Модни консултации 42

• 47 285
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
  • в Кошера
Скрит текст:
Evana, висок ток и тънка подметка - ще ти се подбият възглавничките, остри носове - лесно ще ги ожулиш. Този тип кожа много трудно се чисти. Хич не ги купувай.
Скрит текст:
Прекрасни са. Heart Eyes

+1 Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Преди доста лета... се влюбих в едни обувки от пръв поглед.
Ужасно неудобни, с 12 см ток, остри, с тънка подметка - СМЪРТ!
Но перфектното коралово-червено, велур. Broken Heart
Е, още отлежават в кутията, на дъното на шкафа...

# 181
Тия боти не вярвам да са много неудобни, Geox са все пак. Но и моето ежедневие е в ниски обувки, та колко ще ги нося, там ми е проблема.Но пък и не са супер тренд, та да отшумят бързо като мода. А това ме влече, че едно 2-3 г. ще са си актуални.

# 182
Скрит текст:
Evana, висок ток и тънка подметка - ще ти се подбият възглавничките, остри носове - лесно ще ги ожулиш. Този тип кожа много трудно се чисти. Хич не ги купувай.
Скрит текст:
Прекрасни са. Heart Eyes

+1 Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Историята на моя живот /моите обувки/!!! Имам лошия навик да се влюбвам в обувки, които мога да нося максимум 3 пъти в годината. Joy

# 183
Преди време с голям мерак си купих дълга пухенка, така си отвисява в гардероба. Като съм с колата неудобно да замятам, да я събличам, като карам на кратки разстояния, това съблечи се облечи се, колата тамън загрее е трябва да слизаш пак не става, това повдигането на долната част да закопчееш ципа, той пък от нагъването почва да заяжда. Нещо не можа да ми влезе в гардероба трайно.

# 184
  • Бургас
Моето дълго пухено яке го нося предимно когато отивам на спорт - до залата и обратно. Някак като градусите са около нулата по клин се чувствам все едно съм излязла само по чорапогащник и тогава ми е супер с якето. Иначе за градски разходки при много ниски температури също е подходящо, но определено не го ползвам ежедневно.

# 185
  • София
Здравейте, имам тази рокля купувана за повод и ми се ще да я нося по-често, но се чудя как да я съчетая така че да има по-ежедневен вид. Моля дайте идеи, ако нещо ви хрумва.

# 186
С голям кеф си нося пухеното яке. То е много вталено, с коланче на кръста и е до коляното и с качулка с красив пух. Много ме е яд, че едва преди 2 години се сдобих с това чудо. Толкова ми е топло и приятно с него, на, всичкото отгоре много се харесвам с него.

# 187
Пухени якета имам много и също си ги нося с кеф, но с дългата пухенка нещо не се спогодихме.

# 188
Нося си и пухените якета и дългата пухенка, въпреки, че съм вечно с кола. Но при -20/-30С и 3 различни пухени якета под скиорското съм слагала, аз не съм местна и тези температури хич не ми понасят Grinning

PS хахаха, имали сме ново и тематично видео!

PS Мда, понякога се налага да се облечем и за такива тъжни събития като погребения.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 18:51 от Agent Provocateur

# 189
  • София
Здравейте, имам тази рокля купувана за повод и ми се ще да я нося по-често, но се чудя как да я съчетая така че да има по-ежедневен вид. Моля дайте идеи, ако нещо ви хрумва.

За по-кежуал вид я виждам с памучно боди с дълъг ръкав отдолу и с плътен чорапогащник в същия цвят, като бодито! На това винено/бордо/марсала, според мен ще ми върви черно, тъмно синьо, някакво графитено, но по-топъл нюанс, капучино! И с по-спортен ботуш. Може да комбинираш и с аксесоари от текстил, за да придадат на кадифето по-ежедневен вид- текстилно колие, колан, гривна или шал!

# 190
Скрит текст:
Оооо, и аз държа такива моментни лудости чинно подредени в кутиите им Joy Имам за всеки сезон по един-два чифта неносими красавици. С някои съм се мъчила по специален повод, други май ще си останат музейни експонати Joy

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 08:03 от bubanka

# 191
  • Street of Dreams
Роклята я виждам с конячени ботуши и някакъв шал.

# 192
Трудно възприемам боди с дълъг ръкав под нещо с къс. Та затова предлагам да си носиш роклята с нещо отгоре.
Единият вариант за по-мадамска визия и  в унисон с кадифето е да сложиш палто, плътен чорап и подобни обувки.
Скрит текст:

Става и нещо такова, ако искаш по-небрежен вид.
Скрит текст:

# 193
  • София
Много хубави предложения, Kalitea, само че идва зимен сезон, трудно е човек да седи по цял ден на работа по къс ръкав, освен ако не си пуснал климатика на макс. А и няма как да седиш с палтото или коженото яке целодневно!
Просто дамата написа, че иска да носи роклята в ежедневието, за мен това включва да отидеш някъде(работа, кафе/обяд, среща с приятели) да се съблечеш и да се чувстваш комфортно.
Може, за да се избегне дългия ръкав под късия, да се носи с вталена жилетка от тънко плетиво!

# 194
  • в Кошера
Трудно възприемам боди с дълъг ръкав под нещо с къс. Та затова предлагам да си носиш роклята с нещо отгоре.

Аз също, даже изобщо.
Ако е нещо по-спортно и широко... да.
Скрит текст:

Тънка жилетка + шал, плътен чорапогащник, оксфордки/мокасини/боти, палто...
Марсалата обичам да я съчетавам със светло сиво или каменно синьо.
ИДЕЯ за цветови комбинации.

Общи условия

Активация на акаунт