Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Адри споделя: Каква е ролята на бащата в живота на новороденото?

  • 5 526
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 47
Дали грижите за новороденото са работа на майката? Вижте гледната точка на таткото в компанията на Николай Миланов, баща на малката Лора. Споделете и вие вашия опит - включвал ли се е активно таткото във вашето семейство в грижите за малкото човече? В какво е по-добър той?

Останалите епизоди от поредицата гледайте ТУК.

# 1
  • Мнения: 60
Няма лошо да помагаш в грижите за едно новородено дете защото то е твоя плът и кръв, но бащата не е майка и никога няма да бъде такъв драги хора. Мъжът е човекът който трябва да работи здраво и да носи достатъчно средства вкъщи за да живеят спокойно децата му и половинката му. В едно семейство е много важно всеки да си знае мястото и задълженията според мен.

# 2
  • Мнения: 42
Както се каза във видеото, това е споделена отговорност. Ние нямаме роднини, които да ни помагат в грижата за първото ни дете и новородените ни близнаци. Помощта на партньора ми е безценна. Ако той следваше стереотипите за ролята на мъжа в семейството, аз нямаше да съм пълноценна майка и съпруга заради липсата на сън, безбройните грижи за децата и домакинството. Положителното за него е, че с грижите за тях има време да им се порадва, погушка и да ги заобича още по-силно. Ние сме партньори в живота. Прекрасно е да зная, че мога да разчитам на него за всичко, а не само да върши “мъжката работа”.

# 3
  • Мнения: 573
Бащата трябва да участва активно в отглеждането на детето. Да го храни, да го къпе, да отменя майката. Някои мъже го правят, защото го чувстват, на други трябва да им напомняш.

Общи условия

Активация на акаунт