Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 576
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 660
  • Чужбина
Не знам къде проверяваш, но не мисля, че там е заровено кучето.
https://beta.companieshouse.gov.uk/company/07033553
Фондацията е регистрирана първоначално на името на Уилям и Хенри. После идва Катрин и правят промяна на името. След това добавят Мегън. Най-накрая Съсексови отпадат и остават Уилям и Катрин.

За сайта  херцогиня на Съсекс - възможно е да го е регистрирала тя, възможно е да са го направили "луди почитатели". Има статии точно от времето на годежа каква титла би получил Хенри и "херцог на Съсекс" е едно от предположенията с най-голяма вероятност.

ant, не мисля, че си разбрала, за какво говорим. Сори.

Това, което ти ми показваш, е името на фондацията.

Е как така фен ще създаде сайт за дукесата на Съсекс на следващия ден след обявяването на годежа, при положение че тоя фен няма как знае, че тя ще става Съсекс.

Това, което ти показваш, е регистър, който вече е ъпдейт-ван. А оня регистър, който аз показах, е друг, и не е ъпдейтнат.

# 3 661
Не споря за името на сайта. Възможно е Хенри да е знаел, че ще става херцог на Съсекс и тя да го е регистрирала.

Но фондацията е регистрирана на името на двамата братя през 2009 г.
THE FOUNDATION OF PRINCE WILLIAM AND PRINCE HARRY

През 2012 променят името след идването на Катрин.
THE ROYAL FOUNDATION OF THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE AND PRINCE HARRY

През 2018  се появява Съсекс в името на фондацията.
THE ROYAL FOUNDATION OF THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE AND THE DUKE AND DUCHESS OF SUSSEX

# 3 662
  • Чужбина
Не споря за името на сайта. Възможно е Хенри да е знаел, че ще става херцог на Съсекс и тя да го е регистрирала.

Но фондацията е регистрирана на името на двамата братя през 2009 г.
THE FOUNDATION OF PRINCE WILLIAM AND PRINCE HARRY

През 2012 променят името след идването на Катрин.
THE ROYAL FOUNDATION OF THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE AND PRINCE HARRY

През 2018  се появява Съсекс в името на фондацията.
THE ROYAL FOUNDATION OF THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE AND THE DUKE AND DUCHESS OF SUSSEX

Да, но не става въпрос за името на фондацията.

Става въпрос за това, че регистрантите на THE ROYAL FOUNDATION OF THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE AND PRINCE HARRY са херцогът и херцогинята на Кембридж и херцогът и херцогинята на Съсекс.

Само за средната фондация става въпрос. Но не и за името й.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 01:13 от Eleonora_27

# 3 663
Интересно е как човек може да бъде изкаран ментално нестабилен, само защото не пее в "общия хор" и не желае да "замита под килима" отношенията в РФ. Единственото, което правят онези търтеи от РФ е да надянат фалшивите си усмивки и да заблуждават хората, че всичко е прекрасно, те са мили и добри, благородни и състрадателни. 😂

Много си е добре Хари, даже повече от добре. Харесва ми много, че не ги базари особено. 😁

Притеснени били от създалата се ситуация, сакън някой да не хвърли черна сянка върху фалшивото им и "безупречно" семейство. 😂 Иначе Мегън била фалшива, не думайте. 😂😂😂

Елеонора, "истините" за Сохо са ми любими. 😂😂😂😂😂😂😂😂

# 3 664
  • Чужбина
Ти отричаш, че горе на снимките Маркъл е с оня на СоХо-то ли?

Ми вземи малко се информирай малко, за да не се излагаш така.

# 3 665
Ти отричаш, че горе на снимките Маркъл е с оня на СоХо-то ли?

Ми вземи малко се информирай малко, за да не се излагаш така.

Аз съм доста по-информирана от теб. 😁 И не си пълня главата с несъществуващи "ескорти". 😂😂😂😂😂

# 3 666
  • Sydney
Мери с роклята Ердем е Страхотна!

На нея винаги й се получават, седи естествено...

Ето и сета в червено и зелено:

https://www.instagram.com/p/B4CqUaTCBrd/?igshid=yuj98lo1l88t

И императорската корона на Баба:

https://www.instagram.com/p/B4DCPvwArXK/?igshid=1hlobu9vf4bia

Не знам кой и защо е запознал Хари с жена му... моите расъждения в цялата схема не са толкова кондпиративни... смятам, че тя е искала още “лесна” слава и не е преценила реално ситуацията, в която влиза... нямало е и кой да й каже как е в кралското семейство... Хари е бил влюбен и е вярвал, че като Любимец на народа и жена му ще бъде, обяснил й е колко е яко и лесно, защото и той не знае друго освен този живот...
Както съм споменавала, те ще са най-добре приети и най-спокойни в Оз... близо е и до другите подопечни НЗ, доста америкън стайл, никой не те отразява ако ще да е принц... ще им вземат някое прекрасно къще с изглед към океана, ще им организират различни инициативи, Мегън ще може да си прави холивудските схеми и няма да има толкова прешър от пресата... и не на последно място - Англия е достатъчно далече!

Това за мен е умният и полезен ход.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 03:44 от benitabeni

# 3 667
  • София
Сигурно ли е, че снимките на Мегън и Хари  са едно и събитие? не разбрах дали вече са се познавали? Явно, жената си е имала цели и план.

# 3 668
Единственото, което правят онези търтеи от РФ е да надянат фалшивите си усмивки и да заблуждават хората, че всичко е прекрасно, те са мили и добри, благородни и състрадателни. 😂

Лили, това е, което Хари и жена му правят, докато РФ крепят монархия на толкова много години. Докато тези двамката "не ги базарят много", каквото и да значи това, онези с фалшивите усмивки изкарват парите, които харчат. Да, знам, знам, че Мегън е богата. Загледай филма за Чарлс и си помисли, честно, шантавия му син може ли да направи същото?  Как точно Хари и Мегън допринасят за монархията освен да се правят на интересни? Това ли е поведението, което е трябва да се демонстрира от хора с тяхното положение?

Проблемът на феновете на Х&М е, че не искат да проумеят, че не са харесвани не, защото са по-грозни, по-модерни, по-разчупващи, а защото им липсва самодисциплината и поведението на останалите. Никой не си мисли, че на Кейт усмивките са истински - но е там, където трябва, както трябва и се усмихва на хората, без да мрънка за проблемите си, не защото такива няма, а защото тия, на които маха имат една идея по-големи. Защото ролята на РФ е да бъде гръб за народа, а не да търси съжаление от тях. Да се държиш глупаво и да се биеш в гърдите, че си различен не е особен повод за гордост. Показва само, че не знаеш изобщо защо си там. Жалко за феновете на Х&М ако наистина възхищението към двойката е породено от това, че са различни. Защото те са различни по доста ...неподходящ начин.

# 3 669
  • София
Лелеееее...ми Андерсън е на снимката, и?
Явно не сте следили новините по това време. Но изобщо как може човек от щракната снимка в даден момент да си направи заключение, че Х е изненадан, че М е там...къде изчезна пляскащото се човече?

Ей такива са всичките новини!

И, Eleonora, питах за потвърждението от Двореца, а не поредния "един сорс каза"  😂, но благодаря за усилията!

# 3 670
Не всички, които четем БГ Мамма можем да четем ругоезична преса. За това благодаря, когато освен линкове кратко резюмирате написаното. Сега се завихри интересна дискусия относно евентуален заговор за внедряване на Мегън в РФ. Ще се радвам, ако накратко обясните какво е събитието, на което Хари е до Мелания. Мегън наистина ли е била на същото без да се познават? До сега никой журналист ли не откри това съвпадение? Мегън защо сама не се похвали като разказваше историята на любовта им.
Аз лично по-голям конспиратор от живота не вярвам да има. Да наистина и двамата Съсекс казаха, че е било "уговорена среща".
Защо РФ позволи брака?
Много вероятно поредицата гаджета, които са отказали на Хари да са му образували сериозен комплекс. Годинките му си вървят, брат му има стабилна жена до себе си /знаем, че Хари я харесва/, народи си дечица.
Нормално е той да е започнал силно да иска същото. И се е лепнал на първата, оказала се на пътя му и съгласна.
От там нататък просто е извоювал от семейството това, което е искал.
Хари и Мегън по най-обикновен житейски начин са попаднали на едно и също място по едно и също време с едни и същи цели.
Напоследък не виждам блясък в очите му по разните събития. На последното - за правата на жените е някак разсеян, не гледа и слуша Мегън по начина, по който го правят помежду си Кейт и Уйлям. 
Хари и Мегън нямат вид на екип.

# 3 671
Никой не си мисли, че на Кейт усмивките са истински - но е там, където трябва, както трябва и се усмихва на хората, без да мрънка за проблемите си, не защото такива няма, а защото тия, на които маха имат една идея по-големи. Защото ролята на РФ е да бъде гръб за народа, а не да търси съжаление от тях.

Никакъв гръб на народа не могат да бъдат тези хора, защото са недостойни и крайно лицемерни. Те от години нямат авторитет пред народа. 😉

Не съгласявайки се с всички глупости на РФ, Хари и Мегън им пречат да поддържат фалшивият си "перфектен" имидж, който им е необходим. 😁

Не случайно гащите им трепереха от Даяна, защото тя непрекъснато подсказваше какво точно представляват. И понеже и от РФ си се знаят какви са китки, умират от ужас да не ги разберат всички. Уви, закъснели са, хората отдавна ги разбраха. 😁

# 3 672
А защо толкова си държат на монархията тогава? Как Х&М са по-достойни от другите?

# 3 673
Хайде да свалят монархията тогава! Всички привилегии и имоти  да бъдат отнети и да започнат работа от 8 до 17 ч.

# 3 674
А защо толкова си държат на монархията тогава? Как Х&М са по-достойни от другите?

Аз не съм казала, че Хари и Мегън са по-достойни. Но със сигурност не са по-лоши от другите, както се опитвате да ги изкарате.

Никак не съм останала с впечатление, че обикновените хора държат много на монархията. Много им пука за тях, те обикновените граждани и без това не живеят техния луксозен живот.😉

Няма да махнат монархията, защото трябва да се намесят хора на държавно ниво, а РФ са се вкопали навсякъде и имат власт и пари.

Общи условия

Активация на акаунт