Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 743
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 435
Ей т'ва е проблемът на темата. Някой каже нещо за едната херцогиня и от противниковия лагер почват свободните съчинения какво би се казало за другата.

# 3 436
Прочетох коментари в темата, че РФ ще размаже всеки, който застава срещу тях. Ако трябвало и щели да я ликвидират, а Хари да го приберели някъде, ако не слушкат. В същото време непрекъснато се пише, че РФ били по-добри от Мегън, а тя не заслужавала да е в тяхното семейство. 😁 Не била достойна за тези прекрасни хора. 😂😂😂 Те ще ликвидират и мачкат, ама тя е по-лоша от тях, че и недостойна на всичкото отгоре.  🙄😁😄 Душички мамини. 😂 😂😂

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 18:42 от Lilia*

# 3 437
На снимката на ММ аз виждам положителна емоция, топлота, затворени очи на човек, който се наслаждава на момента, естествена усмивка от нея и леко-загадъчна и стресната усмивка от страна на детето.
Разбира се, всеки вижда различно и това коментира.

# 3 438
  • Чужбина
Софи вчера:

# 3 439
Е да де..Наслаждава се на звездния си миг.А именно,под фокуса на обективите гушка дете..
Ама не напомня ли Даяна,която също гушкаше децата,но за разлика от Меги,не се хилеше така самодоволно..
А детето видимо е притеснено..

# 3 440
А защо при всеки пост за ММ трябва да се правят паралели с Кейт или Даяна?
Ще се присъединя към Ирис. Успех на новата тема/теми.

# 3 441
А защо при всеки пост за ММ трябва да се правят паралели с Кейт или Даяна?
Ще се присъединя към Ирис. Успех на новата тема/теми.

Защото в тази тема е така. Трябва само Кейтито да се хвали. Защото тя е прекрасница неземна, нали кралица ще става. 😂 По другите само критики трябва. 😁

# 3 442
  • Чужбина
Момичета, да ви напомня нещо ето това:

hahaha hahaha hahaha

Цитат
“I have said for a long time to H, that’s what I call him, ‘It’s not enough to just survive something. That’s not the point of life. You have got to thrive. You have got to feel happy" - Markle

# 3 443
Като стана дума за интерпретация по снимка...Мегън на снимка ми е доста странна, но на видео е чаровна. Докато Кейт на фото ми изглежда прекрасно и лъчезарно, обаче като я гледам в движение ми е фалшиво озъбена и скована. А реалността може до е съвсем друга.

# 3 444
Като стана дума за интерпретация по снимка...Мегън на снимка ми е доста странна, но на видео е чаровна. Докато Кейт на фото ми изглежда прекрасно и лъчезарно, обаче като я гледам в движение ми е фалшиво озъбена и скована. А реалността може до е съвсем друга.
Кейт е обиграна студенокръвна кобра.Усмивката ѝ ми стои,по-фалшива и от тази на Мегън.
Но,лустрото го има и е безупречна от към поведение.
Общо взето и двете снахи са хвани едната ,удари другата..И двете греят силно и ярко,но с отразена светлина..

# 3 445
Относно разделянето на темата - според мен няма смисъл.
Не виждам нищо лошо в нормалните дискусии породени от новини, клюки, клипове, филми, интервюта, снимки и т.н. за всеки един роял. Най - важното е да няма нападки между потребителките. Някои рояли са ми по - симпатични от други, но и да прочета нещо негативно за тях, не се впечатлявам или пък обиждам.😅
Всеки си има право на мнение и може да го напише свободно или пък да пропусне каквото не му харесва и да не коментира. Все пак тук не става дума за сериозни работи, от които ни зависи битието, така че няма нужда да се опитваме да убедим събеседника си, че сме прави и да изпадаме в разтягане на локуми, излизайки извън темата, както понякога се случва.😂

# 3 446
Ами аз не помня някой да е мрънкал от постоянните рокли и тиари,но ето,че именно тези потребителки,които най-много пускат фотоси с облеклата на роялите,са против постовете и обсъждането.
Тъпо и смешно..

# 3 447
Кейт е обиграна студенокръвна кобра.Усмивката ѝ ми стои,по-фалшива и от тази на Мегън.

Стои ти по-фалшива усмивката й на Кейтито, защото е по-фалшива. 😉Студенокръвна кобра е култово. 😂😂😂😂

# 3 448
  • Чужбина

След сватбата на Хари и Маркъл, Серена Уилямс бе казала, че Кейт е гаднярка като Риана и като Бионсе:

Цитат
When asked to name who she thought of as 'badass' Serena said: 'Well, obviously Beyoncé. That goes unsaid. Rihanna goes unsaid. Kate Middleton!'

# 3 449
Мисля, че това е комплимент. Badass не означава гадняр.

Общи условия

Активация на акаунт