💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 177
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 530
Пуснах си няколко минути от видеот на Томас с Март. Казаха, че когато са се наговаряли са гледали да се крият от камерите. Бедна ми е фантаСТИКАТА, да си представя тогава какво са бълвали.

# 1 531
Ох наистина ми става лошо вече от това предаване.. Защо си го причинявам??? Роберта доста ми падна в очите дори не я намирам за привлекателна по никакъв начин не знам Веско какво толкова ги прави тези физиономии даже си мисля че е прикрит гейО. Защо такива като томас и април изобщо съществуват защоо депресиращо е. Правилата на играта са абсурдни как така ще си  3 4 дни в болница или просто отказваш да отидеш на игра или номинация. Щом отказваш тръгни си.  Тоя кухолейко георгиус защо не каза че ще си ходи да номинират него и нямаше да загубят амелия..

# 1 532
  • до най-прекрасния мъж
А какво да прави?   - Да реве че е победил и отървал отпадането от Игрите завинаги?

Да се държи достойно. За справка - тълковен речник.

Явно нещо се е случило извън камерите.  
  - Бяха големи приятели с Амелия и иведнъж пред камерите се обърна срещу нея!  
Както винаги - крият най-важните сцени от шоуто и трябва да се гадае защо  от любимката му се е настървил срещу и!

А победата си му е истинска победа.  Смисъл не е победил с непозволени средства.

А колкото до победите на мъж над жена - убедих се че в темата нямате угодия!   

- Ако бие мъжът - "егати олигофрена - би жена"....Ако падне мъжа от жена -  "егати олигофрена една жена го би"
Не са били приятели, просто са се прикривали. А се обърна явно срещу нея и пред камерите, защото тя си позволи да го номинира. Той, неприкосновения, част от светата четворица, как тя ще го номинира...Ама те момчетата се подкрепят, не може да им се разбива стратегията. Е, нека потрепери сега Мартчо, пък и Томасчо, защото следващите са те.

# 1 533
  • София
не знам Веско какво толкова ги прави тези физиономии даже си мисля че е прикрит гейО.

Аз бих заложила също на Март и Йорго. С едно наум за Томас, за него подозирам, че може и да е хетеро. Но това няма отношение към играта.

# 1 534
  • София
Дали няма да видим скоро и Март да си ходи заради контузия. Не вярвам да може да продължи.
В промото го дадоха да участва в играта за територия.

Мен от снощното студио най-голямо удоволствие ми достави Ваня като каза, че гей дружинката имала повече мускулни влакна, отколкото умствени клетки. Наско също много добре им сипа, Рапунцел едва съумя да запази читава повяхналата си усмивка. Със сигурност очакваше съвсем различни реакции и изобщо не беше подготвен за случилото се.  Laughing

# 1 535
Дано победителят наистина не е избран вече и дано, ако е, не е Веско или който и да е славянин!

В сферата на фантазиите може би, но ще се радвам някой нетипичен и не толкова очевидно физически играч стигне до финала, например близначките, а на финала да има нещо като гласуване на съотборниците и игри, в които се изисква и мислене.

# 1 536
Онзи безполезният с леда на крака трябваше да си ходи тази седмица (дори не искам да му пиша името).
И защо да не могат да го номинират като той сам избра да си почива?!
Почивайки си, губиш правото да си упражниш гласа в номинациите, но не печелиш имунитет от тях.
Според мен останалите изобщо не са знаели, че могат да номинират някой от курортистите. Просто няма логика да не могат.
И толкова тъп поглед има този, че направо ме плаши. Все едно е надрусан перманентно!
И сам каза, че е нямало да си спазят уговорката, която се опитаха да вкарат на Амелия.
Абсолютна тиня е това синче на готвача.
С кеф бих му се изплюла в краката, ако го видя някъде Rage
Обаче студиото ме кефи, сега го гледам на запис.

# 1 537
Дали няма да видим скоро и Март да си ходи заради контузия. Не вярвам да може да продължи.
В промото го дадоха да участва в играта за територия.

Мен от снощното студио най-голямо удоволствие ми достави Ваня като каза, че гей дружинката имала повече мускулни влакна, отколкото умствени клетки. Наско също много добре им сипа, Рапунцел едва съумя да запази читава повяхналата си усмивка. Със сигурност очакваше съвсем различни реакции и изобщо не беше подготвен за случилото се.  Laughing

Ами ще участва на териториалната, нали не е застрашен на нея - няма проблем да участва. Изключително долно поведение от страна на Март и компания.
Снощи студиото определено ми оправи настроението. Ама и другите от балета трябваше да са там.

