Любители на Котки - Тема 138

• 34 741
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Честито да е чисто новото човешко бебенце на форума!

# 106
Likeawind, честито бебе! ❤ Съвети много не мога да дам, котарака ни е кротък много, единствено съм го виждала да защитава територия, да хъска и да се бие с  брат му 🙄  А с бебето- отначало лягаше на всичко негово, после почна до него да ляга. Вашето бебче сега е много малко да спят заедно, но прежали един чорап или лигавник нещо и го дай на кот да свикне с миризмата. Това се сещам сега 🤷🏻♀😘

Ето ги моите момченца 😻

# 107

Честито Бебче и от нас !

# 108
Момичета,има надежда,през ноща като приспах бебето легнахме,котката се престраши да дойде в стаята,заставаше до кошарата и гледаше,и друго местенце си намери от високо да гледа в нея,дори остана да спи в стаята далечко от нас но все пак,бебето като се разбуди избяга,но много се зарадвах че дойде....

# 109
Нашите дълго време не го бяха виждали бебето, защото първо беше в болница доста време, после не смеех, и един път ги бях пуснала и петте в хола, където докато гладя, бебето лежи в шезлонг, който да мога да люлея с крак, гладейки. Точно тогава обаче нито аз бях там да гладя, нито бебето, само шезлонгът. Отдавна не бяха влизали в тази стая, затова ги оставих малки да се порадват. След двайсетина минути отидох и някое от петте беше опикало така яко шезлонга, че беше подгизнал и чак имаше локвичка отдолу на пода. А бяха отдавна кастрирани, ни подозирам все пак, че е бил някой от мъжките. Женските двете не му обръщат внимание на бебето, третата много го хареса, обаче тя като хареса някой, се качва върху него и започва яко да меси с нокти и да преде със затворени очи, съответно бебето изпищя от болка и сега вече просто ляга до мен, като сън взела бебето и гледа ококорено.

# 110
  • София
Сиси наднича любопитно.

А Джуджи напаво си се е настанила.

# 111
Честито бебче и от мен! Hug

Ушатото грам не стои да го снимам, но е нова снимка за новата тема, а и ушаците отдавна не ги е показвал.Joy

# 112
Добро утро с една кастрирана Панта! 😊 Момичета, вчера се видях в чудо, нормално ли е котката ми да се държи все едно изобщо не е опериран. Снощи като си го взех от болницата още с отварянето на клетката започна да тича, катери все едно нищо. Очаквах, че поне 2 дена ще е по-унил, а то нищо, даже взех да се чудя дали е кастриран наистина. Tired Face

# 113
На мъжки котарак няма как да не разбереш дали е кастриран. Отзад "орехчетата" трябва да ги няма, ще е останала само кожата им, като спадне и се възстанови от операцията.

Нормално, ако са минали повече часове от кастрацията, вече да се е пооправил. Сигурно в клиниката е излязъл от упойката.

# 114
Нормално е Simple Smile мъжките го понасят много по-леко от женските, то е съвсем малка операцийка. Аз съм с женски и помня, че също не са показвали признаци на болка и отпадналост първите дни.

# 115
  • Шумен
Упойката е била добра и правилно дозирана, а и си  е до организъм как я понасят. Като при хората:)

# 116
  • София
YumМомичета, ето снимка и на моето Фифи. След седмица ще направи 3 месеца и с всеки изминал ден става все по-голяма беля. Rolling Eyes

# 117
Зооплюс са пуснали лимитирана кутия само с техни продукти. Шансът да се падне такава с кофти артикули е минимална, защото повечето им неща са добри. Би трябвало и в Германия да се появи по някое време, ще я поръчам. Този път са си взели бележка от предния път и не са изтипосали пълното съдържание на кутията в описанието им Mr. Green

# 118
Аз мисля, че в българския им сайт няма такива кутии или не мога да ги видя? Последно като поръчах, имаше код за подарък одеяло за животни, ама се прецаках, защото пък не ми даде да ползвам намалението, което щеше да ми спести повече от цената на одеялото.

# 119

И аз да се гушна между вас 😁

Общи условия

Активация на акаунт