💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 168
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 500
Роберта снощи доказа тъпотата си. Харесвах я, заради силата и на играч, характерът и явно не е нищо особено

# 1 501
Март продължава и след края на шоуто, цял тунел изкопа. Скоро ще освободи el Chapo.

Може ли линк към публикацията? Искам да видя как са го хранили отдолу, и аз самата ще напиша нещо Grinning

Като говорим за сценарии...ами ако поведението им към Амелия и сексизъмът са за пред камерата, сценарий?

# 1 502
Снощи четох един коментар относно облеклото на Алекс  . Голям смях.
Той гласеше : " ето отговора който се крие под костюма шапката в "Маскираният певец " ". 👌👌🤣🤣🤣

# 1 503
Само на мен ли ми се струва, че Александър нарочно отпадна бързо- бързо от логическата игра с цел да провали Траките? Първа игра след завръщането и веднага провал.
Очаквам другата седмица да продължи да саботира отбора си. Мнооого ме дразни Гастон.

# 1 504
Март и Томас оглавяват класацията ми за най-жалки участници в риалити формати. Не просто неприятни, антипатични, противни, а жалки. Томас беше толкова горд и самодоволен снощи, ще рече човек, че е отстранил не крехката Амелия, а Кубрат Пулев.

# 1 505
Само на мен ли ми се с т гтрува, че Александър нарочно отпадна бързо- бързо от логическата игра с цел да провали Траките? Първа игра след завръщането и веднага провал.
Очаквам другата седмица да продължи да саботира отбора си. Мнооого ме дразни Гастон.
Не мисля. Ако искаше да саботира, нямаше да отпадне първи, щеше да продължи и с развитието на играта да прецени кога да сгреши. Просто толкова си може.

# 1 506
  • до най-прекрасния мъж
Режисирано, режисирано, колкото и да е режисирано. Умният би си замълчал или би използвал такива думи, че да не наскърби, нарани и т.н. хора, които цени. Март изкопа дъното, сега копае към отсрещния край на земното кълбо. Наско, макар че не го харесвах в началото, е много обективен и много точно изрази мнението си в студиото - контузен ли си, отиваш си. Още повече, че Наско имаше много победи, Март ни една. Издъни се на едно просто редене на кула от карти. То май с друго индивидуално и не блесна. Доказа се като пълен страхливец, безличник и лицемер. Като печелиш, печели, ако губиш, губи достойно. Не да се държиш като пълен п***о в предаването, а после се оправдаваш - ама то заради шоуто. Ами заради шоуто ще е, та, като не си стигнал далече с интриги, коалиции и задкулисни игри, сега ще се оправдаваш. Георгиос и той - ама то се знаеше, че ще излизам, затова така постъпихме. Да, бе, да,  лъжа след лъжа. Много добре се получи, че излязоха двамата с Амелия, поне му видя реакциите и същността очи в очи.
А пък Томас, оле, мале. Ми то какво да му коментирам на това жалко човече - големият "победител"...жива да не бях... Добре, че бил той, та да отстрани Амелия, която неговата дружка Март не понасял. Чакам с нетърпение да го отвее някой като Юлиян, Пламен, а защо не и Роберта, че даже и Добрин или близначките. Тази игра му беше подарена от продуцентите. То беше пределно ясно, че Амелия ще загуби при тези условия - 40 пъти да минеш трасето, тичайки. Нейната физика е доста крехка, а и е поне 10-15 см по-ниска, което при тези препятствия не й дава никакво предимство. Ако играта беше 50:50 логика и физика, Амелия го отвяваше. Даже 30:70 да беше, пак го отвяваше. Играта беше 90 % сила и 10 % логика и мислене.

# 1 507
Много, много жалък Томас. Не я погледна  даже,  не й подаде ръка, нищо. Все едно не е игра това.  Никога не ми е бил симпатичен той, ама след реакцията му при номинациите и след дуела- съвсем. Нищо мъжко няма в него, нищо. Март изобщо не искам да га коментирам даже, копае дъното отдавна той. Изненада ме излизането но Йорго, не мислех, че травмата му е толкова сериозна. Той пък другия титан на мисълта, оплете се в лъжи и шикалкавене в студиото.
Един Юлиян остана само в играта.

# 1 508
И се надявам ехидния хилеж на Роберта когато ти се върна в племето също да е монтаж!!!!
Съмнявам се... иначе отдавна да е влязла в обяснителен режим.

# 1 509
То логика в играта въобще нямаше, домино се реди от деца над 3 години. Заради адреналина Амелия не успя да запомни плочките и това й костваше много, победата  Peace

Томас ли беше, дето в началото се натискаше на Марешка? А жените как си мислеха, че ще могат да манипулират Март. Скрита лимонка излезе тоя/тая  Mr. Green

# 1 510
  • Sofia
Аз не мога да си обясня радостта на Томаска от победата. Ако съм аз ще ме е срам и ще побързам да се скрия, а не да се фукам. Всички го видяхме колко е "силен" в игрите, в дуела срещу Юлиян се оплете като пиле в кълчища, в плуването (предишната игра) близначката го на стигна и замина, а уж е сърф инструктор. То бива, бива да си дамски бабаит, ама неговото мина границите.

# 1 511

Оф, че и през кръста я хванал

# 1 512
  • Sofia
Е как, той "истински кръстник" ли е или лукова глава!?! 🤣🤣🤣

# 1 513
Като изключим излагациите на Славянчетата, една мисъл не ми дава мира. Ако наистина финалът не е игран и ще през декември, а в интернет пространството усилено се пише, че победителят е Весо... То ако е така, той не би се върнал в Америка толкова рано. Другото, което е колкото и да не ми се иска, предполагам, че Юлиан стига до 3то или 4то място в формата. За финалисти мисля, че ще са Роберт и Пламен.

П. с Това си е чисто мое предположение на база интернет!

# 1 514
Сега пуснаха ново промо. Стоян се кара на Юлиян, че не е играл по правилата.

Общи условия

Активация на акаунт