# 1 538
  • Другата България
Не съм гледала все още, надявам се да го направя, но ви изчетох. Съжалявам много за Амелия, както вече написах, яд ме е, че толкова късно започнах да я харесвам. Имало е защо, говоря за характер и показано в предаването.
Не мога да коментирам Роберта, не съм видяла още какво имате предвид. Но на този етап тя и близначките са ми все още фаворитки от жените.
Март сте го нахранили, нямам какво да кажа. Разбрах, че и Амелия, и Тарзан са казали, че фаворит им е Юлиян? За победител? Shocked Ти да видиш, вече започвам да искам да има гласуване и на участниците, освен на публиката на финала, каквото съм сигурна, че ще има, няма така лесно да се изпуснат златните кокошчици, тоест, зрителите. Това разбира се, ако Юлиян е финалист. Мернах и че се тиражирал за победител Веселин, та пак да кажа-победител няма, поне официално. Въпреки че след толкова лансиране и бутане на "красивите" изобщо не бих се изненадала от манипулация и коронясването на американеца като и за такъв. Виждам и че все повече хора, а и участници започват да пишат и да говорят за ТиВи манипулациите и как от нищо може да се направи нещо с помощта на монтаж, напасване на думи, изрази, изречения и всякакви подобно. Laughing Изобщо за една седмица липса се радвам да прочета, че в повечето си твърдения и предположения, които съм изразявала тук съм била права и все повече хора мислят като мен. Laughing

# 1 539
Всъщност кой изобщо каза, че останат ли си У ДОМА няма как да бъдат номинирани? Грам логика няма в това, нека който може и иска да ходи да се бие, но после да си рискуват останалите да бъдат също номинирани..? Дали от продукцията ще го изяснят това нещо, за да знам - ако е така, другият сезон съм там и ще се изпочупя на първата седмица, че за след 3 месеца да съм на линия за финала.

# 1 540
Батигол, пускаш снимката ама и ти си от 3-мата които са се изхилили на тая тъпотия..

Тц не съм. Stuck Out Tongue Closed EyesНямам и намерение да следя тия две лекета в социалните мрежи. Това не е мой скрийншот, просто го копнах тук да го видите от фейсбук страницата на предаването.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 541
Батигол, пускаш снимката ама и ти си от 3-мата които са се изхилили на тая тъпотия..

Тц не съм. Stuck Out Tongue Closed EyesНямам и намерение да следя тия две лекета в социалните мрежи. Това не е мой скрийншот, просто го копнах тук да го видите от фейсбук страницата на предаването.Stuck Out Tongue Closed Eyes
Не е от страницата на предаването, а е коментар под пост на Томас във Фейсбук. Simple Smile

# 1 542
Спокойно, като свърши, ще ги подхванат. А и като всички потърпевши видят всичко до края на излъчването, ще секнат прегръдките и снимките из инста. Амелия определено беше наясно как я хранят, но такова чудо не е очаквала и си пролича снощи в студиото. Особено момента, в който марто каза с подбелен поглед "не мога да я гледам"! На какво основание, бе, джанъм?! Като изключим анатомичната ти особеност да нямаш очи и в буквален, и в преносен смисъл, какво толко ти направи тая жена, та я намрази като смъртен враг?! Защото усещаш подсъзнателно как и се възхищаваш, а съзнанието ти регистрира факта, че тя е по-силна духом от теб, по-умна, по-честна, по-благoродна, по-стойностна, по-смела, по-успяла, по-добър човек, всичко по е от теб и това не можеш да ѝ го простиш, защото си дребен, егоцентричен, самовлюбен злобар с малка душица и гигантско его!

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 06:54 от Анонимен

# 1 543
  • София
Ами ще участва на териториалната, нали не е застрашен на нея - няма проблем да участва. Изключително долно поведение от страна на Март и компания.
Това е най-голямото малоумие от всички недомислени и изобщо липсващи правила - значи можеш да играеш, когато и ако пожелаеш, през останалото време си лежиш, не участваш, но щом не си там, нямат право да те номинират?!?! WTF?!  Crossing Arms

# 1 544
  • Sunshine state
Всъщност кой изобщо каза, че останат ли си У ДОМА няма как да бъдат номинирани? Грам логика няма в това, нека който може и иска да ходи да се бие, но после да си рискуват останалите да бъдат също номинирани..? Дали от продукцията ще го изяснят това нещо, за да знам - ако е така, другият сезон съм там и ще се изпочупя на първата седмица, че за след 3 месеца да съм на линия за финала.
А, това искам и аз да го разбера. Що за правило е да не могат да се номинират пострадалите участници?! Как така получават имунитет автоматично? Продукцията, алооо 🤦🏼♀

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 16:01 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт