iRobot – за повече свободно време, без досадни домакински задължения

• 27 502
  • 978
  •   1
Отговори
# 135
И аз искам да имам iRobot вкъщи. Не съм виждала как работи този робот, но мисля, че  ще ми улесни живота. В къщи чистя с моп, като всеки месец сменям дунапрена. С робота ще ми е много, много по-лесно.

# 136
Имам дете, което цапа доста и живеем в къща. Както и познавам доста семейства, много доволни от продукта, които ми го препоръчаха.

# 137
  • Варна
Не мисля че има човек,който да не иска да притежава iRobot, бих предпочела винаги да си спестявам каквито и да е домакински задължения,особено и сега с малко бебе,когато сънят е мираж Simple Smile

# 138
Разбира се, че искам да имам такъв помощник у дома Simple Smile Имам малка госпожица с дълга коса, имам и своята дълга коса и светли подове, на които всяко косъмче личи. Определено ще ми улесни ежедневието! Simple Smile

# 139
  • София
Да, искам да имам iRobot
Ако го имам ще имам няколко свободни часа седмично Simple Smile

# 140
  • Пловдив
Нямам лично впечатление засега, но много искам да имам такъв помощник вкъщи. Надявам се времето за обслужване(почистване) на самото роботче да е наистина пренебрежимо малко спрямо домашното чистене  Flutter

# 141
... бихте ли искали да имате iRobot у дома и смятате ли, че ще улесни ежедневието ви? - И още как, но моят мъж все още е доста скептичен към тези прахосмукачки. Обаче с три деца, ежедневно трябва да се чисти, а вече ми е дотегнало направо и все по-честно се замислям дали да не купим такава..Обаче ме притеснява дали няма да се задръства с косми, колкото и да ги обирам, все има по земята. И аз и дъщеря ми сме с дълги коси.

# 142
Много бих искала да имам iRobot, имам 2 деца, които постоянно цапат, все има какво да се мете, с iRobot у дома ще бъде чисто и ще ми пести много време.

# 143
Ооо ДА , имам две дъщери и са големи фурии Satisfied Като се хранят винаги са в движение, колкото и да им се обяснява, а и не само. Пускам прахосмукачката по три пъти в деня минимум. Ако имам iRobot ще ми спести много време.
П.п ще бъде страхотен подарък за рождения ми ден 17,11

# 144
Много бих искала да притежавам  iRobot ,от известно време разучавам,  разпитвам за предимства и недостатъци ,но цената все още ме спира да се взема.Работя на смени и би ми било в много голяма помощ.

# 145
  • София
Нямам лично впечатление засега, но много искам да имам такъв помощник вкъщи. Надявам се времето за обслужване(почистване) на самото роботче да е наистина пренебрежимо малко спрямо домашното чистене  Flutter
Аз съм с алергия към домашен прах и ММ "отговаря" за разтоварването на резервоара и почистването на четките - определено разликата спрямо почистването на традиционна прахосмукачка е 10на пъти по-бързо.

Потвърждавам написаното от Адри за по-малкото прах по хоризонталните повърхности.

# 146
  • Berlin
Radina, моят мъж също изобщо не беше убеден, че имаме нужда от робота. Обаче приятели си взеха и той нагледно видя как и колко добре почиства, та след това беше първи нареден пред щанда да купуваме. Преди това не ме отразяваше много-много, когато съм споменавала. Rolling Eyes

# 147
  • при моите деца .....
Имам три мечтани уреда за домакинството...
Роботът е с приоритет.
Сигурна съм, че ще облекчи домакинските задължения.
Но за съжаление бюджетът не позволява закупуване.

# 148
Със сигурност искам да го притежавам! Смятам, че много ще ме улесни!

# 149
Да, бих искала да имам iRobot, от домакинските задължения единственото, което не ми е приятно, е почистването с  прахосмукачка,  iRobot  ще ме улесни максимално и ще направи почистването на дома много по-приятно.

Общи условия

Активация на акаунт