Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 715
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 570
  • София
Ох, аз теорията за Сохо-то така и не я разбрах...и много ме мъчи, като го споменеш Blush

Иначе кой казва че не четем, аз преглеждам, като пусне някой линк или ми попадне, най-вече заради снимките, понеже имат много. Не чета коментарите.
Не са недостоверен източник, а такъв който изопачава информацията, както му харесва. Точно за братята - не казваха ли че причината за караницата е аферата на Уилям...а първо бяха скарани Кейт и Мегън, заради шаферската рокля на Шарлът, пък после не знам си какво. Ясно е, че имат някакви различия, може дори и разногласия (Хари си го каза - good days, bad days) - но скарани, няма как да знаем дали са. Всичкото инфо е "един човек каза" - а ти самата отбеляза, че информаторите лъжат...

Всичко ми харесва. Бих ги съчетавала по друг начин, обаче. Пуловерът  е страхотен цвят, обувките традиционно са супер. Бижутата също ми харесват, но бих носила само обеците.

# 3 571
# 3 572
Kak шаферската рокля на Шарлот е скарала двете етърви?

# 3 573
Мисля че за  има няма година две  откак е в кралското семейство а има повече  нови бижута от всяка друга жена от семейството .Косата и се изправя вече 15-  тина години нормално е да е пършива а мазния немит вид идва от многото  продукти за изправяне,те и миришат специфично .

# 3 574
Стига я яли жената, изглежда си чудесно.

# 3 575
  • София
Няма точна информация...
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6433099/Kate-Middleto … hans-wedding.html

# 3 576
Тя не е ли с японско изправяне на косата? Там няма продукти за мазане, поне от това, което съм гледала.

# 3 577

Двата цвята са убиец, обаче в комбинация са пълна скръб. Пълен гаф си е този тоалет от към цветове. Но пък от към кройка е супер - стои й много добре. Прическата също е зле - тези два плешиви кичура отпред стоят ужасно. А и самия кок си е типичния да нея - изглежда, като направен в движение

# 3 578
Тези кичури бяха модерни '99г, никога пе са ми харесвали.

# 3 579
# 3 580
Тези кичури бяха модерни '99г, никога пе са ми харесвали.
Нали...Joy  Имам спомен въпреки че бях много малка в онези години в зората на чалгата фолкдивите бяха така вързани на опашка или кок с два кичура отпред. Joy
Необяснимо е за мен защо държи винаги два кичура да висят пред лицето ѝ, задължително без значение вързана или спусната те си висят пред лицето....грозно е, а и те наистина изглеждат леко рехавки.

# 3 581
  • Чужбина
Няма точна информация...
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6433099/Kate-Middleto … hans-wedding.html

Да, действително Лана е права, че няма точна информация.

Дворецът нито отрича, нито потвърждава.

Но инфото му е снесено на Дейли.

В ретроспекция, обаче, поради липсата на контакти м/у Кейт и Маркъл, аз лично считам, че описанието на случилото се е благодеждно.

Точно за братята - не казваха ли че причината за караницата е аферата на Уилям...

Помня, че казаха, че са се сдобрили след случая с шаферската рокля и били уж в добри отношения.

И после стана това със слуховете от фенката на Маркъл.

Но 100% има неща, които ние не знаем. Братята не са в добри отношения, и не от вчера.

Но едва ли двамата имат проблеми точно заради шаферската рокля на Шарлът.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 17:50 от Eleonora_27

# 3 582
  • София
Но всъщност ти не знаеш дали имат контакти - в личното им време няма как да знаеш какво се случва.
Да снесено им е инфото, но не знам е от кого и доколко е вярно.
Ясно ми е, че няма как да се изтъпанят с име и длъжност - но всичко това прави нещата да изглеждат 50/50 - може и да е вярно, може и да не е.
Аз смятам, че са твърде различни и не че не са близки. Но не вярвам да са в конфликт, нито те, нито братята.

# 3 583
Аз не виждам какво по-голямо потвърждение за моментните им отношения се очаква от това, което Хари каза. Имам чувството, че наистина се очаква някой да излезе и да каже, че се карат, дърпат за косите и даже е имало пиянска свада. Няма как да стане.
Прилично изглежда Мегън. Но не мога да не се сетя как някои потребителки я хвалеха, че си играела с цветовете. Чудно.

# 3 584

Общи условия

Активация на акаунт