Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 14
Пиша това мнение, защото когато кандидатствах в тази организация нямаше мнения за нея иначе щеше да ми е много полезно и да ми спести неприятния опит. И пиша във форума на БГ мама, защото по някаква причина професиналните форуми нямат желание да публикуват теми за МЦ Афродита като работодател.

Като бивш служител на тази компания впечатленията ми са почти изцяло негативни.
И ще се агрументирам...

1.Нямат план за интеграция и приобщаване на новите кадри. Нямат и никаква представа как да обучат хората си и да ги подгомогнат, така че да извлекат максимума от всеки един (в когото все пак са видели потенциал по някакъв начин). Няма обучение! Обучението се свежда до 3 думи: „чети в интернет“.
Шефката ти не се интересува какво и колко знаеш, на какво още трябва да бъдеш научен. А тя е човека, който би следвало да има поглед над служителите си (може би да е така, защото е заета да пазарува в мола, затова!)

2. МНООГО съществени подробности излизат наяве след като вече си станал част от дружеството и общо взето .....няма връщане назад. No Mouth
Ще дам пример, за да има конкретика:
Регионален мениджър Продажби раздава брошури на входа на болниците и работи в колата си извън офиса 90% от времето си по нареждане на управата, а по обява длъжността е описана като "консултиране на клиентите на клиниката и комуникация с доктори, събиране на проби и т.н."
Това не се казва предварително на 1-во интервю или на тестов работен ден, а се споменава след као си назначен.
Играят си с хората.

А преговори с докторите всъщност не се правят - предлагат се пари в Пликчета на ръка, за да им предлагат тестовете и стволовите клетки. (за съжаление, повечето играчи в техния сектор така процедират – предлагат прилични суми, които не се декларират, за да бъдат в играта)
Така, че ако някой доктор много ви препоръчва съхранение на стволови клетки или пренатален тест (без наличие на обективни показатели) да си знаете защо е.Hands Minus1

Можете да чуете, че сте уволнени от работа, още преди да сте постъпили на такава...

Колежките си правят мръсно - и в интерес на истината ми е чудно защо.
Да изпъкнат сигурно или защото толкова имат понятие от екипност и професионализъм.Само едно момиче има по-човечно.
Това е МЦ Афродита!:clap:

МЦ Афродита е подходящ за работа, ако отиваш да работиш от сферата на ресторантьорството и искаш да придобиеш "опит" в „офис“ среда. Казвам го, защото такива развои на събитията при тях са факт.

Единственото хубаво - че изплащат заплатата навреме. Разбира се...., ако получиш повече от една, ще е добре.

Никаква фирмена сигурност!
Ако си търсите място с фирмена сигурност и уважение, възможност за развитие, екипност - не е Афродита мястото. Изглежда хубаво, чисто и приятно място на пръв поглед, но духа на една компания не се прави от сградата и обзавеждането, а от хората.

Много мрачни и трудни дни си спомням там, в които се чудех какво ми е направило впечатление в тази компания.
Както казах играят си със съдбите на хората и там, човешкия фактор няма роля - днес си ти, утре - втори чака на вратата.

Забравили са да ти кажат, че ще си шофьор и промоутър?? - ами в тяхното право е - нали е семеен бизнес!
А ти кой беше, че да ти кажат истината?!

Адекватни хора, които искат да се развиват и да научат нещо повече от 1 презентация, която да повтарят безброй пъти НЕ СА ЗА ТАМ!

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 17:42 от LadyTough

# 1
  • Мнения: 694
Благодаря ти сърдечно за споделеното!
вчера ги загледах в Jobs.bg  и много се замислих дали да си подам кандидатурата.
 има смисъл да се пишат подобни отзиви! Simple Smile

# 2
  • Мнения: 14
Радвам се, че ти е помогнало. Ако искаш може да отидеш, за да добиеш лично впечатление, но длъжността всъщност е това - aко гледаш "Търговски представител" (вече така се казва) и заплащането е около 1500 лв.
Аз загубих прилична работа да отида там, защото не бяха представили поста докрай достоверно.

Работа ще си намеря, но не става веднага, а и все пак е стрес. Кому е нужно?!
Желая ти успех и да се слушваш в интуицията си :]

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 21:51 от LadyTough

Общи условия

Активация на акаунт