Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 736
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 450
Badass е в положителен смисъл. Не значи точно гаднярка, а по - скоро готина, оправна мацка.😀😀😀

# 3 451
Badass е в положителен смисъл. Не значи точно гаднярка, а по - скоро готина, оправна мацка.😀😀😀
А, де! Ама който търси - намира!

# 3 452
  • Чужбина
И аз така исках да го разбера, но някак не ми се връзваше изказването й с комплимент.

Искате да кажете, че Серена Уилямс е направила комплимент на Кейт?

Не мога да повярвам.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 20:56 от Eleonora_27

# 3 453
Най-малкото С. Уилямс трябва да е доста глупава, за да обиди в едно изречение Бионсе, Риана и Кейт.
Пък то и гугъл знае доста, като не е сигурен човек...

# 3 454
Защо не? 😀 Аз сега научавам, че се познават.

# 3 455
Не бе, мрази Кейти в червата, защото е по-хубава от ММ. И Риана мрази заради Фенти козметиката, и Бионсе просто защото е Бионсе.

# 3 456
  • Чужбина
Най-малкото С. Уилямс трябва да е доста глупава, за да обиди в едно изречение Бионсе, Риана и Кейт.
Пък то и гугъл знае доста, като не е сигурен човек...
Да, бе, за 1 изречение ще ползвам гугъл. Гугъл ползвам за сложни думи.

Ми то аз от С. Уилиамс очаквам абсолютно всичко. Само не да прави комплименти. Но успях да се изненадам, че прави комплимент на Кейт.

# 3 457
Е да де..Наслаждава се на звездния си миг.А именно,под фокуса на обективите гушка дете..
Ама не напомня ли Даяна,която също гушкаше децата,но за разлика от Меги,не се хилеше така самодоволно..
А детето видимо е притеснено..

Е как няма да е притеснено. Тя буквално е навряла главата на подрастващо момче в циците си. На тая жена от цял свят пиари да се впрегнат не могат да и помогнат. Не за друго. Тя просто няма чувство за такт. Не се усеща кога къде колко.  Какви са тези задушаващи прегръдки какво е това чудо.

# 3 458
Тази Софи Уесекс много добре изглежда на последните снимки. Четох, че имат 2 деца. "От брака си принца има две деца Принцеса Луис и принц Джеймс." Защо за тях нищо не се чува? Или поне аз не съм чувала.

# 3 459
Тази Софи Уесекс много добре изглежда на последните снимки. Четох, че имат 2 деца. "От брака си принца има две деца Принцеса Луис и принц Джеймс." Защо за тях нищо не се чува? Или поне аз не съм чувала.
Малки са още.😀 Това е от сватбата на Южени:

# 3 460
Кейт имала ли е други гаджета преди Уилям?

# 3 461
  • Чужбина
Да, децата са им малки. Но наистина има рояли, за които малко се говори.

Децата на Анн:

Снахата на Анн (Отъм) със сина й (Петър Филипс):

Зара и Петър също са внуци на Баба и първи братовчеди на Уилям и Хари.

# 3 462
На мен ми харесва онази актрисата от Двама мъже и половина. Тя за кой беше женена?

# 3 463
# 3 464
Благодаря!Май само са се носели слухове,ама истината си я знаят те.

Общи условия

Активация на акаунт