iRobot – за повече свободно време, без досадни домакински задължения

• 27 500
  • 978
  •   1
Отговори
# 150
Кой ли не иска Grinning Аз май не познавам такъв човек. Всъщност преди да ни се роди детенцето не съм се замисляла чак толкова. Колко му е да пуснеш една прахосмукачка и да удариш един парцал. С появата на детето всичко се промени. То иска грижи, внимание, игри, а не да ме чака да изчистя. Намислила съм да си закупим робот за да може да облекчи домакинската ми работа, но бих се зарадвала ако го спечеля. Вкъщи ще му подсигурим достатъчно работа, защото освен детенце си имаме канарчета и куче.

# 151
Искам да имам Irobot и смятам, че ми помогне доста в почистването. Имаме две малки деца, и двамата родители работим и бих изпозлвала уикендите вместо за постоянно чистене, повече време с децата ни.

# 152
Много бих искала да имам такава "отмяна"! Доста ревюта прочетох и несъмнено ме впечатли! Детето е голямо, отмяна ми е, но с кучетооо просто е ад. Бръмчим по три пъти минимум в седмицата цялостно, не броя ежедневните пускания за набързо... Единствено ме притесняват космите от кучето и нашите дълги коси с дъщеря ми!

# 153
  • Г. О.
О, разбира се, че ще ме улесни. Така ще имам повече време за семейството, а и ще имам още един повод да се усмихвам. Пожелавам си да притежавам такъв помощник! Незаменим ще е:)

# 154
  • някъде
Да, бих искала да имам този помощник вкъщи. Със сигурност ще ми помогне в чистенето☺

# 155
  • София
Имаме робот от около 2 години. Кръстили сме го свежко. Изключителен помощник. Настроен е да почиства почти всеки ден след 10 сутринта. Стига да му се осигури пространство да се вихри, чисти много добре.
Препоръчвам с две ръце. Бих се радвала да имаме по-нов модел, за да използваме допълнителните му предимства.

# 156
  • Варна
Много, много бих искала да имам робот вкъщи с дете, което все нещо майстори и цапа и домашен любимец. Сегашната ми прахосмукачка е някак голяма и тежка и нежелание я ползвам вече. Голямо улеснение би бил един робот, който да минава ежедневно.

# 157
Жизненоважно ми е. Време и енергия в излишък нямам, а чистотата не е нещо, с което искам да правя компромис.

# 158
iRobot е цяло съкровище. Взимам назаем от приятелка от време на време, но ще е хубаво да си имам само мой. Особено полезен е за пространството под леглата, които трудно достигам.

# 159
Разбира се, че искам да имам iRobot у дома. Смятам, че ще улесни много ежедневието ми и ще имам повече време за семейството.

# 160
Как да не бих искала?!? Мечтая си затова нещо отдавна. Според мен ще ме улесни в едно от досадните домакински задължения, за което все нямам време, а е наложително да го правя всеки Божи ден, понеже съм с малък пакостник вкъщи. iRobot  ми е мечта, изгледала съм му рекламата поне 500пъти и си го представям как шета у дома Simple Smile

# 161
  • София
Определено смятам че iRobot ще улесни много ежедневието ни. Имаме 2 котки и бебе и пускането на прахосмукачка е досадна част от ежедневието, от която с удоволствие бих се отказала

# 162
iRobot много ще улесни ежедневието ми - с бебе съм и ми е изключително трудно с домакинските задължения.

# 163
Ще ми спести време и усилия. А тази работа с чистенето определено може да е досадна.

# 164
  • Лясковец
 Много бих искала да имам iRobot у дома,имам 2 деца и много ангажименти  и страшно би ме улеснило.

Общи условия

Активация на акаунт