Парфюмни размисли и страсти - 231

• 65 115
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Аз още не мога да се спогодя с моя Girl of now. Наскоро бяхте писали, че Ели Сааб бил ливанец ако не се лъжа. А аз заради фамилията Сааб, а и това нежно име Ели, си я представях като някаква крехка, ефирна шведка Joy И от парфюма очаквах някаква изтънченост и свежест. Нещо като за блондинка с пастелен цвят облекло. А тя каква стана... Simple Smile Дори не мога да реша при какви обстоятелства бих го носила. Не ми е за работа, не ми е за спорт, и вечерен не ми е и изобщо не знам. Души ме и се чувствам неловко с него - знам ли дали не души и околните?

# 241
Forever фланкъра ми е любимец на мен.

# 242
И аз не харесвам Girl of now, за разлика от някои други негови аромати.

# 243
  • Sofia
Аз не се спогаждам с парфюмите на Ели Сааб, повечето са ми задушливи.

# 244
  • Чукарландия
Привет момичета и момчета! Flowers Rose
Моля, по няколко думи за Orchid Intense 2018 Zara, Violet Blossom Zara и Nuit Zara, ако някой ги познава. Страхотни попадения имам на Зара, и тези сега живо ме интересуват. Да си подаря разни нещица за душата. Gift

# 245
  • Sofia
Парфюм за деняяя - Pure Bloom by Dupont

И май се петносах, но поне е хубаво миришещо петно. Grinning

# 246
Привет момичета и момчета! Flowers Rose
Моля, по няколко думи за Orchid Intense 2018 Zara, Violet Blossom Zara и Nuit Zara, ако някой ги познава. Страхотни попадения имам на Зара, и тези сега живо ме интересуват. Да си подаря разни нещица за душата. Gift

Здравейте,
По стечение на обстоятелствата ползвам Nuit, а вчера пробвах Orchid. Вторият не ме впечатли особено, не усетих нищо специално в него (може би пробвах прекалено много аромати за един ден и се пренаситих) и накрая се сдобих с Dalilight.
Nuit е приятен, доколкото обичам ванилия и амбър, защото точно на петата минута само това усещам. Чудесно се съчетава с аромат на кожа и лично според мен е подходящ за всеки не много официален повод. Бих заложила на него.

# 247
  • Чукарландия
Благодаря, Thaicho! Flowers Hibiscus

# 248
Миналата седмица имах възможност да се помотая в голяма парфюмерия и да пробвам разни нови неща. Имах пробичка на ( untitled ) Maison Martin Margiela, подарък от съфорумка:heart:, и въпреки, че първоначално не пламна голяма любов, така и не спрях да мисля за него. Супер интересен и артистичен, определено събуди интерес към тази непозната за мен марка. Успях да пробвам Coffee break https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/Coffe … -Break-55926.html , имах големи надежди за него - много исках нещо с кафе, и въпреки, че е хубаво направен парфюм, нищо вълнуващо не открих в него. Лавандула с кафе и мляко, топъл и уютен, с база, бегло напомняща на стария Rochas man, но по - сладичка и пухкава. Става за всекидневен, есенен аромат, но му липсва нещо: кафето е по - скоро какао, а лавандула не харесвам кой - знае колко.
 Другият, който пробвах е Soul of the forest https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/Soul- … Forest-41185.html. Много харесах, а и не само аз, а цялата компания с която бях връхните нотки. Опушено - тамянен старт, с бор, касис и съвсем лека сладост.  Акварелен и изискан, с характер, фин, но за съжаление безобразно  нетраен и въпреки, че е унисекс, базата е по - скоро мъжка. Все пак го харесвам, ако реша да си го взема, ще си подновявам често с кеф. Пробвах още и By the fireplace и Lipstic on, но само на блотер. Първият ми допадна, наистина мирише на огън и базата е топла и уютна, но нямам идея как ще се развие на кожа, ако някой го има, ще се радвам да сподели впечатления. Имах очаквания за повече характер и може би затова не можах да си избера решително нещо за покупка, но като цяло ми допадна естетиката на марката и ще следя какво правят.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 19:55 от silver pearl

# 249
  • Варна
Здравейте, моля да ме извините, ако въпросът не е за тук.
Не мога да намеря Thierry Mugler A*Men Pure Havane в обичайните сайтове за парфюми, да не би да го спират?

# 250
Той не е постоянна серия, а лимитка. В друга тема писах за проблем с него купен от Beauty Zone✌🏻

# 251
  • Viena
Luxury Oud* von Arabian Oud, дали е познат на някоя дама? Благодаря

# 252
  • София
silver pearl, имам By the fireplace и го обожавам, при мен е прилично траен и комплиментарен.
Скрит текст:
Ще си позволя да се самоцитирам "Да се похваля и аз с новата ми любов❤ От днес съм щастлива собственичка на https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/By-th … eplace-31623.html Е, няма такава красота... мек и нежен, опушено-сладък, уютен парфюм. Чудесна находка за есента и идващата зима... Мирише на топла къща с голяма камина, в която с лек пукот горят дърва, а децата с дървени пръчици пържат маршмелоу .."

# 253
Sympathy, благодаря за отговора. От трите блотера, които пазя, този най - много ми харесва - вече мина почти седмица и още го долавям. Базата много ми харесва. Ще търся да начин да го пробвам на кожа при следващо пътуване.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт