💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 164
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 515
Роберта много ми падна в очите. Излага се това момиче.
Като цяло отборът на славяните е много неприятен. Надявам се, че следващият, който ще си тръгне ще е Март.

# 1 516
  • ВАРНА
Март и Томас оглавяват класацията ми за най-жалки участници в риалити формати. Не просто неприятни, антипатични, противни, а жалки. Томас беше толкова горд и самодоволен снощи, ще рече човек, че е отстранил не крехката Амелия, а Кубрат Пулев.

А какво да прави?   - Да реве че е победил и отървал отпадането от Игрите завинаги?

# 1 517
  • до най-прекрасния мъж
Март и Томас оглавяват класацията ми за най-жалки участници в риалити формати. Не просто неприятни, антипатични, противни, а жалки. Томас беше толкова горд и самодоволен снощи, ще рече човек, че е отстранил не крехката Амелия, а Кубрат Пулев.

А какво да прави?   - Да реве че е победил и отървал отпадането от Игрите завинаги?
Видяхме го срещу Юлиян що за достоен съперник беше. Висеше като прани гащи на въжетата и чакаше да обявят края на играта, та да слезе, пълен лузър. Пък сега се надсмива на Амелия, която отстрани 3-ма противника на елиминация и се върна в играта, въпреки недолюбващите я "мъже" от отбора й. Нищо, нека се радва на победата си, ще му е за последно Wink. Ако има късмет на подобна игра би отстранил единствено Анна-Мария.

# 1 518
  • Бургас
ами като начало да поздрави опонента си. Нали това е спортменско поведение? Ама той пък от къде би могъл да знае?

# 1 519
Днес бяха в " Събуди се" тримата.
Русалчо ми се стори една идея по- обран от снощното си участие в коментарното студио.
Тепърва ще усеща "всенародната"любов, и не само той, ми се струва.
Бил се прибрал в Гърция с патериците, но две седмици на никого не се обадил, че е там- да не ги притеснявал близки и приятели.

# 1 520
  • София
Аз не мога да си обясня радостта на Томаска от победата. Ако съм аз ще ме е срам и ще побързам да се скрия, а не да се фукам. Всички го видяхме колко е "силен" в игрите, в дуела срещу Юлиян се оплете като пиле в кълчища, в плуването (предишната игра) близначката го на стигна и замина, а уж е сърф инструктор. То бива, бива да си дамски бабаит, ама неговото мина границите.
Ами именно затова толкова се радваше Томасина, щото знаеше, че никога преди това и никога след това, няма да победи никого... ако не се порадва сега, то кога!? Joy

# 1 521
Какво си направи на лицето тая жена, та се окепази така!?
Режисирани отношения, колко да са режисирани? Просто в коментарите си извън играта, всички се съобразяват и малко или много премълчават и лицемерничат. Как пък Наско не е режисиран, а си казва всичко както си е!
Тоя Кръстника много нисък, Амелия е колкото него.
А Йоргос и Юлиян се познават от преди това. Йоргос каза някакви думи за характера му, които не са на база представянето му само сега.

# 1 522
Гледах Веско в клип на Томас,там каза,че си заминава,но началото на декември пак ,ще се върне.Това ме наведе на мисълта,че вярно победителя може да не е ясен все още.Или е ясен ,но ще ги събират всички на края,ще видим.То всъщност кога се очаква да свърши?
Интересно е,че се върна по-рано,сам каза декември,но от няколко дена излиза със съотборниците си и качват снимки ?С Бояна и Амелия,Наско,Пламен може и да има и още ,но не съм видяла.Дори беше на гости в дома на Боянка.

# 1 523
Да, точно това трябваше да направи - да пусне някоя сълза. Щеше да се получи много силна сцена, досущ като от български сериал. Продуцентите можеха да пуснат тъжна музика и всички щяхме да плачем от умиление заедно с него.

# 1 524

Да се държи достойно. За справка - тълковен речник.

# 1 525
  • Козлодуй
Георгиус и Юлиян са завършили спортната академия но не зная да ли са се засичали випуските им Simple Smile

# 1 526
От друго място се знаят, повече от три месеца, почти всеки ден са били заедно. По работа.

# 1 527
  • Sofia
От друго място се знаят, повече от три месеца, почти всеки ден са били заедно. По работа.
Клюкарското в мен заработи😀, може ли повече инфо, може и на лични.

# 1 528
Георгиус и Юлиян са завършили спортната академия но не зная да ли са се засичали випуските им Simple Smile
Ако имат 2 години разлика, може и да са се засекли.

# 1 529
  • ВАРНА
А какво да прави?   - Да реве че е победил и отървал отпадането от Игрите завинаги?

Да се държи достойно. За справка - тълковен речник.

Явно нещо се е случило извън камерите.  
  - Бяха големи приятели с Амелия и иведнъж пред камерите се обърна срещу нея!  
Както винаги - крият най-важните сцени от шоуто и трябва да се гадае защо  от любимката му се е настървил срещу и!

А победата си му е истинска победа.  Смисъл не е победил с непозволени средства.

А колкото до победите на мъж над жена - убедих се че в темата нямате угодия!   

- Ако бие мъжът - "егати олигофрена - би жена"....Ако падне мъжа от жена -  "егати олигофрена една жена го би"

Общи условия

Активация на акаунт