Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 747
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 420
Големият скандал ще бъде заметен под килима с типичната широка английска усмивка, изключителен представител на т.нар English politeness. Буря в чаша вода.

# 3 421
Той Харко си мълчеше и си траеше, ама се появи тази да го светне.

# 3 422
Една тема ми е повече от достатъчна,няма да чета друга.
Мегън в момента е горещата новина,няма как да не се обсъжда.И това ще мине.
Отделно си играем на гатанки какво е искало да каже РФ,съжаляват ли за нещо и т.н.Няма лошо.
Никога не е късно да напуснеш тази тема или да се върнеш в нея.Без драми,обаче.Ей го бутона.

Зелените Кети и Софи ми харесват.И аз се сдобих със зелено тоалетче(смело от моя страна!),ще прощавате спама.

Аз смятам,че преувеличавате за Съсекс.Няма как да нямат железен предбрачен договор,в който всичко да е отдавна уредено.А защо му позволили да я вземе....еми във всяко успяло семейство има раздаващи се и  конструктивни работари и изведнъж се ражда някое улаво,дето гледа лошо и тъпо.И като стане пълнолетен наследник,почва да извива ръце и да ти вдига кръвното.Любопитно ми е как ще  отиграят ситуацията принципно,а не какво ще стане с Мегън.

# 3 423
Мда,разбирам, заплашват ги да внимават точно какво дрънкат.
Проблемът е, че Уилям изглежда не понася Меган. Трябва някак да я отстранят, а Хари не дава да се чуе.Май там е конфликта. Уилям ще спечели.Няма значение кой крив и кой прав.Чакаме да видим как ще го направят и какво точно ще решат.

# 3 424
  • Чужбина
Няма как да нямат железен предбрачен договор,в който всичко да е отдавна уредено.А защо му позволили да я вземе....еми във всяко успяло семейство има раздаващи се и  конструктивни работари и изведнъж се ражда някое улаво,дето гледа лошо и тъпо.И като стане пълнолетен наследник,почва да извива ръце и да ти вдига кръвното.Любопитно ми е как ще  отиграят ситуацията принципно,а не какво ще стане с Мегън.

Във Великобритания предбрачните договори нямат такава сила, каквато в САЩ. Могат да се вземат предвид, но законът е над тях.

# 3 425
Явно искрените интервюта в кралското семейство не само не са забранени, ами се и толерират. Така че хич не ми се вярва да дърпат ушите на Хари, че бил казал нещо, а по-скоро наистина, и с право, са загрижени, ако не се чувства добре.
Разбира се, че е така. Медиите го раздуват като дъвка сега, защото трябва да пишат за нещо все пак. Всяко чудо за три дни.
Утре пак ще я видим Мегън, ще участва на някаква кръгла маса. Отмята си ангажиментите, не е отлъчена или изолирана от кралицата. Joy

# 3 426

...еми във всяко успяло семейство има раздаващи се и  конструктивни работари и изведнъж се ражда някое улаво,дето гледа лошо и тъпо.И като стане пълнолетен наследник,почва да извива ръце и да ти вдига кръвното.

JoyJoyJoy Как ти идват на акъла!

# 3 427
  • Чужбина
Уилям и Тери О'Нийл вчера:

И още:
Чарлз има нов документален филм. Някой, ако го гледа, да каже, дали е добър.

# 3 428
Снимка от Африканското турне. Дано не е показвана вече. Носи емоция и заряд.

# 3 429
  • в сърцето на един мъж...
Спомням си и някакви разговори на тая тема между Хари, Кейт и Уилям на една пейчица и тогава много я хвалеха, че била инспирирала искрен разговор.

https://www.actualno.com/showbusiness/za-pyrvi-pyt-kralskoto-semejstvo-v-naj-otkovenoto-si-intervu-video-news_607595.html

Явно искрените интервюта в кралското семейство не само не са забранени, ами се и толерират. Така че хич не ми се вярва да дърпат ушите на Хари, че бил казал нещо, а по-скоро наистина, и с право, са загрижени, ако не се чувства добре.

Тогава, когато е правено интервюто, все още са били близки двамата братя. Сега е съвсем различна ситуацията.

Заради това и Уилям се занимава с такива проекти.

# 3 430
Кейт и децата са били на шопинг в Норфолк.
https://www.google.com/amp/s/www.thesun.co.uk/fabulous/10204789/ … urys-norfolk/amp/

# 3 431

Да го беше погледнала детето.

# 3 432

Милото..Погледа му говори,че се чувства притеснено,за разлика от широката усмивка на Мигелита..

# 3 433
Вече имаше отделна тема. Заключиха я
Можем да ги питаме отново, дали ще ни разрешат от 1-во число на новия месец, да направим една тема за клюки, и една тема за тиари и рокли.
За да не ни трият, предлагам да има отделни теми за сини, зелени и т.н. рокли.

Бутанците са толкова спокойни и нежни!

# 3 434
Еми явно не става тогава, това е темата за плюене по Мегън, нека такава да си остане.

Беше ми приятно, пожелавам ви приятно забавление Simple Smile
Ей, я се стегни!
Как така ще се отказваш! Темата не е моя, твоя, на Елеонора, Морнинг стар или Тино, че да си тръгваш, защото някои са по-гласовити. Пишеш това, което смяташ за редно, четеш това, което ти харесва и така!
Не си тръгвай, ще ни липсват приятните ти за четене, умерени и интересни публикации!

Скрит текст:
Откъде знаеш, че не го е погледнала?
Ето за това говорим така нар."фенките" на Меган. Дори една хубава и емоционална сцена и снимка се опорочава и изкривява, щом на нея е Меган. О, ако беше Кейт обаче... Представям си - 4 страници ще се поства в цял размер, придружена от въздишки и възхита!

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 18:41 от птица

Общи условия

Активация на акаунт