Азиатска козметика и грим 13

• 31 343
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Оляха се...Rage Angry

Имам пратка от йесстайл за  8долара на митница.

# 391
...също изгодно излизат и подаръчните комплекти с 1-2  продукта пълен размер и няколко мини към тях.
Може ли примери от високия клас? Само за Missha Time Revolution се сещам, ама той е среден клас.

Теди, да плача ли, да се смея ли...Умряха ми надеждите да мина метър.

# 392
Аз мислих, мислих и реших, че вече от Уесстайл ще пускам само големи поръчки до макс за мито , че поне като отиде на митница да не ме е яд.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 15:11 от Viola Tarakanova

# 393
  • Prismatica Aerie
Заглеждам слънцезащита на HYGGEE Relief Sun Moisturizer SPF50+ PA++++ 50ml
Някой ползвал ли е и има ли отзиви.
Изхабих я с удоволствие, това мога да кажа Simple Smile

Всичко спират на митница, без значение колко струва, сякаш имат капацитет да се справят. И доставката влиза в стойността на пакетите. Мизерия отвсякъде.
Декларация-стойност ми е любима. Адски си падам да описвам същите неща, както са по фактурата от сайта. Да живее бюрокрацията в нематакавадържава.
Нищо не ми се поръчва вече.

# 394
Имам пратка от йесстайл за  8долара на митница.

Как процедирате с тези пратки? Аз имах една такава и ако изпратиш декларация да те представляват, ти прибират освен таксата доставка и 12-те лева, независимо, че пратката на практика не е за митница. Обаче ако не те представляват те, на кого изпращаш документите?

# 395
  • Sofia
Мисля, че трябва да пуснем колективна жалба до КЗП срещу митници! Grinning

# 396
Или да се оттеглим на по-тайно място.Който иска да пише на лс.Laughing

# 397
Много съм смотана... пуснах си една поръчка и имаше купон от 1 долар намаление обаче изобщо не съобразих дали трябва да цъкна платена доставка или не , за да ми я шипнат с тракинг.. ? Сега се чудя ако я анулирам дали купона ми ще се върне , а изобщо дали каквато и доставка да съм избрала ще я пуснат с тракинг?

# 398
...също изгодно излизат и подаръчните комплекти с 1-2  продукта пълен размер и няколко мини към тях.
Може ли примери от високия клас?
Всичко, което ти  е написала Necha е висок клас.
Reddish Brown,  ето примерни варианти
https://www.ebay.com/itm/O-HUI-SU-M37-The-History-of-Whoo-Sulwha … 85497.m4902.l9144

Препоръчвам ти, за  твоята майка O HUI The First Geniture Special Gift Kit, Losec Summa Elixir Gift KitJinyulhyang Special Gift Kit

Наистина ли мислите, че "тайно място" би решило проблема с митниците?

Кой ни е спецът по корейска декоративна козметика? Има ли изобщо някакви съществени разлики?

# 399
Мога ли да попитам момичетата, които си поръчаха сплаш маските от тайм дийла още септември месец, дали ги получихте? Моята е пусната на 27.09 и ни вест, ни кост....
Моята от 27.09 е шипната на 02.10, според трак номера седи и ме чака в моя клон от 11.10, но едва днес минах и си прибрах няколко пакетчета. Би трябвало да е сред тях.

zari65, само шийт маските им съм пробвала и много харесвам първата. В Джолсе не ги виждам обаче...
[HYGGEE] All-In-One Wrinkle Care Mask
http://www.stylekorean.com/shop/hyggee-all-in-one-wrinkle-care-m … k-1ea/1520219528/
Тази пък има и част за шията - [HYGGEE]
All-In-One Tightening & Firming Mask. Много се измъчих с нея, има и два чифта "дръжки" за уши - хем боли, хем едно такова мокро и лигаво по ушите и косата... не е за мен.
А тази щеше много да ми хареса ако от Стайлкореън не ми я бяха пратили с изтекъл срок на годност... [HYGGEE] All-In-One Whitening Mask 1ea

Имам пратка от йесстайл за  8долара на митница.
Astonished

Декларация-стойност ми е любима. Адски си падам да описвам същите неща, както са по фактурата от сайта.
Аз това чудо упорито го игнорирам и никога не съм го попълвала. Копче не са ми казали, че липсва. Само ги чакам да опитат и ще ги изям с парцалите - това е тяхна работа, не моя.
Или да се оттеглим на по-тайно място.Който иска да пише на лс.Laughing
Бройте ме!

BEL@, цъкаш си на безплатна и те после си ти ъпгрейдват поръчката с тракинг.

# 400
Купищата спрени пратки напоследък все от йесстайл ли са? Заради новия куриер? И аз искам да сме тайни. Grinning

# 401
  • Prismatica Aerie
Наистина ли мислите, че "тайно място" би решило проблема с митниците?
Не, разбира се.

Дами, всичко спират, без значение от Корея ли е или от Казахстан, от йесстайл или от алиекспрес. Никой не дебне  само и единствено нашите пратки. Едва ли някой ще ограничи спирането, защото сме тайни.

п.п.
blixa, декларация стойност ми я поискаха по телефона веднъж и за друга пратка - с имейл.

# 402
  • Sofia
blixa, как оставаш на икономична безплатна и те ти я ъпгрейдват? Аз си цъкам на платена доставка и то не ми отчита парите, а просто, че искам с тракинг, това е. Simple Smile)

Catalano, стигаааа дееее. Почвам да се тръшкам!!! Нищо не искам да ми спират тея мизерници!! Не искам да умирам грозна и сбръчкана!! Grinning

# 403
Знам, че са висок клас, имах предвид линии с пробни комплекти с 1-2 продукти пълен размер в тях.

Както и да е, аз вече ѝ заплюх на майка ми Hera Signia без крема. Чакам само да ми попристигнат малко пратките, че се скъсах да поръчвам.

# 404
  • София
Как процедирате с тези пратки? Аз имах една такава и ако изпратиш декларация да те представляват, ти прибират освен таксата доставка и 12-те лева, независимо, че пратката на практика не е за митница. Обаче ако не те представляват те, на кого изпращаш документите?
За да не плащаш такса представителство, трябва да отидеш на митницата да си я освободиш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт