"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 46

• 46 050
  • 884
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Моля пуснете нова тема.

# 751
Момичета, моят тест е отрицателен.
Тъжно ми е, но няма да се отчайвам. Продължаваме с опитите до заветната цел. Пожелавам ви спокойствие и много чертички, но по две.

# 752
Здравейте и от мен. Аз съм нова тук. Правим опити за бебе от близо година, с редовен цикъл съм. Този месец обаче имам 11дни закъснение. На 8ми ден от закъснението имах еднократно капки кръв, днес на 11ден същото ми се случи. Имам леко напрегнати гърди и боцкане в яйчниците. Дали има шанс да съм бременна? Или е нещо хормонално? Ще направя тест на 14тия ден от закъснението. Посъветвайте ме,какво да направя. Благодаря предварително

# 753
Да си купиш тест и да го направиш когато прецениш. Иначе може да си бременна, но може и да имаш някакъв проблем и да трябва да посетиш лекар.

# 754
  • София
Здравейте и от мен. Аз съм нова тук. Правим опити за бебе от близо година, с редовен цикъл съм. Този месец обаче имам 11дни закъснение. На 8ми ден от закъснението имах еднократно капки кръв, днес на 11ден същото ми се случи. Имам леко напрегнати гърди и боцкане в яйчниците. Дали има шанс да съм бременна? Или е нещо хормонално? Ще направя тест на 14тия ден от закъснението. Посъветвайте ме,какво да направя. Благодаря предварително
Значи ако правилно разбирам има реален шанс да си бременна, кървиш и вместо да си вдигнеш д-то и да видиш дали аджеба няма проблем с евентуална бремнност, ти ще чакаш 14 дена закъснение за тест? И защо ти е тест на 14ти ден, като хората тогава вече са на първи преглед? Съветът ми е сега веднага да парвиш тест и ако е положителен - веднага на лекар, т.к. ако има бременност, то кървенето значи проблем.

# 755
  • Пловдив
Защо искаш да чакаш до 14 ден?

# 756
Ами не искам да се разочаровам за пореден месец Confused, а и нямам никакви сиптоми за бременност

# 757
Ами не искам да се разочаровам за пореден месец Confused, а и нямам никакви сиптоми за бременност

Аз си правя 2 дни преди закъснение и чакам чудо Grinning не знам бих ли издържала 10дни , а 14 пък абсурд!

# 758
Нямаш цикъл. На този етап това е единственият симптом, който можеш да търсиш така или иначе.

# 759
  • София
Аааа, 11 дневно закъснене не е никакъв симптом за бременност, как не се сетих.
То вярно, че ако не си усетиш оплождането с пробождане и имплантацията с яко прерязване и не започне да повръщаш от 2я ден след секс-а няма бремнност. Smile

# 760
Дали ще направиш днес или след 3 дни разочарованието при отрицателен тест е едно и също....🙄

# 761
Дали ще направиш днес или след 3 дни разочарованието при отрицателен тест е едно и също....🙄
....Че даже и по-гадно. По-дълго си живял с надеждата, че може да е +, а ако не е +, напразно си се надявал.

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 16:28 от Re-Born

# 762
Здравейте отново..Имам въпрос .Възможно ли е рязко цикъла да мине от 26/27 дни на вече 32 (при изключително редовен цикъл)? Възможно ли  е да има успешен опит за бременност 4/5 дни преди датата за евентуална менструация и кръвен тест да излезе отрицателен след около 7 дни?

# 763
Здравейте отново..Имам въпрос .Възможно ли е рязко цикъла да мине от 26/27 дни на вече 32 (при изключително редовен цикъл)? Възможно ли  е да има успешен опит за бременност 4/5 дни преди датата за евентуална менструация и кръвен тест да излезе отрицателен след около 7 дни?
Ти нали имаше положителен тест за бременност?Какво стана?
На въпроса ти-забременява се само и единствено по време на овулация,обикновено това се случва по средата на цикъла,дали твоята е ранна,късна или по средата не може да знаеш ако не мериш БТ,не правиш тестове или не ходиш на фоликуметрия.
Кръвен тест седем дни след какво?Закъснение,предполагаемо оплождане?Ако е второто може.
Цикъла може да се удължи или скъси под влияние на хормони,стрес и т.н.

# 764
Здравейте момичета имам питанка. Та значи последния цикъл ми беше на 29.11 кара 5 дни идва ми през 36 дни,овулацията трябва да ми е горе долу на 21.12,но от 11.12 гърдите са ми ужасно болезнени,та това симптом на овулация ли е,защото до сега не съм усещала нищо около овулация?

Общи условия

Активация на акаунт