💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 174
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Март продължава и след края на шоуто, цял тунел изкопа. Скоро ще освободи el Chapo.

# 1 486
Да бе многострадалната Геновева 😂 Ако беше положил толкова усилия и по време на играта, колкото се плюнчи, можеше да си тръгне с 200 хил. Ама от сакатлък, окуця.

# 1 487
Обожемой! 😮🤐 Доглеждам края на епизода и о, каква драма, какъв съспенс, какво страдание и възторг... Цъ, цъ, цъ🤔 Кръстникът откуца към залеза, а неговите верни слуги леят горчиви сълзи... Леглото на Весо е празно, сърцата на другите чистокръвни орки, кървят. Напукаха ми се очите от видяната мъка... Отивам да си догледам на Роберта фиаското. Кофти се получи нещо с това момиче, а не ми се искаше. 😶 Но не можах да се въздържа да не кажа пет приказки.
После ще се насладя на студиото! Благодаря, Мари Мар! 🌺

# 1 488
Георгиос се чуди какво да замаже, горкият, забрави български в студиото..
Март на дивана до финала ли ще добута . Днес не ми се ходи на битка, вие си се номинирайте, аз няма да идвам Grinning

# 1 489
Аз за това и казах по-напред, че може Амелия да се е усетила и да е решила да не ги добутва до финала повече. Добре, че тя е здрава поне, не се навехна или нарани. За другите не ми пука.

# 1 490
Доколкото помня в един лайф на Амелия тя спомена, че все още ходи на някакви лечения заради болки в кръста от игрите, дано се оправи жената. Много ми хареса представянето ѝ и смятам, че един ден ако децата ѝ гледат могат да се гордеят с нея. Flowers Hibiscus
Благодаря ти, Мари_Мар за епизодите. Flowers Hibiscus
Явно Амелия не е знаела за това какви неща са говорили мъжете преди да бъде излъчено и май-май няма да виждаме общи снимки на славяните. Под последния пост нейн в Инстаграм, който някой по-напред публикува има страшно много коментари, включително и Георгиос се е включил със “:heart:”. Е, Амелия е харесала всички други публикации, но неговата не. Joy

# 1 491
  • Sunshine state
Без коментар съм за тия плужеци славяните.. 🙄 Не съм фенка на Амелия, но тия са такива отрепки, че няма накъде повече. Само в Траките ми е надеждата вече.

# 1 492
  • София
Аз смятам, че Амелия не осъзнавале точно какво е станало, защото все пак тя не е чула и половината неща, когато е била там. Сега обаче ѝ стана много неприятно.
Студиото е снимано вчера, а дадоха реплики от вчера и днес т. е. такива, които тя не е видяла по телевизията - уговорките на мъжете, глупостите, които изговориха и се почувства много огорчена.
Чак толкова да не я понасят, че да говорят да паднат нарочно?! А после ходят с нея на планина. Неприятни мъжлета.

# 1 493
Дали няма да видим скоро и Март да си ходи заради контузия. Не вярвам да може да продължи. А ако отпадне още един от славяните другата седмица май ще има непланирано бързо обединяване на племената.

Ако пък Стоян както се вижда от промото стигне до физическа саморазправа с Юлиан да не вземе от глупост да си спечели отстраняване.

# 1 494
  • Козлодуй
Наистина Георгиус можеше да участвува в играта с помнене и да предложи себе си за номиниране за да запази племето, а то загуби така 2-ма душа само заради егото на мъжете - много глупаво Simple Smile
То не че са много отборни и траките и там разделения ама предвиждам, че щом славяните мислят само за себе си а не за отбора ще продължат да губят Simple Smile
От самото начало харесвам Добрин и се радвах на всеки изказал такова мнение Simple Smile Едър и добродушен - ето затова го харесвам и не харесвам Атанас защото го дразнеше - поради същата причина не харесвам вече близначките макар в началото и те да ми бяха фаворит и ми се искаше вместо да нападат Добрин да се съюзят с него - щяха да са непобедими ама кокошки Simple Smile

# 1 495
Нямам търпение да гледам епизода в понеделник.Какво може да предизвика гнева на Стоянчо?Та той досега само е подвивал опашка и един път в е изразил свои мнение.Роберта пробва със стратегията,която използва при Юлиян.Наясно е,че ако придърпа Веско,стават 3 срещу 2.А то на Веско са му слаби ангелите,малко му трябва да ме завърти главата.Чиста стратегия.Не е първата хубавица,но знае как да блазни егото на един мъж.Томас и Март са си "двойка".При тях няма да мине номера.Отсега нататък ще е интересно при славяните.Мисля,че траките ще спечелят и НАЙ-НАКРАЯ ще видят резиденцията.

# 1 496
Anita Arizanova Tomas Natsidis уважавам всеки един от участниците в това предаване, всеки един притежава качества, щом е тук. Зная и как се заснемат тези “коментари, интервюта, синхрони - както и да ги наречем” !!! Надявам се, думите които чух преди малко - “Аз съм по-силен! Аз съм по-умен!” са ти сложени в устата и монтирани както знаем, че го могат!!! И се надявам ехидния хилеж на Роберта когато ти се върна в племето също да е монтаж!!!! Respect to all.....but.....

Анита и тя е коментирала снимката на Томас във фейсбук.Почвам да си мисля,че ги режисират  по-глупавичките като им казват какво да говорят.
Та ако всичко е театър на продуцентите,най-вероятно участниците са наясно и затова и си поддържат отношения сега.

# 1 497
  • Стара Загора
Несъмнено всичко е "театър" . Ха, ха, ха...забелязахте ли дефилето на голи тела по бански след баня  - професионално заснето , телата на всички лъщяха ... "реалити". Няма лошо, вършат си работата екипа, както я разбират. Просто ние да не го забравяме..

# 1 498
Батигол, пускаш снимката ама и ти си от 3-мата които са се изхилили на тая тъпотия..
Роберта може и тя на пъпеша да се е изхилила пачата..

# 1 499
Аз смятам, че Амелия не осъзнавале точно какво е станало, защото все пак тя не е чула и половината неща, когато е била там. Сега обаче ѝ стана много неприятно.
Студиото е снимано вчера, а дадоха реплики от вчера и днес т. е. такива, които тя не е видяла по телевизията - уговорките на мъжете, глупостите, които изговориха и се почувства много огорчена.
Чак толкова да не я понасят, че да говорят да паднат нарочно?! А после ходят с нея на планина. Неприятни мъжлета.
Добре де, Амелия не чула, не видяла, не разбрала какво говорят за нея.. Е, щом чу, видя и разбра, защо каза "Аз и Томас харесвам"?!?! 🙄😯 Какво има да му харесва на тоз плазмодий?!?!

От изказванията на Наско ми хареса всичко освен начина, по който за пореден път се опита да защити продукцията за контузията си... твърде раболепно ми дойде...

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 09:31 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт