Модни консултации 42

• 47 294
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
Placebo7, сигурно си права, но колкото и да се опитвам да изляза от кожата си като давам предложения за друг, за някои неща не мога да се пречупя.
Ако е толкова студено или мястото е неподходящо за къс ръкав, просто не го обличам. Въпреки, че в последните години целогодишно нося. Работно място, мол, заведение - навсякъде ми е достатъчно топло. За разходки на открито вече е друго, но тя и роклята не е подходяща за тях.

Чудни предложения за цветове.

# 196
  • София
E, то е ясно, че предложенията всеки дава от собствената си камбанария, пък питащия си подбира спрямо собствения вкус!
Първата асоциация за роклята ми беше с късо кожено  яке! (точно си визуализирала идеята ми)
На мен обаче в зимния сезон голите ръце ми идват брррр Laughing аз съм от топлолюбивите и неиздържащи на студ! Rolling Eyes

# 197
  • София
Дълъг ръкав под къс и аз не понасям. По какъвто и да е начин. Тийнкъта вкъщи носи, много е гръндж, ама там не мога да се преборя, а и е на 14 само.
Наистина, последно време навсякъде зимата са едни 20+ температури, така че и аз почти цяла зима съм с къс ръкав или много тънък дълъг. В този ред на мисли - къде носите официална рокля с дълъг ръкав? Навсякъде е топло, особено ако се танцува ми е абсурдно, аз умирам от жега и без ръкав на дансинга. Може би само за някое събитие, на което се седи?

# 198
  • София
Обличала съм за коледни партита.

# 199
Аз не ставам за моден консултант. Не се сещам за съчетания на дрехи, които не бих облякла.

# 200
  • София
Аз  две блузи една върху друга не мога да понасям, защото ми стягат. Блуза и рокля също. Като се залепи едното за другото- бррр.

# 201
винената рокля става с много неща - с дълги ръкави отдолу, с тънко памучно поло (макар, че ми се ще да остане деколтето). дори по-къс ръкав с ботуши, с чорапи става, представям си ги с хоризонтални ивици, черни, по-тънко и по-дебело, даже и многоцветни на ивички. 

# 202
  • София
Винената рокля ще бъде по-ежедневна, ако се носи с равни, груби боти, кубинки, един обемен шал отгоре.
Овърсайз жилетка също е вариант, но не мисля, че ще бъде удобно.
Ако се дамата се притеснява, че ще й е студено, има подходящо бельо, което може да топли, без да се навлича и да носи дълги ръкави.

# 203
Момичета, За или Не сте за този модел чанта?

# 204
  • София
Ужасно старомодна.

# 205
  • Street of Dreams
Твърдо Не, макар закопчалката да ми харесва.

# 206
За чантата: не!

# 207
# 208
Снимката е доста кофти и не е така светъл монограма, но виждам мнозинство тука 😉
Видях такъв модел от един друг бранд и се запалих по формата, а и vintage вайба ми харесва, но ще го мисля...мерси на включилите се.

# 209
Не е въпроса в цвета, а в цялостната визия на чантата Hands V

Общи условия

Активация на акаунт