Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 573
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 600
Хи-хи, викаш илюзия са и гащите и трътката  Joy Joy Joy

# 3 601
Според мен "гащите" са горната част на полата, която е синя, без плисета и на светлина изглежда все едно е прозрачна полата.

# 3 602
А каква е разликата между илюзията, че се виждат бельото и краката и реално да се виждат бельото и краката. Дизайнерът буквално се е избъзикъл с жената, която ще облече тази пола.
За лош късмет Мегън не се е усетила и пред толкова много хора се е оказала в кофти ситуация. Вероятно полата е пробвана при друго осветление и ефекта или прозрачността не са се проявили.

# 3 603
И аз така мисля. Като я е обличала едва ли са се забелязвали "гащи".

# 3 604
Този пола е с шарени плисета - розово и синьо. Така са направени, че се създава илюзия за прозрачност под определен ъгъл.

Гащите,задника и баджаците,също ли са илюзия?

Плътно райе с прозрачна плоха..Е,колко тъп трябва да си,че да си мислиш,че прозрачната материя не прозира,при това без оглед на светлината,изкл.липсата на такава или пък много приглушена.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 19:37 от Какво?

# 3 605
Създава се илюзия за гащи, защото плисетата не са догоре. Като увелича снимката, така ми изглежда. 😀

# 3 606

Плисетата са си до горе.

А в гръб,най-си личат гащите.

# 3 607
На първата снимка се вижда, че розовото свършва там, където би трябвало да почват гащите. Защо така са направили полата, не знам. Долната не я бях виждала. Там пък забелязвам ръбче, което вече трябва да е от гащите.😂 То и сутиена и се очертава.

# 3 608
  • Чужбина
Момичета, обаче, не ви направи голямо впечатление Беа на предишните страници.

Вижте, какво нещо е снимката. Могат да те направят най-прекрасната прекрасница на снимки.

# 3 609
Така е. На снимката е ултра мацка.😀😀😀

# 3 610
Личи си и бельото, каквото и да вините плисетата.
А, на това пуловерче с остро деколте му липсва я колие, я кърпа нещо. Иначе изглежда като безпризорна. И с пуловер може човек да изглежда елегантно, но нея не и се отдава. Или не си е избрала подходяща стилистка или не я слуша.

# 3 611
  • София
Ами не знам, ама не мога да я хасресам. Каквото и да облече ми е евтина и не на място.Ето, сега на тази снимка-палтенцето и обувките са ок. Но, наредила златни пръстени един до друг като Айшето гледачката на кристална топка.

# 3 612
И на мен ми направиха впечатление пръстените още тогава. Не ми се връзват с тоалета.

# 3 613
И пак един кичур коса се вее на горната снимка с пръстените.

# 3 614
Ами не знам, ама не мога да я хасресам. Каквото и да облече ми е евтина и не на място.Ето, сега на тази снимка-палтенцето и обувките са ок. Но, наредила златни пръстени един до друг като Айшето гледачката на кристална топка.

Оф,не бях обръщала чак толкова внимание на Мегито,но сега вече я забелязах..
Абе класата или я носиш по рождение,или никога не я придобиваш..Толкова пръстени се носеха преди 20 години и повече..
Фараонска работа..Joy

Общи условия

Активация на акаунт