Къде в Бургас? (56)

• 50 994
  • 787
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Има ли в темата момичета, които скоро са си правили или изобщо са запознати с актуалните цени на микроблейдинг? Нещо като нормална или средна цена бихте ли споделили? Отзиви за салони и козметички също ще ми са от полза. Благодаря!

# 76
  • Бургас
От познати момичета чувам цени като 150-200лв , една позната ми разказа,че много хвалели някакво момче, което имало салон в центъра.

# 77
Добро утро ,
Знаете ли къде продават пластмасови чаши с капак като за фреш или друга напитка . Трябват ми за домашно ползване

# 78
  • у нас
Добро утро ,
Знаете ли къде продават пластмасови чаши с капак като за фреш или друга напитка . Трябват ми за домашно ползване

В магазините за пластмасови изделия, торбички, салфетки и тн. Един има на Ивайло, до Краснодар. Има и зад БСУ, м-н Жу. Това се сещам сега.

# 79
  • София
къде правят хубаво суши? Моля без Хепи и  Инканто

# 80
  • у нас
къде правят хубаво суши? Моля без Хепи и  Инканто

Клуб 5. Много е вкусно сушито там.

# 81
  • Бургас
освен хипермаркетите, някъде продават ли готова изпечена риба, преди имаше  магазинче на Славейковото пазарче, ама май отдавна го няма

# 82
  • у нас
освен хипермаркетите, някъде продават ли готова изпечена риба, преди имаше  магазинче на Славейковото пазарче, ама май отдавна го няма
На Краснодар има. На няколко места на Велека също.

# 83
  • Бургас
Добро утро ,
В Джъмбо има, както за еднократна, така и за многократна употреба.

# 84
На ул."Фотинов",до магазин Сафари в центъра.

# 85
  • Across the Multiverse
И аз за там се сетих веднага, но не съм взимала никога и не знам как е качеството ... Дали е прясна? Вкусна ли е?

# 86
Аз съм взимала от павилиончето над "Краснодар", винаги е прясна, даже е топла, на място я приготвят.

# 87
  • Бургас
къде е точно този павилион, някъде на ул."Цар Калоян" ли

# 88
Искам да купя кафе автомат за домашна употреба.Може ли да споделите какви марки ползвате и дали сте доволни и от къде са закупени?

# 89
Момичета, познавате ли човек, занимаващ се с поправката на ел.уреди? Блендерът ми отказа, подозирам, че може и да е изгорял, а не намирам гаранцията..

Общи условия

Активация на акаунт