💪"Игри на волята: България" - Тема 6 /06.10. - 13.10. 2019/

• 33 295
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 885
  • Пловдив
По случай победата на Наско- поздрав с неговото изпълнение в "Танцувай с мен". Joy Joy Joy
https://m.youtube.com/watch?v=Oqudmo1oacc&feature=youtu.be
Нееее, Наско напръска лозето 🤪🤣🤣🤣. Така не се бях смяла отдавна. Голям образ е.

# 886
Александра сега каза, че най-малобройното племе ще е разпръснато.. Значи прабългарите.

# 887
  • София

Shocked ooooh! ooooh!
Пацо, Пацоооооо, колко пъти ти казваме тук да не си отваряш устата, че нищо хубаво не излиза от там ама не слушаш и не слушаш.  #Crazy

Момичета, ами може и така да е, хах, не се замислих над това. А дано, чул ви Г... / Тупарев де Wink
Значи всички виждаме два отбора, а в самият край прабългарите са в центъра и отделени.
Има две възможности:
1) Най-набиващия се на очи отговор за мен е следния. Трите племена отиват на плажа за битка и Алекс им казва, че прабългарите като 5 участника вече няма да ги има и че ще има битка между другите две племена, като племето победител ще избира трима прабългари и ще спят на по-удобно място с всички условия, а загубилите отиват на по-лошото и ще вземат само двама прабългари.
2) Имало е игра, която не са ни показали нарочно и прабългарите са победители и след това остават славяни и траки, като загубилото племе ще бъде претопено. Дано да е това ама някак си не ми се вярва, защото две игри в един ден ще им дойде множко.
Но пък и няма логика да се знае предварително кое племе е губещото, пак е тъпо. Има игра, а не им се дава шанс? Безумие.

Хайде да видим, кое как ще е.  Simple Smile

# 888
  • ВАРНА
Plazebo7  - E  това с Наско е от преди девет години!   Едва ли е вярвал че ще се появи и то като главен участник в голямо шоу по тв  след  девет години!!!

# 889
  • Испания
Прав е Ваня, ама тези тюфлеци във формата...

# 890
Сега като останат 2 племена и едното племе като изгуби номинационна битка, дано има игра - изгубилото племе да играе за Имунитет.

# 891
Точно Пламен няма как да е лидер. Абсолютен интроверт който не може да прояви смелост и по скоро даже няма желание. Мишкува си. Пред наглост като тази на юлиян да седиш на масата и да си мълчиш  е просто нелепо. Още по тъпо е да се надъхваш пред камерата Много такива хора има мишки и това е. За мен е много смешно да говориш зад гърба на човек неща които не можеш да му кажеш в лицето особено пък когато е наложително и няма кой друг да му ги каже.

# 892
  • София
В по-рано предаване казаха, че най-малобройното племе ще бъде разпръснато. Това са прабългарите. Аз мисля, че Пламен и Стоян ще отидат при траките, а Юлиян, Роберта и Венцислава ще са при славяните. Ако стане така, то Гадостина и Ана ще се присламчат към новите мъже, щото нали се оплакваха, че нямат истински мъже и пак ще номинират Наско или Близначките. Но пък Пламен е стратег и може да се прояви като истински лидер и всъщност нещата да се обърнат и да изгонят Ана, защото е най-слаба. Пък при славяните там ще се изпокарат яко 100%.
А, да бе, защо мислиш че точно така ще ги разпределят, по интереси!
Ако ги разпределя продукцията би трябвало да сложи заедно Юлиян и Стоян! Така ще гледаме сблъсък на интереси-дали ще преглътнат и двамата неприязънта си един към друг, в името на оцеляването! Ей така, за рейтинг!
Друго също ми хрумва сега, от това, което каза Джаферович- той каза сега е време за стратегия-гледаш кой как се гледа, с кого се има, кого не харесва, и избираш. Което ми хвърля идеята, че двете оцелели племена ще избират един по един членовете на разпадащото се племе!

# 893
Ох, тоя Наско. Явно на пияна глава се е записал. Ама е образ. Посмях се.
Наско от къде е ? Това с пръскането на лозето беше много запазена ямболска марка преди 12-13 години 😂, заедно с бъркането на лютеница и реденето на тухли..

# 894
  • ВАРНА
Ох, тоя Наско. Явно на пияна глава се е записал. Ама е образ. Посмях се.
Наско от къде е ? Това с пръскането на лозето беше много запазена ямболска марка преди 12-13 години 😂, заедно с бъркането на лютеница и реденето на тухли..

# 895
  • София
Plazebo7  - E  това с Наско е от преди девет години!   Едва ли е вярвал че ще се появи и то като главен участник в голямо шоу по тв  след  девет години!!!
Вярвал, невярвал, факт е, че си е направил труда да се явява в някакви формати! И то тотално неподготвен! Аз и в двете му участия не виждам някаква умисъл, амбиция и цел, различна от това просто "да те дават по телевизора"!
 Не че нещо, само констатирам фактите! Александър участвал в "Стани богат", Атанас играл кючек при Слави, Бояна инфлуенсърства от формат на формат.... Изобщо из публичното ни пространство се въртят някакви хора, дето стават известни с това, че са известни! Само това казвам, нищо друго Wink

# 896
Вярвал, невярвал, факт е, че си е направил труда да се явява в някакви формати! И то тотално неподготвен! Аз и в двете му участия не виждам някаква умисъл, амбиция и цел, различна от това просто "да те дават по телевизора"!
 Не че нещо, само констатирам фактите! Александър участвал в "Стани богат", Атанас играл кючек при Слави, Бояна инфлуенсърства от формат на формат.... Изобщо из публичното ни пространство се въртят някакви хора, дето стават известни с това, че са известни! Само това казвам, нищо друго Wink
Абсолютно! Марешка е тя е публична личност. Амелия има доста силен инстаграм..очевидно е че иска последователи.
Друг някой?

# 897
Явно славяни и траки ще са в битка (освен за територия ) кой да вземат от прабългарите.
Доста лошо решение - ще номинират веднага тях в новите племена, сигурно ще получат имунитет първата седмица.  По-добре беше да ги пуснат всички на обща битка и първите двама да образуват нови племена като изберат играчите.
Или да разформират най-голямото племе за да са равносилни групи.

Интересно вече къде ще живеят - не вярвам да ги оставят повече без храна - доста са по отслабнали.
Игрите в сряда и четвъртък стават безмислени. Дали няма да гледаме по двама изгонени на седмица вече - преполовихме играта почти, а са изгонени 5+1напуснал. Остават 17.
Това с номинациите от играчите не ми харесва  - по-добре най- лошо представилият се от някоя битка да е номиниран

Ако снимките са били 2 месеца - 60 дни/5= 12 седмици, снимали са всеки ден. Минахме 5 седмици. Остават 7. В 6 седмици гонят по двама и последната седмица остават 5 на финал.

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 23:36 от malina07

# 898
  • Испания
В промото се виждат трите племена. Хвърлят се да плуват славяните и траките. Атанас и Добрин пак са с "жилетки". Отново сюрреализъм.

# 899
Колко пък и е силен инстаграма на Амелия? 🤔 Има всичко на всичко 103 снимки в него. Активизирала се е покрай шоуто. Надяват се да станат лице на нещо, който каквото го влече, натам са му и интересите. Или на жените от типа на Марешка, да стане "водеща" на нещо - върха в кариерата... и съответно да я забележи някой мъж с дебел портфейл.

Общи условия

Активация на акаунт