдавна никой не вярва. Ще си купите ли продукт за отслабване от жена, която никога не е била дебела?
А на всичкото отгоре си подаряват Giveaway -те една на друга. Голям цирк!

# 949
В магазина на Спорт Депо в Младост има още доста намалени неща. Днес си взех велосипед OMEGA BETTRIDGE с ваучерите от Кока Кола
Да, "намалени неща"-от 699 на 530 лв...,В неделя с ваучер от 45 лв. нищо не можах да купя, точно от там...Днес най-накрая го похарчих в Мол България-готови сме за зимата..
.Забравили са да махнат една "пищялка"-сега ще трябва пак да ходя...
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 15:43 от denyil

# 950
Tiger кога публикуваха печеливши?
Не ги публикуват, а пращат имейли на печелившите.Може и в сайта на играта като натиснеш печеливши, да въведеш имейла си и да провериш дали печелиш.

# 951
  • Елхово
Поради невъзможност да установим контакт с потребителя mina.k.p се наложи да бъде изтеглен нов печеливш, който ще получи брандирана дъска за рязане UniCredit Bulbank.

Това е:

Мона Лиза

# 952
Няма ме в тайгър. Така се надявах на колонка.
Довечера ще взема още 4 кена на 2 бележки, едната ще я регистрирам на името на мъж ми.

# 953
Току що получих имейл от Захарни заводи
Честито! Ти печелиш bluetooth колонка!

# 954
  • София/Търново
Здравейте,

Грешката не е във вашето устройство или профил. От 12 октомври променихме механизма на играта с цел улесняване на участниците. На този линк може да се запознаете по-подробно https://www.facebook.com/notes/захарни-заводи/промяна-в-механизма-на-играта-на-захарни-заводи/1694703167331280/
Пожелаваме Ви успех в томболите! 🙂

Поздрави,
екипът на Захарни заводи

А аз търся ли бутон... Добре, че им писах. Реагираха бързо!

# 955
  • София
Ето го чадъра от цигарите, по-голям е от "стандартния".
Скрит текст:

# 956
  • при късмета
Здравейте,

Грешката не е във вашето устройство или профил. От 12 октомври променихме механизма на играта с цел улесняване на участниците. На този линк може да се запознаете по-подробно https://www.facebook.com/notes/захарни-заводи/промяна-в-механизма-на-играта-на-захарни-заводи/1694703167331280/
Пожелаваме Ви успех в томболите! 🙂

Поздрави,
екипът на Захарни заводи

А аз търся ли бутон... Добре, че им писах. Реагираха бързо!
Още вчера се изясни

# 957
Игра на Биотен в Лили - от 4 изтеглени карти и 4-те печелят продукт (беше само един вид - скраб за лице):

# 958
Сто въпроса за мостри, това ми дадоха, дано си заслужават, защото на мацката хич не и беше до говорене, камо ли да раздава. Има цял шкаф с мостри, ама .....
Отделно в брошурата на медея пишеше, че има и друга марка с мостри, че на Виши е комплект, в който трябва да има и карта за 10 лева отстъпка, но ще напиша на сайта им и ще отида пак 😜😛

# 959
много благодаря за споделената игра с чадърите, понеже съм ужасен пушач, та си купих кутиите цигари на куп Laughing, но пък се прибрах с чадър Blush

Общи условия

Активация на акаунт