"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 46

• 46 036
  • 884
  •   1
Отговори
# 735
Ембриончетата бяха хубави 3 броя и са върнати на 01.12
Кръвния тест си пуснах на 08.12
Колко дневни бяха?Тридневни,петдневни,двудневни?Не знам дали разбра въпроса.
Избързала си малко с теста,прави се на осми ден от ЕТ при петдневни ембриони ,ако са тридневни на десети-единайсти ден,деня на трансфера не го броиш,той е нулев.

# 736
Ембриончетата бяха хубави 3 броя и са върнати на 01.12
Кръвния тест си пуснах на 08.12
Колко дневни бяха?Тридневни,петдневни,двудневни?Не знам дали разбра въпроса.
Избързала си малко с теста,прави се на осми ден от ЕТ при петдневни ембриони ,ако са тридневни на десети-единайсти ден,деня на трансфера не го броиш,той е нулев.
Три дневни!

# 737
Повтори кръвния и успех!

# 738
Повтори кръвния и успех!
Много ти благодаря!
Значи да не правя повече поне за сега уринарен,защото само се сдухвам:-(

# 739
Ами утре може и да повториш,защото ти е 12ти ден от трансфер,или направо да пуснеш кръвен за да си сигурна.

# 740
Ами утре може и да повториш,защото ти е 12ти ден от трансфер,или направо да пуснеш кръвен за да си сигурна.
Отново благодаря!
Лека вечер

# 741
Здравейте на всички,
Ще споделя с вас моята история и ще се радвам да споделите вашето мнение ,тъй като аз съм в Англия и тук е много трудно да се ходи по лекари да не говорим ,че ако си бременна пак не ти дават направление при гинеколог, а трябва да се запишеш при акушерка. И така моята история е малко дълга , но аз ще я съкратя. С приятеля ми се опитваме от 3 месеца за бебче, този месец около седмица след предполагаемата овулация получих страшна криза на десния яйчник такава болкаа в него и в матката, не мога да ви опиша, взех обезболяващо, защото нямах друга опция и така ходих до спешното после до един друг център и до личния лекар, никой не ме взе на сериозно, 3 отрицателни теста като последния, който личния лекар ми го прави беше с 1 ден закъснение от цикъла, днес е 3ти ден закъснение. След като започнахме да правим бебе цикъла ми стана по-редовен. Да не забравя , че гърдите ми вече 2 седмици не са спаднали и ме болят и двете отстрани от външната страна и отдолу. А вече може би около седмица усещам леки пробождания и в двата яйчника , ту в единия , ту в другия. Кръвен тест пожелах да си направя при личната лекарка , тя ми отказа, не било нужно още, а и там не правели .. просто не знам какво да правя. Един частен преглед при гинеколог Струва между 150-250 паунда като отделно тестове, видеозон се заплащат отделно. Мисля да изчакам до 7,8 ден от закъснението и тогава да си направя още един уринен, а вие какво мислите?

# 742
Здравейте приятели ... ние с мъжа ми сме заедно 3 години на 21 сме и мислим вече да си имаме бебе .. имахме малко възпаления , но се оправихме и доктпра каза че сме готови за Бебе минаха 2 седмици след деня който започнахме да правим бебе направих 2 теста и резултатите са същите излезе ми 2 чертички обаче втората е по-бледа аз много се зарадвах с мъжа ми за това но незнам според вас какво означава това и да не забравя да ви кажа че някак ми се гади и гърдите ми са подути и болящи пт една седмица а цикъла ми трябв да дойде утре вие какво мислите за това нямам търпение да разбера дали съм бременна

# 743
Ако има втора черта, която се е появила във времето за отчитане, тестът е положителен. Има някои тестове като престо и belive (нещо си), на които може да излезе такава черта, но ако си си направила нормален шуър чек и има черта, си бременна.

# 744
  • София
Оле оле, щом един тест за бременност /с 2 черти/ ти е труден за разчитане, при всичките картинки, графики и обяснения по кутиите и листовките вътре, не ми се мисли като родиш как ще разбереш какво му е аджеба на това бебе и защо реве и киселее.

# 745
Здравейте ,момичета.Направих тест тази сутрин ,но уви..отрицателен е .Може би има някакъв проблем ,никога не ми се беше случвало да ми закъснява ,и то с 4/5 дни.Още не ми е дошло ,ще изчакам и след 3 дни отивам на аг. Успех на мен и всички ,които искат да видят тези 2 чертички ..♥️

# 746
Казах че едната е по-бледа за това не мога да бъда сигурна не че не разбирам !!

# 747
Казах че едната е по-бледа за това не мога да бъда сигурна не че не разбирам !!
Именно.Положителен тест означава две черти,без значение дебелина,нюанс и т.н.

# 748
Отново благодаря!
Лека вечер
Здеавейте отново.
Днес пуснах изследване в Кандиларов
Там рвферендните стойности са от 0-1
Резултата ми е 1.6
Миналия понеделник в друга лаборатория със стойности от 0-3 ми беше 5.6
Не мога да разбера какво се случва

# 749
Budy77, за съжаление няма бременност. 5,6 на 8-ми ден на тридневни ембриони си е ниска стойност и вероятно е било нещо остатъчно от тригера.

Общи условия

Активация на акаунт