Любители на Котки - Тема 138

• 34 758
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Колко прилича на Топче........

# 121
кукумицинка, ето я кутията. Аз съм поръчвала само юбилейната им и съдържанието не ми хареса. Тук нещата са по-различни, защото от техните продукти рядко има нещо калпаво. Вече излизат 4 пъти годишно - пролетта (около Великден), лятото (около рождения им ден), есента (септември-октомври, само с техни продукти) и зимата (малко преди Коледа).

# 122
  • In the land of Never Never
Peace
Един страничен въпрос, ако някой знае: При внос на котка от Русия, на летището задържат ли котката за някакъв период/карантина и плаща ли се мито, или някакви такси, защото идва от страна извън ЕС?
С Дусето и Васето пристигнахме преди 5 години с вечерен полет от Москва. Дусето беше с мен, Васко беше карго, защото не позволяваха повече от една котка на борда. Донесоха ми го при получаването на багажа.
Имаха си чипове, ваксинациите, паспортите, сертификат за преглед от ветеринар (не по стар от три дни, мисля че трябваше да е). Никой не им обърна никакво внимание. Не тръгнах сама да търся някакви зоослужби, естествено. Излязох си с куфара и двете котки. Не знам сега дали има някаква промяна.

# 123
  • Пловдив
Йога мастър Лея Heart

# 124
Малкия Морти! Вече няма разстройство, бързо се приспособи с тоалетната, постоянно търси внимание и е много палав. 💙

# 125
  • София
Здравейте. Отдавна не съм писала, но бяхме в трескава подготовка за бебето. Вече сме вкъщи. Хари е батко и не излиза почти от спалнята. Още го е страх като ревне и се крие под леглото. Иначе му е интересно-наблюдава я, душе я по главичката

# 126
Честито бебче!

# 127
  • Варна
Бебе имаме в темата, лели станахме Wink Честито, Intriga Simple Smile

# 128
Честито, Интрига! Нямаше търпение за бебешкокоткови снимки- дойде моментът! 🥰

# 129
  • София
Честита дъщеричка,  IntRiGa_GirL! Да ви е жива, здрава и палава!  Hug

Супер! Две бебчета в темата само за няколко дни!  Laughing

# 130
Още едно човешко момиченце, здраве и късмет!

# 131
  • София
IntRiGa_GirL, честито бебче! Здраво, щастливо и с много късмет! Hug

# 132
  • София
Хе, още едно бебче! Hug Да е живо и здраво и много да се разбират с батко му! Simple Smile

Колко ли им е чудно на котьовците, когато за пръв път срещнат това ново същество... Grinning

# 133
Интрига, честито бебче. Да ви е жива и здрава дъщеричката. Flowers Four Leaf Clover
Ех, че хубаво да има бебенца в темата. Да са ви живи и здрави и да имат много късмет.
Сега вече чакаме снимки с бебета и котета, уф, ще е разтапящо. Heart

# 134
  • София
Още едно бебчееее! 😍
Честита радост, IntRiGa Girl! ,🤗
Жива, здрава, игрива, щастлива да расте бебка!

С нетърпение чакам снимки с още  голи бутчета  и космати опашки ❤

Общи условия

Активация на акаунт