💪"Игри на волята: България" - Тема 6 /06.10. - 13.10. 2019/

• 33 290
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 915
  • София

Сезон 1, Епизод 26 (11.10.2019)

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.

СТУДИО епизод 6 

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ
,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 916
  • Другата България
Изгледах, огромни благодарности на Мари Мар. Пространствено ще пиша утре.
Но жалко за прабългарите. Сто процента съм сигурна, че ще разхвърлят тях, навсякъде ще са аутсайдери и първи на номинация. Не виждам поне на този етап и при траките, и при славяните с кого биха могли да се коалират. Наско толкова си повярва, че вместо да се съюзи с новодошлите, той ще им спретва шоу и какво още беше. ......е, трети път няма да има. Шансът му, както и този на близначките да се махнат Гастонови е именно съюз с новодошлите. Но имам чувството, че това няма да се получи. Времето ще покаже.
Докато при славяните ще е трудно. Задружни са и горко им на прабългарите. ...

# 917
Колко пък и е силен инстаграма на Амелия? 🤔 Има всичко на всичко 103 снимки в него. Активизирала се е покрай шоуто. Надяват се да станат лице на нещо, който каквото го влече, натам са му и интересите. Или на жените от типа на Марешка, да стане "водеща" на нещо - върха в кариерата... и съответно да я забележи някой мъж с дебел портфейл.
Няма лошо покрай и след шоуто да станат лице на нещо. Но не мисля, че търсят мъж с дебел портфейл 😂 те си имат достатъчно пари точно Марешка и Амелия. Амелия е мениджър и каза, че се справя финансово добре с двете си деца, както и че има собствен апартамент.
Но съответно от средата, както и вътрешните потребности на човек няма да си хване някой зидаро-мазач, за да кажат всички "ето, не е заради парите".

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 11:56 от Morella Allan Poe

# 918
Много ми станаха критични мненията напоследък, но ми се иска да споделя. Много ми е странно, че са подбрали хора, които не могат(или не са особено уверени) да плуват. Ако беше в планината състезанието - да се пренебрегне, ама като спят на брега на морето, то е ясно и неизбежно да има плуване. Там колкото и да си умен, като не го можеш, няма как да стане.

# 919
Снощи  ми вървеше за фон предаването, ама се радвам, че Наско остана. Бояна в студиото изглеждаше много нелепо, млада жена, а що се маже толкова по лицето не знам. Освен това, много трудно й проследявах мисълта, ама айде, да речем, че не слушах чак толкова внимателно. Нали уж инфлуенсър, актриса- не се изразява никак добре. Йоана ми е безлична, беше се облякла като баба 🙊🙉🙈

# 920
  • Sofia
Снощи  ми вървеше за фон предаването, ама се радвам, че Наско остана. Бояна в студиото изглеждаше много нелепо, млада жена, а що се маже толкова по лицето не знам. Освен това, много трудно й проследявах мисълта, ама айде, да речем, че не слушах чак толкова внимателно. Нали уж инфлуенсър, актриса- не се изразява никак добре. Йоана ми е безлична, беше се облякла като баба 🙊🙉🙈
Това с обличането като баба е много модерно напоследък, доколко изглеждаш добре е друг въпрос....😀 Сори, че нахълтвам така, изчетох доста от коментарите ви. Определено тук ми е в пъти по-забавно отколкото в предаването. Само едно се чудя, този Юлиян действащ учител ли е?  Ако това е така, то горките деца.....

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 09:22 от Iseto6

# 921
  • Испания
Само едно се чудя, този Юлиян действащ учител ли е? 

Да

# 922
  • SF
Той е свикнал да общува на друго ниво. Като викне и като кресне да всява ред. И то редът от неговите представи. Обърква се, че всички около него са деца и той е по-хитрият, по-умният и по-опитният.
Общувайки с възрастни хора, ще се сети, че с тях не е точно така.

Имам чувството, че не му е много лесно с жените. Разбиранията му, отношението му, поведението му са  малко неприемливи за модерните жени. А той пък не харесва немодерните.
Ще обясня. Съвременните атрактивни девойки, които той намира за привлекателни, предпочитат да бъдат ухажвани, обгрижвани, а той иска жената да му е равна, да е състезателна, конкурентна, могъща.
Само че, една такава конкурентна жена, с повече мощ, самочувствие и умения, тя пък ще иска да подчини мъжа, да направи така, че да й е удобен. Ето това разминаване между харесвания, очаквания и реалност имам предвид.

Куцат му тези отношения и трябва малко да омекне във флирта, обноските, впечатляването на женския пол.
Той си мисли, че на срещата като й се покаже като силен и тя ще го оцени. Напротив! Фръцва се и си тръгва като си мисли: Не искам да го виждам повече тоя! Има толкова други!!

