💪"Игри на волята: България" - Тема 6 /06.10. - 13.10. 2019/

• 33 297
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 870
"Не можеш да се държиш така с човек, камо ли с жена".... какво да коментира човек при тези думи и този начин на разсъждение, дори когато искаш да кажеш нещо уж добро?!

# 871
  • София
Близначките са един играч!
Точно! Simple Smile Но, по-горе написа да "разпределят най-многобройното племе т.е славяните", но траките и славяните са наравно, като брой участници .. Славяните не са най-многобройното.
Така е! Извинявам се! Като писах, тотално забравих, че Йоанна напусна по собствено желание!

# 872
  • София
Георги: Смятате ли, че човек като Юлиян е способен...
Александра:... да харесва жена ли?
SatisfiedSatisfiedSatisfied

Ваня Джаферович отново е изключително прозорлив, на същото мнение съм - Роберта си е "повярвала", но всъщност Юлиян контролира всички в племето, включително и нея.

# 873
  • София
"Не можеш да се държиш така с човек, камо ли с жена".... какво да коментира човек при тези думи и този начин на разсъждение, дори когато искаш да кажеш нещо уж добро?!

уф, кой го е казал това?  Shocked

# 874
Джеферович много хубав ей! Много хубави очи и добър анализ! Simple Smile
И Георги Милков го харесвам! Приятно е в тяхната компания, Бояна и Йоана за красота са ги взели, но ми е по-приятно отколкото като Георги беше на стола...

# 875
  • София
уф, кой го е казал това?  Shocked
Пламен.

# 876
  • София
По случай победата на Наско- поздрав с неговото изпълнение в "Танцувай с мен". Joy Joy Joy
https://m.youtube.com/watch?v=Oqudmo1oacc&feature=youtu.be

# 877
Много ми е интересно какво ще се случи в понеделник. И също според мен е кофти, че дават само по една битка. От друга страна за предаването е много добре за рейтинга.

# 878
  • София
Ако наистина в битката в понеделник участват само две племена (както бе показано в промото), това какво означава за Прабългарите - че те са загубилото племе и ще бъдат разпръснати или че те са победилото племе (в битката за територия) и двете племена в промото се бият за оцеляване, а не за територия?

# 879
Ако наистина в битката в понеделник участват само две племена (както бе показано в промото), това какво означава за Прабългарите - че те са загубилото племе и ще бъдат разпръснати или че те са победилото племе (в битката за територия) и двете племена в промото се бият за оцеляване, а не за територия?
Тъкмо това си помислих преди малко.. Дали пък траките и славяните не се борят, за това да запазят племето си..? Но пък, какво означава това, че ще има 2 игри или чрез друг начин е решено.. Хмм

# 880
Джеферович много хубав ей! Много хубави очи и добър анализ! Simple Smile
И Георги Милков го харесвам! Приятно е в тяхната компания, Бояна и Йоана за красота са ги взели, но ми е по-приятно отколкото като Георги беше на стола...

Това си мислех и аз. Много е приятен и за гледане, и за слушане Джаферович. Представям си него за водещ в подобно предаване - някой продуцент да се замисли.

# 881
  • ВАРНА
По случай победата на Наско- поздрав с неговото изпълнение в "Танцувай с мен". Joy Joy Joy

УОУ - тук на колко години е?   - предаването е от ноември 2010.

# 882

уф, кой го е казал това?  Shocked

Ясно е че пламен нямаше предвид че жената не е човек.

# 883
В по-рано предаване казаха, че най-малобройното племе ще бъде разпръснато. Това са прабългарите. Аз мисля, че Пламен и Стоян ще отидат при траките, а Юлиян, Роберта и Венцислава ще са при славяните. Ако стане така, то Гадостина и Ана ще се присламчат към новите мъже, щото нали се оплакваха, че нямат истински мъже и пак ще номинират Наско или Близначките. Но пък Пламен е стратег и може да се прояви като истински лидер и всъщност нещата да се обърнат и да изгонят Ана, защото е най-слаба. Пък при славяните там ще се изпокарат яко 100%.

# 884
  • София
Въх, това как го изрови....
За пореден път се убеждавам, че в България има една клика хора, дето искат да станат известни и драпат със зъби и нокти и обикалят студия, продукции, формат и телевизии само и само да изпълнят заветната мечта....

Общи условия

Активация на акаунт