👢Нови придобивки в гардероба - 55

• 100 328
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • София

- поличката

- поло

# 541
Последното поло изслежда много добро. Каква е материята? Откъде е?

# 542
  • София
От тук е https://www.facebook.com/karma.fashionn/?epa=SEARCH_BOX . Не мога да погледна етикета в момента, тъй като не съм си вкъщи, но е страшно меко, много приятна материя. Мисля и в друг цвят да си поръчам скоро Simple Smile

# 543
# 544

Чакам ги.

# 545

Надявам се ,да са последните обувки за тази година .

# 546
  • Бургас
Супер са!

# 547
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Жестоко, за мен, изпълнение!   Heart Дебела, но удобна телешка кожаОт две-три години си търся заместител на едни стари G-star.

И аз с рокля, специално се разходих до молА. Исках да я видя наживо, материята е перфектна, плътен памук, стои яко, както на манекена. Heart Eyes

Грабнах и една бяла памучна тениска с V- образно деколте, стори ми се добро изпълнение, ще видим, след като я изпера два-три пъти.

# 548
  • Бургас
Страхотни и честити! Ботите от къде са?

# 549
  • Пеликания
Сега тъкмо се сетих за тея белите тениски от https://bqlo.bg и какво да видя цената им станала 11,99лв., а бяха 7,99лв. Много им се наду работата.

# 550
  • някъде под слънцето...
Коперинена глезотийка
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 15:43 от sl

# 551
# 552
Чанта от мен Simple Smile

# 553
Момичета,според мен  много полезно би било във всеки пост да се пише откъде са нещата. В последните страници на тази хубава тема всеки втори коментар е "Откъде е? ".

# 554
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Жестоко, за мен, изпълнение!   Heart Дебела, но удобна телешка кожаОт две-три години си търся заместител на едни стари G-star.

И аз с рокля, специално се разходих до молА. Исках да я видя наживо, материята е перфектна, плътен памук, стои яко, както на манекена. Heart Eyes

Грабнах и една бяла памучна тениска с V- образно деколте, стори ми се добро изпълнение, ще видим, след като я изпера два-три пъти.

Роклята е страхотна! И аз я видях. Трябва да и аз да я поръчам, да видя как стои Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт