"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 46

• 46 044
  • 884
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте и от мен.Незнам какво става с мене.Преди 6 години направих първият си аборт с първото си дете.И след това съм ходила безброи пъти на гинеколог и ми казват че всичко е наред.При последния ми цикъл ми свърши и след това 2 дни зацапване имах.Сега преди да ми доиде цикъла имах 3 дни зацапване и после си тръгна както трябва.Имам чувството че без да съм яла цял ден съм сита сякаш нося нещо в корема си.Незнам така ли е или просто си въобразявам защото много искам да забременея и всеки ден се моля на господ да ме дари с рожба.Моля ви даите ми съвет,много съм притеснена.

# 721
Няма как да си бременна чри наличие на цикъл. За толков години е добре да посетите с партньора репродуктивен специалист.

# 722
Здравейте и от мен.Незнам какво става с мене.Преди 6 години направих първият си аборт с първото си дете.И след това съм ходила безброи пъти на гинеколог и ми казват че всичко е наред.При последния ми цикъл ми свърши и след това 2 дни зацапване имах.Сега преди да ми доиде цикъла имах 3 дни зацапване и после си тръгна както трябва.Имам чувството че без да съм яла цял ден съм сита сякаш нося нещо в корема си.Незнам така ли е или просто си въобразявам защото много искам да забременея и всеки ден се моля на господ да ме дари с рожба.Моля ви даите ми съвет,много съм притеснена.
Няма как да си бременна според мен. Посети лекар, за да не го мислиш постоянно.

# 723
Скрит текст:
Тази е по-ясна. Имам много точна ,но и много болезнена менструация.Няма никакви индикации да ми дойде ,освен че зърната ми са някак издължени и по-чувствителни ,но гърдите не ме болят.

Положителен е. Вижда се чертичка, просто се е получило и леко размазване около нея. Вероятно си го снимала по-късно, от когато е направен, защото е леко пожълтял. Днешният Belive е отрицателен, вероятно защото не е толкова чувствителен и като цяло, марката не е много добра. Най-достоверни са Шуърчек и лентичките.

Относно симптомите, и при двете ми бременности най-ранният симптом беше ужасно чувствителни зърна, който се появяваше около датата на М(даже с първата бременност, вече след закъснението, едва понасях допир на сутиен и дрехи). Успех!

# 724
Скрит текст:
Тази е по-ясна. Имам много точна ,но и много болезнена менструация.Няма никакви индикации да ми дойде ,освен че зърната ми са някак издължени и по-чувствителни ,но гърдите не ме болят.

Положителен е. Вижда се чертичка, просто се е получило и леко размазване около нея. Вероятно си го снимала по-късно, от когато е направен, защото е леко пожълтял. Днешният Belive е отрицателен, вероятно защото не е толкова чувствителен и като цяло, марката не е много добра. Най-достоверни са Шуърчек и лентичките.

Относно симптомите, и при двете ми бременности най-ранният симптом беше ужасно чувствителни зърна, който се появяваше около датата на М(даже с първата бременност, вече след закъснението, едва понасях допир на сутиен и дрехи). Успех!

Снимах го с един ден закъснение .😁 Бях се отказала да вярвам ,че е положителен  и си чакам да ми дойде .Заредих се с търпение ,за да изчакам истинска ,наситена втора чертичка .Благодаря много ❤️❤️❤️

# 725
Здравейте, бих искала да  знам ако 8-9  дни след менструация сме направили първи опит за бременност дали е възможно да се е получило? Кога най рано мога да го разбера без да чакам да ми закъснее?Rolling Eyes

# 726
  • София
Здравейте, бих искала да  знам ако 8-9  дни след менструация сме направили първи опит за бременност дали е възможно да се е получило? Кога най рано мога да го разбера без да чакам да ми закъснее?Rolling Eyes
Нама значение кога сте направили “първи” опит. От значение е кога е била била овулацията и дали сте правили секс по това време!
12-13 дни след нея може да се направи тест

# 727
  • София
Зависи колко дни ти е цикъла - когато ти е О и колко дни ще издържат на мъжа ти плувците. Вие нали не смятате да правите опит за бебе с 1 път в месеца? Иначе  тест на 1 ден зкъснение или 1-2 дни преди закъснение, но с първа сутрешна урина и то пак не е много сигурно какво ще покаже.

# 728
  • София
Възможно е ако тогава някъде е овулацията...тоест да е ранна и цикълът да е къс...24дни някъде.

# 729
Здравейте, днес ми е трети ден закъснение, ден преди очакваната дата, направих тест беше отрицателен, дали е възможно теста да не е отчел? Не съм правила нов след това, ще изчакам още няколко дни

# 730
  • Бургас
На три дни закъснение със сигурност ще покаже теста има или няма бременност. Не виждам смисъл да чакаш повече.

# 731
Здравейте,искам да попитам нещо.
Преди 3 дни си пуснах кръвен тест за бременост.8 дни след трансвер с инвитро.
Показа ми стойност 5.6 при стойности от 0 до 3
Днес вечерта не издържах и си направих уринарен.Мисля,че не си въобразявам но втората чертичка беше много бледо разпознаваема.
Дали не е рано за уринарен.
Много съм притеснена.Sad

# 732
Здравейте,искам да попитам нещо.
Преди 3 дни си пуснах кръвен тест за бременост.8 дни след трансвер с инвитро.
Показа ми стойност 5.6 при стойности от 0 до 3
Днес вечерта не издържах и си направих уринарен.Мисля,че не си въобразявам но втората чертичка беше много бледо разпознаваема.
Дали не е рано за уринарен.
Много съм притеснена.Sad
Пробвай утре или в събота сутринта. Стойността на ЧХГ в кръвта е с по-голяма концентрация, отколкото в урината. Тоест ако в кръвта утре е 50, то в урината е по-малко (по-запознатите могат да кажат колко по-малко, но аз не знам). Не пуснахте ли втори кръвен вчера?

# 733
Чхг в урината е утаечно и е по-малко от колкото в кръвта.Колко дневни ембриони са трансферирани и на кой ден от ЕТ прави теста?

# 734
Ембриончетата бяха хубави 3 броя и са върнати на 01.12
Кръвния тест си пуснах на 08.12

Общи условия

Активация на акаунт