iRobot – за повече свободно време, без досадни домакински задължения

• 27 493
  • 978
  •   1
Отговори
# 120
Да, бих искала да имам iRobot у дома. Смятам, че ще улесни ежедневието ми, като намали общото време, отделяно за почистване вкъщи. Докато тя работи, аз бих се заела с друго необходимо.

# 121
  • София
Да,  много бих искала да имам iRobot у дома. Определено ще улесни ежедневието ми и ще почиства по-добре и от мен у дома.

# 122
Бих искала да пртежавам Roomba e5, т.к съвсем скоро семейството ми ще се мести в нов дом - къща. Квадратурата ще е много по-голяма от това, на което сме свикнали; подовите настилки ще бъдат разнообразни. Би било чудесно да имам този помощник, който освен, че чисти, няма и да мрънка. Simple Smile

# 123
  • София
Като се замисля, от всички уреди вкъщи, най-полезен би ми бил именно iRobot-а. Имам дете и куче, чистя постоянно и стои чисто максимум един час, после отначало. Много време, което мога да отделя за себе си, детето, хобитата, семейството, аз прекарвам в чистене на дома. А зодията ми е Дева и съм маниак на тема чистота и ред. Simple Smile

# 124
Много, много искам да притежавам iRobot.  Следя промоциите в търговската мрежа на такива продукти, но съм си закупила поради високата инвестиция/ за мен е  такава/ в продукт, който първо бих искала да съм тествала и да съм убедена, че ще ми е от полза. Разбира се всеки се би се радвал на повече свободно време и отмяна в домакинските задължения. С две деца и ходене на работа, това си е супер помощ.

# 125
  • Пловдив
От доста време се чудя дали този вид помощници в домакинството са достатъчно ефективни. Имаме си домашен любимец, който "ръси" постоянно косми по пода, покрит с паркет, а отгоре с килими. За космите от косите да не говорим. "Набиват" се здраво в килима и почистването с обикновена прахосмукачка е мисия почти невъзможна. За целта ползвам и четка, но е трудоемко и мразя тази процедура. Та ако мога с нещо да си улесня почистването, ще е страхотно.
Ще ми бъде забавно да вида Маца как ще възприеме една такава машинка. Гледала съм клипове, робот прахосмукачка + коте = голям смях.

# 126
Бих искала да имам Румба у дома. Смятам, че е необходимо в днешно време всеки да има. Предпочитам да прекарвам повече време със семейството си.

# 127
Иска ли питане? Категорично искам да имам iRobot.с негова помощ ще улесня поддържанито на чистотата в дома ми.

# 128
Със сигурност ще ми бъде голям помощник това роботче. С нашето забързано ежедневие имаме все по-малко време за хоби и семейство.

# 129
  • София
Много бих искала да имам вкъщи iRobot, защото смятам, че ще ми бъде само в помощ за домакинските задължения и винаги почистена къща.

# 130
Ще ми е от полза определено, тъй като сме с малко бебе и чистенето с прахосмукачка е свързано с местене на детето в друга стая , а това е обвързано с още един член на семейството ни. Мечта е да си имаме iRobot у дома ❤️

# 131
  • Вдън горите тилилейски
Много бих искала да имам iRobot у дома. Определено би ме улеснил в почистването.

# 132
Уау, определено имам нужда от такъв робот. Поне едно досадно домашно задължение би ми отпаднало!

# 133
Да много бих искала и със сигурност ще улесни значително ежедневието ми.

# 134
Имала съм робот LG, но се счупи така, че не можаха да го поправят и ми върнаха парите. Така че бих искала да пробвам и един IRobot, но предвид лошия ми опит отлагам покупката.

Общи условия

Активация на акаунт