# 923
Всъщност, има жени, които харесват Юлиян - даже във Фб се намираха коментари в негова защита, но и аз си мисля, че точно тези, които са склонни да го харесат, ще бъдат мачкани от него и няма да знаят как да се защитят.

# 924
Юлиян, ако поиска може да бъде джентълмен и да ухажва, но дълбоко в себе си е сексист, държи се ужасно. Труден е този баланс хем да си лидер, водач, ама и да оставиш жената да ти е равна само в някои аспекти. Трудно е и за съвременните жени да определят какво искат. Затова се получава толкова различна интерпретация за равенство на половете, за феминизъм и прочее..
Харесвам Юлиян като играч. Като мъж не. Харесвам флирта между него и Роберта, дори като стратегия и на двамата, но е приятен и здравословен.
Но Стоян със своите романтични табелки също не ми е мъж. Познавам много такива със сладки прикаазки на 20, коленичене, ред вричане, ред сополи и след 10 години се мразят и не искат да се погледнат.
Хората са различни. Толкова е трудно да намериш подходящия човек и да останете заедно, та заа някои жени Юлиян може да е изрод, за други личен избор, щастие и дори урок във взаимоотношенията.

# 925
  • SF
Именно! Много жени ще го харесат, но не точно тези, които са подходящи за неговия манталитет и природа.

Като цяло  допускам, и си мисля, че не му е лесно. Защото не умее да флиртува, да сваля, да ухажва, да издига на пиедестал, да сваля звезди. А на момичетата им харесва това. Поне в началото. И не им пука дали някой може да носи 3 кофи цимент наведнъж. Не се впечатляват от такива неща. Масовите момичета търсят нещо друго, което Юлиян пък не им предлага.

Затова и "флиртът" му с Роберта е толкова дървен и даже по-скоро е преекспониран от продукцията, за да има някаква лав стори във формата.

# 926
Всъщност аз се впечатлявам повече от мъж, който може да носи 3 кофи цимент, да пали огън и прочее, не искам сладки приказки и табелки, но не харесвам Юлиян дори за разговор, защото никога не знаеш кога ще те захапе...
Никой мъж, освен Джаферович и Георги Милков не ми харесва от цялото им шоу Grinning

Роберта мисли, че го е спечелила със сладката си усмивка, но тя го впечатли със силата... Юлиян е жената в тези отношения и флирт Grinning

# 927
  • SF
Аз затова написах "масовите момичета".
Ти може би си по-конкурентен тип жена.
Да, Юлиян иска жената до него да му е равна! Да е войн! Да мачкат заедно!
Повечето момичета са кифли, лиглички, сладуранки. Искат мъжа до тях да е силен, а те да а красиви.

# 928
Аз затова написах "масовите момичета".
Ти може би си по-конкурентен тип жена.
Да, Юлиян иска жената до него да му е равна! Да е войн! Да мачкат заедно!
Повечето момичета са кифли, лиглички, сладуранки. Искат мъжа до тях да е силен, а те да а красиви.

Не, не съм конкурентен тип жена за сила, професия и прочее. Не приличам на Роберта, по-скоро на Йоана Grinning но затова не бих се записала. В такъв формат, ако оцелея физически 1 ден ще се откажа веднага, защото психически не е за мен. Искам мъжа да е силен, а аз да съм красива - да. Но това не значи глупава или пък да стоя вкъщи, или той да е глупав (или тип Георги).

Малко стана личен поста, исках да кажа, че взаимоотношенията и хората, техните нужди са разнообразни, не се делят само до два типа хора.  

Мисля, че по-горе не написах колко глупаво е от страна на близначките и Наско да правят скандали за новодошлите. Наско явно наистина е само за шоуто. Никой от племето на траките не е добър стратег, даже и Александър, който се мисли за такъв. Няма и лидер, има само звена, които могат да се разпаднат и разгрупират, ако някой си отвори очите малко.

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 11:55 от Morella Allan Poe

# 929
  • SF
Не, не, аз не исках да се уточняваме коя от нас какъв тип е. Това е субективно.
За Юлиян и неговия флирт говорехме. Аз даже не го виждам този флирт, ако няма странични коментари около него.
Според мен истинското мнение на Юлиян за Роберта е, че тя е свиня, че се мисли за нещо голямо, а е нищо. А чрез "флирта си" с нея, иска да я увърти за евентуален съмишленик в Игрите занапред. Тоест, този "флирт" е чисто стратегически и за двамата.
Но след 1-2 успешни представяния на Роберта в надпреварите, Юлиян може и да е видял, че е стимулирана, спортсмен и се раздава за отбора, а не е само лакомо прасе, на което трябва да му се броят кафетата и хапките.

Общи условия

Активация на акаунт