Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 727
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 525
  • София

Чуди и се, да, как онзи ден рИва, а днес - весела, засмяна!

И друг път съм го писала, че макар и треторазрядна -актриса е! Такива елементарни неща със смяната на настроенията, са отиграни и си ги може.

# 3 526
  • Чужбина
Момичета, полата е 100% агнешка кожа:

https://www.hugoboss.com/uk/regular-fit-pencil-skirt-in-lambskin … 029053316902.html

# 3 527
  • София

И аз това си помислих, че е естествена кожа като я видях изцяло. Само, естесвената кожа се шие на такива парчета.

# 3 528
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Полата е разкошна. ММ може да е веган като моя позната, която месо не яде, но луканка да Simple Smile

# 3 529

Бих я носила с кеф, но все пак аз не съм видна природозащитничка.

# 3 530
Подобна пола, естествена кожа,има и в H&M. От пролетта съм я зачакала да я намалят.
https://m2.hm.com/m/de_de/productpage.0779965001.html
Нищо уау не виждам и не съм виждала в Меган. Елементарни трендови комбинации, които ще ги видиш на всяко витрина. Даже монохромните комбинации вече излязоха от мода.
 Виж Кейт с нейните рокльо-палта, поне ги превърна в нейна запазена марка. Т.е. има си собствен стил. Отличава се от масата. И така трябва. Бъдеща кралица е все пак. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 531
Намерих го. Тя опитва да яде вегански през седмицата. Никой нищо не е казвал за бедните агънца.
https://www.besthealthmag.ca/best-you/yoga/meghan-markle-the-beauty-of-balance/
I try to eat vegan during the week and then have a little bit more flexibility with what I dig into on the weekends.

Хубава пола, между другото...

# 3 532
Меган може да си патентова роклята шлифер.😀😀😀
Хубава е полата. Веганите не носят кожени изделия, но за вегетарианците не знам. Тя не е ли второто?

# 3 533
Е, ама те вегетарианците пекат ли пилета? Щото нали пиле са пекли с Харко като й предложил.

# 3 534
  • Чужбина
Бъдеща кралица е все пак. Stuck Out Tongue Winking Eye

hahaha hahaha hahaha

Чакайте сега, докато още се хиля, да ви напиша речта на Маркъл (това е шега!!! hahaha):

Цитат
„Благодаря, че днес бяхте тук за Мен (Meagain). Аз, Нейно Кралско Височество, херцогинята на Съсекс, благодаря. Не бих могла да бъда по-щастлива, че дойдохте да ме чуете да говоря. Едвам издържах да дойда да ме чуят да говоря ... аз мога да говоря само 5 минути, защото след малко ще настъпи часа за хранене на Арчи. Моля ви да направите, колкото е възможно повече снимки на Мен.

Да започнееем ... Знаете, когато бях на 11, написах писмо ...

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 15:08 от Eleonora_27

# 3 535
  • София
Погледнете видеото.Пак, се хвърля да се прегръща и с тази жена! Абе тази не ли чувала за поздрав с ръкостискане? И, пак се бута да е първа преди Хари!

https://www.hellomagazine.com/healthandbeauty/hair/2019102579681 … y-windsor-castle/

# 3 536
Е, ама те вегетарианците пекат ли пилета? Щото нали пиле са пекли с Харко като й предложил.
😂😂😂 Явно е на периоди.

# 3 537
Може и да пекат, мисля че само не ги ядат.
А пък агънцето за полата може да е било болно горкото, а не просто да са го заклали и изяли.
Нещо като донорска ситуация да се е получило. Близките му са дарили кожата, за да е Мегън красива когато говори по екологични и други важни теми.

# 3 538
  • Bristol
Аз не съм ни веган, ни вегетарианец, но кожени дрехи не нося. Но пък обувки и чанти кожени купувам Sad
Шокирана съм, че големи дизайнери, още ползват такива материи. Мислех си, че ги избягват.
В H&M има "кожени" поли и панталони, на мода е сега, но не са истинска кожа.
Полата ми харесва, но съчетана с тази блуза и размера на гърдите й в момента, ми напомня 60те години. На Летисия съчетанието ми харесва повече Simple Smile

# 3 539
  • София
Стига де! Какви печени пилета, какви 5 лева? Joy Joy Joy

dariVale,Eleonora_27 направо се задавих от смях от вашите постове!

Общи условия

Активация на акаунт