Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 2
Здравейте момичета,

Зная, че има сходна тема като тази, но не успях да намеря отговор на своя въпорс.
Предстои ми овулация и имахме планове да направим поредния опит за бебе, знаете колко чакан е този момент, но мъжът ми е одрал кракът си на нещо, не сме сигурни дали е клон, ръждива и стара тел или нещо друго. Поставиха му ваксина тетанус, при това положение да изчакаме ли следващ месец?

# 1
 • Мнения: 17 844
Няма логика ваксина против тетанус, поставена на мъжа, да има някакво отражение върху процеса на зачеването, т.е. да влияе на сперматозоидите.

# 2
 • Велико Търново
 • Мнения: 788
ъ, аз не мисля, че това че на него са му поставили ваксина по някакъв начин ще повлияе на каквото и да било. Виж, да не се притесняваш на теб ако са сложили по виждам смисъл.

# 3
 • Варна
 • Мнения: 18 885
Този въпрос сериозен ли е? Да не би въпросната ваксина да е радиоактивна?

# 4
 • Мнения: 251
Аз да попитам понеже подлежа на 25 години на ваксина и правим опити за бебе . Ако не стане този месец дали да ходя на ваксина или да я отложа за след бременността евентуално? Може ли да навреди на опитите ни по някакъв начин?

# 5
 • Мнения: 2 453
?????????? сериозна ли е темата?
НАясно ли са драгите дами какво е ваксина и ако мога да ги попитам дали ако се зарази мъжа им от вирус с кихавица то пропускат един месец ...
Или пък ако те хванат някой друг вирус. 
Защото пак дапопитам какво е ваксината в същност? И как може да се задават такива въпроси от възрастни хора?

# 6
 • Велико Търново
 • Мнения: 788
Темата си е доста безумна. В случай , че вече сте бременна се консултирайте с АГ. Доколкото знам тогава май се изчаква да се постави след бременност, но пък нито знам дали за всички ваксини важи или за някоя специално

# 7
 • Мнения: 1 586
Не знам до колко е безумна темата, но някои от ваксините против шарка например са противопоказни не само при бременност, ами и съветват да не се правят опити известно време след поставянето на ваксината. Същото до колкото ми е известно важи и за ваксината против грип.
Аз бих прочела листовката на съответната ваксина, която са му поставили.

# 8
 • Мнения: 610
Infinity7 - В листовката на ТетаДиф пише, че не се препоръчва по време на бременност. Така че по-добре не слагай, за всеки случай.

# 9
 • Мнения: 9
Точно тези, които пишете колко била безумна темата , изобщо не сте прочели какво е написала жената, първо ваксината е вече поставена и то на мъжа й, не на нея и второ, това че някой отваря тема за нещо, което го тревожи има смисъл за него и за някой следващ, който евентуално ще го интересува/тревожи. И естествено, че хората ще питат АГ и т.н това какво пречи да пуснат тема и евентуално да получат отговор от някой , който може би е минал през това или пък е компетентен. Това е ФОРУМ и темата не е против правилата, така че изливайте си злобните коментари вкъщи моля... (не познавам жената, писала темата , но често чета тук подобни просташки (без извинения) коментари и е добре някой да ви го каже най-накрая! Като не можете да помогнете - мълчете си!

# 10
 • Мнения: 2
Здравейте момичета, след като се консултирах с няколко АГ специалиста, всички бяха на едно мнение, че категорично да изчакам до следващия месец с опитите за бебе, след поставяне на ваксината за тетанус. И бих искала само да вметна, че аз съм също така медицинско лице, но се консултирам дали с вас или с лекар, и преди всичко е по-добре да се опиташ да помогнеш, вместо да осъдиш колко точно е малоумно дадено нещо.  Благодаря на всички отзовали се по темата. Simple Smile

# 11
 • Мнения: 17 844
Майтапиш се.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт