Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 76

• 47 562
  • 778
  •   1
Отговори
# 600
Не знам при вас така ли е, но все повече виждам, че тази борба ме промени адски много. Загубих усмивката си, загубих желанието си да общувам с хората, вече не мога истински да се зарадвам на нещо. Сядам в компания, хората се забавляват, а аз усещам как се усмихвам насила. Просто за да съм в тон с останалите. Копнея за самота и спокойствие, а когато ги получа не мога да им се насладя. Явно нервната ми система вече е сериозно пострадала. Отдалечила съм се от всички, включително и от семейството ми. Иска ми се да сме си само двамата с моя мъж. Само с него се чувствам добре. Явно защото виждам, че останалите не могат да ни разберат и приемам, че това си е само наша борба. На всичкото отгоре намразих работата си, защото отивайки там ме тормозят за неща, които за мен са смешни в сравнение с личния ми проблем. И не знам кога ще му си види и дали въобще ще му се види края на този ужас. Confused
Силно се надявам 2020-та да донесе дългоочаквания резултат за всички нас. Flowers Four Leaf Clover

Боби, както виждаш от броя харесвания на поста ти, доста от нас се чувстват като теб. И аз включително.
Тук вече проличава кой има силата да преодолее проблема и да се бори до край  и кой ще рухне психически и ще си съсипе и хубавите неща, които е постигнал в живота до момента.
Нека бъдем от първите!;)

Винаги има за какво да сме благодарни. Дори и за шанса , че съществува и е достъпно инвитрото.

Последната една година се усмихвах насила, изпокарах се с колегите си, от лъчезарен човек се превръщам в злобна лелка.  За себе си съм решила да спра този процес и се надявам да се справя.
Пожелавам на всички едно ново начало през 2020 г. с повече поводи за усмивки.

# 601
  • Варна
Момичета, няма да се отчайвате!!! И аз бях така, както сте писали години наред! Това е първата Коледа, когаъо всичко, което съм си мечтала е при мен ❤️с бебчовци и вече съм щастлива💓 Не спирайте да вярвате и да имате Надежда!!!! Всичко ще мине! Пожелавам ви още през 2020 да видите чудото! В добри ръце сте, просто имайте още юалйо търпение :* Не сте сами!
🌲✨🎉🎀🌠⛄🍷

# 602
Благодаря момичета за отговорите, аз това и направих, исках да ме свържат с нея за коментар, но от регистратурата провериха по ЕГН и видяха, че резултатите не са готови и нямало защо да ме свързват с нея. Да съм чакала 06.01. Но реално, ако имам нужда от медикаменти и не зная, може да е фатално..

# 603
Благодаря момичета за отговорите, аз това и направих, исках да ме свържат с нея за коментар, но от регистратурата провериха по ЕГН и видяха, че резултатите не са готови и нямало защо да ме свързват с нея. Да съм чакала 06.01. Но реално, ако имам нужда от медикаменти и не зная, може да е фатално..

Аз като се знам каква съм паника най-вероятно ако бях на твое място щях да ги пусна в друга лаборатория, където евентуално излизат по-бързо и щях да намеря друг специалист, който да ги види..поне така мисля. Ако няма как просто трябва да мислиш положително и да бъдеш най-вече спокойна колкото и да е трудно..
П.с и ние чакаме резултати за кариотил от друга клиника, които уж днес трябваше да излязат след дете с даун..и за капак на всичко днес научих, че съм бременна..не го бяхме предвидили това хич.

# 604
  • гр.София
Норе, имаш ли основание да се притесняваш? Прочети за Натаспин Н, хранителна добавка се води, за тромбози, която (твърдят) не причинява кръвоизливи и е безопасна при бременност.

# 605
Това за аспирина всеки ден профилактично само луд човек може да го посъветва ( Действието на аспирин протект е 72 часа ) И обичайно се назначава поне през ден .
Така че на своя глава е безумно да взимате решение . Ако кръвопотока на бебето е ок не пийте нищо на своя глава , Чакайте си резултатите защото терапиите са различни , Някои бият инжекции всеки ден други през ден , Трети пият и аспирин и натаспин с И дозата е различна .

# 606
Не знам при вас така ли е, но все повече виждам, че тази борба ме промени адски много. Загубих усмивката си, загубих желанието си да общувам с хората, вече не мога истински да се зарадвам на нещо. Сядам в компания, хората се забавляват, а аз усещам как се усмихвам насила. Просто за да съм в тон с останалите. Копнея за самота и спокойствие, а когато ги получа не мога да им се насладя. Явно нервната ми система вече е сериозно пострадала. Отдалечила съм се от всички, включително и от семейството ми. Иска ми се да сме си само двамата с моя мъж. Само с него се чувствам добре. Явно защото виждам, че останалите не могат да ни разберат и приемам, че това си е само наша борба. На всичкото отгоре намразих работата си, защото отивайки там ме тормозят за неща, които за мен са смешни в сравнение с личния ми проблем. И не знам кога ще му си види и дали въобще ще му се види края на този ужас. Confused
Силно се надявам 2020-та да донесе дългоочаквания резултат за всички нас. Flowers Four Leaf Clover
.         Дано са всички 2020 бъде най-хубавата ,ние с моя партньор даже и не говорим аз вече си се боря сама ,ама не се отказвам ,успех и сбъднати детски усмивки

# 607
Не сте само вие така , И на мен не ми се излиза никъде , да не говорим че от повече от година на нервна основа получих нервен стомах и много често не излизам никъде защото почва ног стоп да ми се ходи до тоалетна точно когато съм на вратата . Това всичко на нервна почва

# 608
Здравейте,момичета  знае ли някоя от вас лабораторията в клиниката как ще работи по празниците!

# 609
Здравейте,момичета  знае ли някоя от вас лабораторията в клиниката как ще работи по празниците!
Лабораторията работи без прекъсване, но ако трябва да заявиш изследване и да го платиш, си по-скоро зависима от регистратура и каса. Работното време на последните можеш да видиш от тук:
https://www.nadezhda.bg/novini/raboten-grafik-na-bolnitza-nadejd … ichnite-dni--647/

# 610
Момичета, в сайта не намирам или не се ориентирам относно цените на пакетите за проследяване и раждане в клиниката, както и какво включват в себе си. Моля за съдействие Simple Smile

# 611
Момичета ембрио доклад се дава след всяка пункция независимо дали има трансфер. Аз имам 4 пункции и не сме имали още трансфер, но си имам ембрио доклади, в които е описано всеки ден на колко клетки са били, дали са прилагали хечинг, на кой ден са замразени. Искайте си ги от информация. Успешни процедури на всички през Новата Година!

# 612
Момичета, в сайта не намирам или не се ориентирам относно цените на пакетите за проследяване и раждане в клиниката, както и какво включват в себе си. Моля за съдействие Simple Smile
Това ли търсиш:
https://www.nadezhda.bg/bremennost/paketi-jenska-konsultatziya/
https://www.nadezhda.bg/rajdane/rodilna-zala/

# 613
Лабораторията работи без прекъсване, но ако трябва да заявиш изследване и да го платиш, си по-скоро зависима от регистратура и каса. Работното време на последните можеш да видиш от тук:
https://www.nadezhda.bg/novini/raboten-grafik-na-bolnitza-nadejd … ichnite-dni--647/

Благодаря

# 614
Здравейте момичета ,този месец бях на биопсия и днес ми се обадиха ,че ще има и контролна биопсия не ми обясниха причините ,на първата бях с много добри кръвни резултати и след процедурата ми казаха ,че няма кръв в матката ,което е добре ,защо се прави и контролна не ми обясниха някой може ли да даде мнение Весели празници на всички

Общи условия

Активация на акаунт