Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
  • Мнения: 4 300
Две различни АМ едновременно ли й давате? За мен темата е пързалка.

# 31
  • Мнения: 226
И аз да се включа,че от една тема ще се стигне до вечните спорове за възрастта на захранване,с или без проходилка,кенгуро или раница или недай Боже кърмене vs АМ.
Пояснявам,че всичко написано е след като съм го извървяла. Имам най-ревливото и чувствително бебе😁
По въпроса на авторката: На два месеца бебето не е било постоянно гладно,мъчили са го най-вероятно колики и само сученето го е успокоявало. В този критичен момент и през час е ял моят (по малко,колкото за успокоение.)
На 3 месеца беше 5,400; 59 см. и ядеше по 180 мл. 5 пъти с голяма нощна пауза.(Не го държа гладен,просто през нощта си спи,но през деня си будува доооста.) От седмица пие по 195 мл. Но на третият час е рев до небесата. Тъй като сме на ХИП АР и след приготвяне трябва да преседи 7 мин.,за мен това са най-безкрайните седем минути,в които той се дере до посиняване.
Щом сте посетили гастроентеролог,как се вижда стомаха на ехограф два часа горе долу след хранене? Преработено ли е вече млякото,коремчето празно ли е? Ако да значи може пре спокойно да си хапва на три часа,това количество. Скоро и повече. При нас стомахът след два часа все едно е ял преди 30 мин. Но повече от три часа не издържа,но и  не връща мляко вече.
И последно. Ако мислиш,че сте имали по-силни колики с захранване сега,само ще завърнеш кошмарните(поне за мен) болки и газове. Раничко е,а няма да я заситиш повече от АМ или поне няма да стане бързо. Не чакай четири часа,ако през три не повръща мнооого. Количеството не е много.
Успех!

# 32
  • Мнения: 4 300
Не.

Общи условия

Активация на акаунт