💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 174
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 470
Не знам защо продукцията набеди славяните като красиви още от началото. Томас и Март не само че не са красиви физически, а са и доста противни. Изглеждат ми далеч по-възрастни за годините си. Томас от сега е с наченки на оплешавяване...представям си го след още 5-10 години. В комбинация с умствения им багаж и физически данни...Абсолютни лузъри.

# 1 471
# 1 472
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този с по-малък размер на видеото.

Игри на волята: България (25.10.2019)
ЕПИЗОД 36

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 1 473
  • София

Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали.

# 1 474
  • Варна
Най-вероятно договорите им са със срок до края на излъчването, а не до финала на игрите и според договора, те са племе, трябва да се виждат, да излизат по заведения и т.н., което да води до повишаване на рейтинга, разбира се.
Ще видим колко са си близки, след като приключат финалните надписи. Сега си е сценарий, според мен.

# 1 475
И на мен ми мина това през ума, дали по договори не са задължени да демонстрират някаква близост до определено време след играта.

# 1 476
  • София
Амелия не изглежда като да дава всичко от себе си...
Изглежда изморена и прави всичко без желание. Ми то ѝ е писнало вече, бих я разбрала.
Ами, да... това е четвъртата и индивидуална битка, а на мухльото първа! Четири пъти плюс омразата в олигофренската компания, нима не би изхабила всеки играч!
Ами ако някой от тия от кордебалета беше в такава ситуация, не само щеше да е изхабен, а направо нямаше да му се живее вече...

# 1 477
  • София
И на мен ми мина това през ума, дали по договори не са задължени да демонстрират някаква близост до определено време след играта.
Отпадналите прабългари не демонстрират такива топли чувства!
Според мен, просто са минали няколко месеца и малко или много, силните емоции са притъпени от ежедневието и човек си спомня хубавите, силните моменти! А и да не забравяме, че участниците тепърва ще чуват "размисли и страсти" за себе си, споделени пред камерата и зад гърбовете си! До сега много малко неща са казани очи в очи, а предаването се излъчва с няколко месеца закъснение! Тепърва ще се "преоткриват" един за друг!

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 00:25 от placebo7

# 1 478
  • София

Това момче е арогантно и безочливо! Сега е яхнал вълната и се опитва в противовес на хейта, който получава, да провокира още повече! Кога и с какво ще може да стане по-известен, отколкото сега!
Просто заслужава всички да го игнорират! Най-големия удар по егото на един нарцис е да е назабележим!
Аз повече няма да го споменавам в моите постове! Точка!

Само дето това важи за малко по-интелигентни хора, за такива екземпляри като това страхливо и тъпо мекотело е ясен знак само начукване на канчето!

# 1 479
  • София
Мдаааам, гледам, че всички жълтогащурковци са влезли в обяснителен режим. Шоу било, само за играта било, пъпеши садили, не били изневерявали на мъжката си дума. Пък баба ми казваше: "Кел файда, чеде, като гювечът е на парчета?". Каквото и да кажеш - парчетата са факт. Правилната стратегия е да клепнеш уши, да гледаш виновно, да хванеш метлата, да събереш парчетата и да ги изхвърлиш. И да кажеш, че съжаляваш, беше добър гювеч.
За втори път съм изключително бясна на бг-сценария на формата. За втори път виждам откровено тенденциозно и сексистско формиране на игра, с цел да бъде спечелена от точно определен играч. Защото съм сигурна, че ако имаше включен и грам мисловен компонент, щяхме да видим съвсем друг резултат. Изобщо, срам и позор за Нова ТВ, която си позволява да излъчва предаване, чиято единствена цел е жените да напуснат, защото са жени. Да излъчва всички бълвания на змии и гущери срещу една жена (защото е жена) от едни твърде посредствени пишконосци. Сърце не ми дава да ги нарека "мъже". Можеха да си монтират епизодите така, че тези неща да не се излъчват. Най-малкото.
Тъ, ако се стигне до зрителски вот, тези ме загубиха безвъзвратно. При трета подобна издънка ще сменя телевизията, която гледам. Хъ, пък!

# 1 480
А дали може да се гледа някъде на запис студиото? Че точно него исках да гледам , ама ...

# 1 481

Не съм видяла снимки на траките и прабългарите, така че едва ли има такива договори

# 1 482
  • София

епизод 8

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този ЛИНК с по-малък размер на видеото.

Игри на волята: България (25.10.2019)
ЕПИЗОД 36

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 1 483
  • Sofia
...
А и да не забравяме, че участниците тепърва ще чуват "размисли и страсти" за себе си, споделени пред камерата и зад гърбовете си! До сега много малко неща са казани очи в очи, а предаването се излъчва с няколко месеца закъснение! Тепърва ще се "преоткриват" един за друг!
Ей това точно,според мен,е разковничето за добрите им отношения до сега.Наистина тепърва ще се преоткриват. Wink

Епизода от тази вечер изобщо няма да го коментирам,че само като се сетя и ми се вдига кръвното.

Ообаче студиото...Аз обикновено го оставям за фон и не му обръщам много внимание.Но тази вечер се изкефих максимално.Чак не ми се искаше да свършва.Струва си да се гледа. Simple Smile

# 1 484
  • Другата България
Откога ви го говоря това за снимките аз, ама явно трябваше да мине време за да се съгласите.
И за другото ще се съгласите ама пак време ще е нужно.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт