"Супер се получи!" - "Няма да повторя!" - изпитани ремонтни съвети

• 50 919
  • 513
  •   1
Отговори
# 90
Виденов е супер,ако е за жилище,което не се ползва Grinning
Аз много ги харесвах,защото от там си бяхме взели спалня-огромна,кожена.Обаче като си купих още 2-3 неща се убедих,че са боклуци.
Скрин си взехме.Беше чудесен,докато не го напълнихме.Средните чекмеджета,които вървят на релси се движат едвам едвам и даже един път пропадна едното.Холна масичка си взехме-още в кашона беше с дефект.На свекъра и свекървата им липсваха части от мебелите,а вратичката на портмантото беше крива до безобразие.
Та,бяхте прави.Явно сме улучили голям късмет с тази спалня.Вече години спим на нея-няма грешка! Разглабяна и пренасяна е два пъти.

# 91
E, сега е време и да ни покажеш модела на спалнята ви.

# 92
E, сега е време и да ни покажеш модела на спалнята ви.

Не знам дали качеството е същото,но ето това е спалнята:
п.с. нашата е черна,не виждам да се предлага в момента такава

# 93
Виденов е малко на късмет, може да попаднеш и на сносни неща, може и на такива, които още след сглобяване не стават. Пример - диван, използван за спане. Нищо му няма по принцип, обаче дамаската е кошмар - случайните прашинки в стаята се залепват за нея и личат. Седи си у баба ми на село и се ползва покрит, само за спане.

А вратичките на кухнята не могат ли просто да се сменят? Аз заварих кошмарно затворена и разпределена кухня от старите собственици. Шкафчетата са много здрави, но дръжките бяха счупени на много места, грозни и драскащи. Срещу по-малко от 20 лв. ги сменихме с нови и след размествания стана съвсем различно.

Стоящ смесител на мивка не е толкова сложно и скъпо да се смени. Има високи, които не изискват да си блъскаш ръцете в канала, за да се измиеш. Обикновено ги водят кухненски, не знам защо, те са по-удобни, но в разделите за баня масово са ниските гадни или някакви доста скъпи.

Ако правех аз ремонт на банята, непременно бих сложила голям, хубав шкаф под мивката. Сега ми е грозно, а за много неща нямам място. Остава или да сложа готов шкаф с място за сифон - естетически е малко компромис, или да сменя цялата мивка с нова, към която има шкаф.

# 94
Ние няма да сменяваме нищо, защото както казах сме за кратко и не искам да влагам нито лев повече. Но пък вече имам няколко червени лампи за обзавеждането на следващото жилище.
Като плюс мога да дам цветовете на плочките в банята, може и да ги снимам по-късно. Черни до средата и нагоре червени, но са с някакви “ивици”. Нищо не личи на тях. Мия банята когато ми е кеф, като се сетя, че не съм я мила скоро.

# 95
  • Варна
Никога повече спалня с борд!
Скрит текст:

# 96
  • Пловдив
Втори път няма да купувам кухненски плот преди да съм избрала гърба на кухнята - оказа се, че  е много сложно да си паснат двата и  ходех по магазини и складове с парче от плота, за да гледам дали си подхожда с евентуалния гръб/плочки.

# 97
Защо? Какви са недостатъците?
Скрит текст:

# 98
  • София
Скрит текст:

Аз не мога да се сетя за нито едно предимство ...

# 99
  • Варна
Скрит текст:

Сега и аз като Happy Mijjj ツ не мога да открия предимство Simple Smile
Преди ми беше харесал външния вид, струваше ми се, че спалнята  ще има дзен излъчване. Но тооолкова е неприятно ставането/сядането! Така убива на задната част на бедрата! Ако и на всичкото отгоре е ниска, си ходиш със синини по краката от удряне в ъглите, а ставането става с претъркалване.

# 100
За начало - бордът само заема излишно пространство, полза от него няма, само красота евентуално. Като си смъкнеш задника от топлия матрак, се лепваш на студения и ръбест борд. Ръбесто е - при заобикаляне синините са неизбежни.

# 101
  • Sofia
Много пъти сме си разбивали колената от външната табла на спалнята Tired Face...беше висока и с някакви странични извивки...по поръчка ни я правиха,аз я бях избрала...търпяхме я 2-3год.и я разкарахме...
Нещо подобно беше

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 17:50 от Doli

# 102
Заради синини и болки и при нас са взети мерки - кухненската маса е кръгла и с един крак, ей, няма такова удобно и неболезнено нещо, спалнята и със заоблени краища и няма долна табла, много е висока, за да не трябва да се навеждаме като лягаме (перфектно при дископатии), смесителя на мивката в банята е също много висок, за да не се налага дори минимално навеждане.

# 103
Вие направо ме хвърлихте в сериозни размисли. С ММ си харесахме ето тази спалня за новото ни жилище, обале след последните постове започвам да се чудя дали няма да сбъркаме с нея

Скрит текст:

# 104
  • Sofia
По-добре се откажете...
Представих си как редовно бих си удряла пръстите на краката в това извитото долу отпред Grinning

Общи условия

Активация на акаунт