Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
 • Мнения: 1 465
На 2 и половина я заведох за първи път на кино. Като гледам отговорите ви явно съм подранила. Моята също е от шавливите дето не стоят на едно място и за секунда, обаче филма си го изгледахме, беше й интересно. Не, че нещо разбра, вероятно. После сме ходили още няколко пъти и интереса е все по-голям. На детските филми звука не е много силен, съобразено е. Виждала съм деца на различни възрасти и досега за 4 прожекции никой не е излизал предсрочно или се разкарвал из салона, че даже и шушукане не е имало.
Не харесва кукления театър, плашеше се от изскачащите кукли като по-малка и никакъв интерес и до ден днешен.
Да допълня, че забравих - не на 3Д кино, естествено. За него кога смятате, че е подходящо като възраст?

# 16
 • София
 • Мнения: 13 667
Миналият месец я заведохме за първи път- 3.5 г. Изгледа цялото филмче, хареса и и беше интересно. С 3Д бих изчакала повече.

# 17
 • София
 • Мнения: 5 013
Днес заведох сина ми, почти на 7, за трети път на кино, изкара 92-те минути и му беше интересно. Филмчето беше Загубеният Йети - хубава музика, картинки, нищо общо с Лего Нинджаго от първия опит за 30 минути.

# 18
 • Варна
 • Мнения: 6 620
Рано е. Моята е на 3,8 сега. Миналия месец на Цар Лъв стояхме до края, но само защото бяхме сам сами в салона с още едно приятелско семейство с дете колкото нея. То не бяха танци, лигавни... Не тръгнахме по-рано само защото на нас ни стана интересен филма, а нямаше кой да притесняваме.
А как се превъзбуди и каква истерия ми направи след това...

# 19
 • София
 • Мнения: 13 667
Индивидуално е, моето дете, както казах си изгледа филма до край, после не е била превъзбудена. И ние гледахме филмчето за Йети между другото.

# 20
 • Варна
 • Мнения: 692
Голямата си дъщеря заведох за първи път на 5 годишна възраст и то на Спондж Боб. Тя го изгледа с кеф, а аз исках да си тръгна на 5-та минута. От тогава ходим често, а тази година преоткрихме лятното кино. Малкият е на 5 сега, но още не е готов. Пробвахме с цирк и все още трудно му се задържа вниманието до края.

# 21
 • Мнения: 20
Голямата си дъщеря заведох за първи път на 5 годишна възраст и то на Спондж Боб. Тя го изгледа с кеф, а аз исках да си тръгна на 5-та минута. От тогава ходим често, а тази година преоткрихме лятното кино. Малкият е на 5 сега, но още не е готов. Пробвахме с цирк и все още трудно му се задържа вниманието до края.

Като каза цирк, миналата есен пробвахме с цирк. Обаче тъмното и клоуните явно са много страшни и сега мисля да почакаме поне 2,3 години докато отминат неприятните емоции.

# 22
 • София
 • Мнения: 3 015
Подкрепям всеобщото мнение: индивидуално е. Дъщеря ми е н 6 г и все още не е стъпвала в кино салон, защото не издържа на едно място повече от 20-30 мин. А ако има допълнително условие да пази тишина, мисията става невъзможна, защото на нея устата  й не се затваря и за миг. Вкъщи издържа да гледа пълнометражни филми, но през цялото време ми задава въпроси от рода на "Това какво означава?", "Той защо направи така?" и т.н. Не смятам, че това е ОК при гледане на филм в киното, пък било то и детски.
Друг проблем е, че тя не обича силни звуци. От тази тема разбрах, че в детското кино звукът е съобразен и не е толкова силен. Надявам се да не е дразнещ и за нея.

# 23
 • Мнения: 1 481
На 3,5 години водех моето дете на куклен театър и на евтини кратки циркове. Кратки (около 40 минути), малки пиески, лесни за "смилане" от едно малко дете в театъра и познати му от книгите с приказки - перфектно. Кратки, евтини циркови програми (с малко номера, малко реквизит и повечко дресура на съвсем обичайни животинки като куче, котка и гълъб - перфектно. Хубави и качествени циркови програми - прекрасни са, но за едно дете на 3-4 години е много време и концентрация. Дълъг хубав, интересен филм в киното - прекрасно, да, но ще чака детето да стане по-голямо, да умее да се концентрира за по-дълго време и да има достатъчен речников запас, за да следи какво става.

# 24
 • Мнения: 243
Освен, че зависи от детето, зависи и от филма. Заведох моето буйно и супер енергично момче на кино за първи път на 3,5 г. Гледа филма (Смърфовете) с голям интерес от началото до край. Бяхме заедно с друго момче, което беше на 4 г. Разхожда се, говори и каквко ли още не.

Реших да го заведа за втори път на 4 г. и няколко месеца. Гледахме Колите 2, отново детска анимация, но въобще не му хареса и по средата на филма си тръгнахме.

# 25
 • София
 • Мнения: 12 185
На 4 за първи път на кино и куклен театър.
На 6 в зала България на симфоничен концерт.
На 8 на концерт на Годсмак. По-щастлива май не я бях виждала. Изобщо забелязвам, че когато нещо я кефи - филм, концерт, все тая какво, може да се наслаждава като голям човек още от малка. И обратното, ако й е тъпо, започва да се изнервя.

# 26
 • Мнения: 3 031
На 3г. и двамата. На 2д.
От 5г. на 3д.
Откак стана на 5 като баткото, го пусках сам в салона, чаках го на кафе отпред като свърши филма.
Дребната я пускам с него (6г. им е разликата). Аз не мога да стоя в киносалон, става ми лошо.

# 27
 • Мнения: 6 446
Мисля, че на 3 и нещо го беше завела баба му, защото той сам поиска. Но не помня на 3д или на обикновен филм. От тогава насам го водим 3-4 пъти годишно, харесва му, гледа си. Само на един го хвана страх и искаше да си тръгнем рано, беше на почти 6 - на How to train your dragon 3.

# 28
 • Мнения: 38
Миналата коледа на 4год.  На 3д като в началото ми се струваше че е доста шумно за детето

# 29
 • Мнения: 288
На 7 г. и то с много уговорки от моя страна. Не обичаше да гледа филми, дори и вкъщи, не обича силни звуци и тълпите също не му се нравят. Хареса му тогава и вече ходим редовно когато има филми, които е решил, че би искал да гледа.

Общи условия

Активация на акаунт