Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 125 188
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 960
  • София
До сега не си показала снимка на нито една от наградите си.

Взела си е брошурка със снимка на колелото вътре тя...Joy

# 961
Благодаря много на двете дами, които се отзоваха с кодове за ваучери от КК. След висене два часа по доктори с детето, отидохме за обещаните пантофки с Мини маус, но понеже нямаше размер й взехме тениски с Мини маус по неин избор. ❤️

# 962
  • Велико Търново
И аз пратих ММ да си купува ротманс😄 Дали са му чадър без да тегли карта. Каза, че е голям и го е оставил за в колата. И аз точно за там го мислех😉

# 963
Конкурс за Коледно писмо с награди - https://meantime.live/letters-bg/chudo

# 964
Ще ме накарате да пропуша ротманс значи...

# 965
  • оттам, откъдето започва България
А, не. За цигарите не могат ме прекърши. Но пък казах на тези, които пушат Ротманс да се възползват (ако от магазина им дадат възможност). Simple Smile

# 966
  • Бургас
Цял месец чаках Олимпус да направят проверка, защо не съм си получила наградата и ни вест ни кост от тях. Вчера вече яхнах метлата и ги заплаших с КЗП. След няколко часа ми отговориха , че наградата пътува към мен. Сега получих смс за пратка от тях за  утре. И защо трябва все с рогата напред, за  да се получават нещата както трябва......

# 967
  • оттам, откъдето започва България
Игра на Кенар във Фейсбук: https://www.igra.kenar.bg/?fbclid=IwAR1Ck1odbkI7lWQdOtYk_5OPM3xe … YYf0rmHutxU17kNAU

# 968
Моля, питайте промотърките кога ще има и по другите градове (и дали изобщо) от тази промоция с чадърите.  Hug

# 969
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Морски бриз коя награда чакаш ,аз чанта имам да получавам от тях

# 970
  • Бургас
Морски бриз коя награда чакаш ,аз чанта имам да получавам от тях
Чантата чакам и аз. Пиши им във ФБ , че нищо няма да получиш.

# 971
Моля,ако някоя има изостанал ваучер от КК и няма да ползва,да ми пише.

# 972
Игра с покупка на Жилет в ДМ от 17.10.2019 г.

# 973
Получих лютениците и кетчупа от Бг радио Yum Heart Eyes Blush
Скрит текст:

# 974
  • София
Моля, питайте промотърките кога ще има и по другите градове (и дали изобщо) от тази промоция с чадърите.  Hug
Няма промоутърки. Има един лист А4 формат, сложен при касата на Инмедио (поне при нас), на който на син фон са сложени цигарите и пише условията - при 2 кутии може да се спечели запалка, при 4 може да се спечели чадър. Би трябвало да го има във всички обекти на Инмедио.

Общи условия

Активация на акаунт