Любители на Котки - Тема 138

• 34 737
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Мъри е прекрасна, всичките са хубави, няма по по най тук Simple Smile
Честито бебе, Likeawind Simple Smile Здравичко да расте пожелавам. За кот и бебе Ducet0 ще каже, тя е в този филм ...

# 91
Да аз съм,Благодаря ви момичета,ще чакам съвети,но може би трябва време и търпение ,то и ние сме малко ошашкани с новото попълнения и котката усеща енергията ни...

# 92
  • София
Честито бебе и от мен, живо и здраво да е!! Ще свикне котаната, все пак много неочаквано и странно (за нея) попълнение вкъщи Simple Smile. Вие ще наблюдавате ситуацията, но вярвам, че ще се наредят нещата.

# 93
  • София
likeawind, честито бебче! Да ви е живо, здраво и палаво!  Grinning

Нормално е да съска. От страх е. Ще свикне, само имай търпение! Нямам опит точно с човешко бебе, но за тях едва ли е по-различно от всяко друго живо същество. В един момент ще се престраши да го подуши, да го докосне и като види, че не е страшно, ще престане да съска и да се ежи. После ще ни показваш снимки като на  Ducet0.  Wink

Все пак не пренебрегвай котето! Може да започне да ревнува и да прави неща, които да не ти харесат (например да пишка извън тоалетната). Опитвай се в малкото свободно време да му обръщаш внимание, доколкото е възможно.

# 94
 Peace
Един страничен въпрос, ако някой знае: При внос на котка от Русия, на летището задържат ли котката за някакъв период/карантина и плаща ли се мито, или някакви такси, защото идва от страна извън ЕС?

# 95
  • София
Ей, че хубавооо- имаме си бебенце ❤
Да ви е живо и здраво, Likeawind!
И дано котанка бързо приеме новото положение (чак фучи и вие... 🤔)... всички сте в огромен стрес, но ще се напаснете с времето.

Да ви покажа едно много мокро и много гладно коте... 😂. Толкова е изгладнял гОркият (обикновено яде към 18:30- 19:00, а беше след 22:30), че се примири с кърпата.

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 10:26 от AnyHr

# 96
Честито бебче да е живо и здраво. Да си платим данъка и ние с Макси

# 97
Благодаря момичета,поведението на котката е същото както когато имахме посещение от уличната котка,сякаш си пази територията,особенно когато бебето реве много интензивно идва почва да ме обикаля и вие сякаш ще се бие с друга котка,от вчера седи изолирана в другата стая и ни гледа лошо,ходим да я гледаме и аз си я гушкам но ми е много мъчно надявам се да свикне,дори не иска да яде,а докато съм била в болницата демонстрира много не типично поведение,иска да седи на мивката и да  пуснеш водата а тя никак не и харесваше,като взема филтриращата кана и започва да я гледа и да мяука,има си купичка с вода сменяме я няколко пъти на ден ..

# 98
  • София
Изкъпан котьо - снимката е от лятото, бях я забравила

# 99
Аз не го виждам тоз изкъпан котан, що така. Rolling Eyes

# 100
  • София
likeawind, честита рожба и от мен. Здрава, щастлива и с много късмет. Hug

За котката не се притеснявай, пази бебчо от нея.
В момента всички сте под стрес, макар и положителен, нормално е, постепенно всичко ще  си дойде на мястото.
Грижи се и за себе си. Hug

# 101
  • София
Аз не го виждам тоз изкъпан котан, що така. Rolling Eyes
Изобщо не виждаш снимката или не му личи?
Избърсан е, но все пак стърчи малко на гърба

# 102
Сиско, изобщо не виждам снимката, ама не знам защо. Може нещо от браузъра да е.

# 103
  • София
Аз от компютъра я виждах, сега от телефона не.

# 104
  • София
Аз от компютъра я виждах, сега от телефона не.

Аз гледам все от компютър. В първия момент го видях, но след като презаредих страницата изчезна.  Laughing

Сискоо, преди да си сложа за аватар окото на Мъро, доста дълго време бях с твоя втрещен котарак. Всеки път като те "видя", все едно виждам себе си.  Laughing

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 18:27 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт