Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 704
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 135
  • Бургас
Фелипе и Летисия пристигат в Южна Корея за визита

# 3 136
  • Пловдив
Я, кой си е наметнал палтенцето. Grinning Лично аз много харесвам тази мода.

# 3 137
Дамите от коронацията:
https://www.instagram.com/p/B375C16o0OY/?igshid=1789dyzw0ewdb

Летисия в Ю.Корея:
https://www.instagram.com/p/B3859_MoTOc/?igshid=10x51ufp2b2vf

Белгийската принцеса Елизабет ще стане на 18 този петък:
https://www.instagram.com/p/B38pIEjoP-L/?igshid=ny8qiwbq8d4b

# 3 138
  • София
Тук е адски грозна.Прилича ми на травестит. И,с тази коса направо потрес.

# 3 139

Не съм голям моден експерт, но тия презрамки, ако вместо да висят бяха фино подредени на раменете, може би нямаше да е така очеизбождаща липсата на бижу.
А сега  предната й част е огромна и гола като самолетна писта.
Иначе роклята е прекрасна, цвета също.
Може да се каже, че въпреки дребните забележки двамата изглеждат представително.

Обаче тия рамена ... нищо друго не забелязваш от тях Sad

# 3 140
Ще се върна да дочитам и гледам, но на бързичко- радвам се, че имаше коронация, за да гледаме хубави рокли, тиари, принцеси и т.н. Оправиха ми вкуса.
Меган, ах, тази Меган. Излишни екстеншъни. Максима си носи косицата с класа и критиките към нея са на място, но при Меган положението не ми харесва. И защо го прави? Роклята ѝ става и няма коланче над талията, с което преекспонираше в последно време. Обаче слизането по стълбите......мъка, мъка. Напъни, с които не ми става симпатична.

# 3 141
Роклята на цветята на Летисия ми харесва, бялата не. На мен не ми харесва модата с наметнатите палтенца, но явно е широко разпространена.

Мегън има и хубави снимки от снощи, тази от вестника нарочно е подбрана така. Външният й вид е добър, роклята е по мярка. Поведението, обаче, не е съвсем по мярка или по-точно с мярка.

# 3 142
  • Бургас
От всички дами вчера най-много не ми хареса императрицата.
Матилде и съпруг в Токио

# 3 143
Типично по български си плюем нашите. Аз смята че Радеви изглеждат много добре. С нищо не отстъпват на роялите. Роклите на Радева са много добре подбрани за нейната фигура. За нейните рамене съм съгласна, че са подходящи ръкави, не толкова паднали. Ако бяха идея по-високи върху рамене, щяха да ги скрият и щеше да е вълшебна. Точно тип принцески рокли и отиват. Хубаво беше да видим и малко усмивки от тяхна страна. Явно Радева е доста притеснена, а няма защо. Наистина не отстъпва по нищо на другите. Съгласна съм, че липсва и бижу. Но тя може и да няма чак такива. Така че е по-добре нищо, отколкото някое тънко едвам забележимо синджирче. Щеше да седи смешно. Роклята изисква тежко и сериозно бижу.

Относно Меган какво да кажa. Верно каквото сaм си направиш, друг не може да ти го направи. От таук на там за мен имат два варианта. Или ще се разделят. Или Хари се отказва от титли и прочие, заминават в Америка или където искат и спират да са част от всичко това. Хем ще си имат прайвисито, хем хората ще са много по снизходителни към тях. Тогава ще са просто едно обикновено семейство и никой няма да я съди толкова жестоко. Но с тези си изцепки, буквално рискува да загуби и малкото останали и фенове.

# 3 144
Съмнявам се да я устройва скромен живот с Хари, далеч от камерите, кралските събития и привилегии.

# 3 145
Той от титли едва ли ще се откаже, но ако престане да бъде работещ роял и си намери поприще, с което да издържа себе си и семейството си, ще е най-добре. Само че не мисля, че при този вариант М. ще остане с него. Влече я показността, приказките за прайвъси са само това - приказки.

# 3 146
Ще рече човек, че Мегън е правила оргии насред двореца, та чак да се разделя с мъжа си, или да напускат, а то някаква коса и неловка прегръдка. То ако се разделяха за такива неща хората с роялите, отдавна всички щяха да са в девета глуха. И никой не иска Хари да ходи някъде, откъде накъде? А и където и да е, той си остава принц, дете на Даяна, интересът към него и семейството му си остава.
Ще и мине и на Мегън времето в което я дебнат под лупа и нарочно и подбират грозни снимки, споко.

На мен от кралските особи ми хареса най-много роклята/роклите на Мери. Президентшата наша, невероятно, но факт, изглеждаше съвсем добре, с нищо  не се открояваше негативно от околните, напротив, имаше и далеч по зле от нея.

# 3 147
Шведското кралско семейство си взеха снаха с меко казано интересно минало и като ги гледам, ами живи са, 😄 че и навсякъде я канят София. Мегън нито се е снимала гола, нито е убила някого, че да се срамува. Американка, актриса и разведена, но никое от тези неща не е срамно. Ама то знам ли, за английските "праведни благородници" може и да е. 😂

# 3 148
  • Бургас
В Япония положението е "три дни яли, пили и се веселили" -Мери и Фредерик на вечерята давана от японският министър председател в чест на новия император.
https://www.instagram.com/p/B39R_cBAjHX/

# 3 149
Като гледам на Геновева и е минало.

https://www.instagram.com/p/B37w7v7pHzy/

Общи условия

Активация на акаунт