💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 168
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Разбрах, че и Амелия, и Тарзан са казали, че фаворит им е Юлиян? За победител? Shocked

Амелия и Наско го казаха. Стават трима с Марешка.  Simple Smile
Георгиос само похвали Юлиян и то много силно, но не е
казвал, че му е личен фаворит номер 1 или най-заслужилия.

А това за Веско го отминавам. Поредния слух/жълтина. Няма нищо ясно кой ще е финалист, поне аз не съм срещал такова инфо. Нали уж Александър бил победителя? В началото само за него се пишеше, сега пък Веско, хахаха. Моля ви се, утре ще е Ана Мария. Не че Веско няма качества, но и той не е блеснал с кой знае какво в игрите, освен това е много прост горкия и изобщо не заслужава дори финал, какво остава за нещо повече.  ooooh! Славянин не може и не бива да печели формата, защото всички до един станаха за смях, а Нова тотално ще се осерат и загробят. Не мисля, че и от продукцията ще го допуснат, ако ме разбирате какво имам предвид. Виждат накъде духа вятъра и че народа ще ги насмете яко после. Обаче ако финала се е играл вече, то това е друго, ама не вярвам, защото кой идиот ще направи такова нещо, при положение, че в ерата на интернета трудно може да се скрие такова нещо? Пуснали са слухове според мен, кьорфишеци, а финала тепърва ще се играе в пряко предаване, а може да има и гласуване. Няма логика финала да е ясен преди месеци още, защото рискуват много, не вярвам да са чак толкова прости, няма логика. Нека мислим трезво. Изиграни са дуелите за финалисти, т.е. би трябвало да имаме трима финалисти, а не победител. Толкоз.

Идеалния и най-справедлив финал би бил между Юлиян, Пламен и Роберта.  bowuu

# 1 546

Не е от страницата на предаването, а е коментар под пост на Томас във Фейсбук. Simple Smile

Аз разглеждам само фейсбук страницата на Игри на волята и този скрийншот беше сложен в коментарите. Просто я копирах снимката и я сложиш тук. Flushed

# 1 547
  • Пловдив
Аз от видеото на двата пъпеша разбрах че още след разговора си с Амелия, преди първата елиминационна битка, Томито веднага е изтичал и докладвал на Март, че Амелия е предлагала да номинират него. Затова рязко започна да не може да я гледа. Не че преди можеше, ама сега пък съвсем се озлоби. Много незряло поведение и от двамата.

А тази изцепка на Март с пъпеша или е ирония, че са го показали като прекалено голям злодей и хиперболизира, или идва да покаже, че не му пука от хейта и даже може още. Аз се съмнявам да е имало пъпеш на кол. Не може да е толкова зле а и нямаше да изпуснат да го покажат и това.

# 1 548
Пъпеш ли му викате на тоя?
Ми пъпеша си е хубав, много му е.
Аз ще му викам цирей- хем гноясал, хем абсолютно безполезен.

# 1 549
  • ВАРНА
Веско не виждам как може да е на финала - камо ли победител! 
 - от началото на октомври си е в Чикаго.

# 1 550
  • София
Съжалявам за загубата на Амелия,но тя сама си го предизвика този дуел,не игра пълноценно и падна с чиста игра.Ваня Дж.беше много прав.Този път трябваше да послуша Томас,да пратят прабългарите да се трепят,а после нищо не се знае-може да побеждават,може да ги слеят,но щеше да остане в играта.Роберта падна в очите ми тотално,не че съм я харесвала особено някога.
Нещо друго се натрупа в мен-нетърпимостта ми към водещата Алекс.Това ,че ползва думите екшън,кесийка,сигурно има и други,просто по време на игра се опитвам да я игнорирам.Това,че слага слънчеви очила,за да не гледаме как срича ауто-кюто -едно на ръка.Но снощи изора дъното.Изключително непрофесионално е да си пристрастен като водещ,да използваш имена за участници,взаимствани от местния фолклор на племената.
Не може в национален ефир да обявиш завръщането на капитан Америка,Гастонови и прочие.Коментаторите се държат по-обрано и професионално от нея.Продуцентите е крайно време да й обърнат внимание,та поне студиата,които записват след снимките да не стоят като за някакво махленско предаване.И ако има втори сезон,да си бръкнат в джобовете и да сложат адекватен водещ-например Владо Карамазов. Simple Smile

# 1 551
  • София
Веско не виждам как може да е на финала - камо ли победител! 
 - от началото на октомври си е в Чикаго.

Снимките приключиха средата на септември и той каза, че декември ще се върне в България. Така че това не е доказателство.

# 1 552
  • ВАРНА
Avicom - Изтървала се е Алекс.  Нищо страшно.  Всеки допуска грешки.
И Ваня Дж. - без да иска обяви победител в дуел преди две седмици.

Тук (bg mama юзърите) за всяка грешка  кълвете до кръв!

# 1 553
Март докато го гледах снощи-абсолютен олигофрен. Има нещо налудничаво в погледа му. Тъп, тъп..ако може да се види отстрани, сам ще се намрази.

Сашка определено беше пристрастна снощи и учудващо на мен лично ми хареса.

Веско не го искам за победител. Нищо
Не съм видяла от  него - ни игра, ни стратегии та чак победа да му харижа. Дано са само слухове за победата му.

Направо сърцето ми се скъса като падна Амелия и я дадоха като плаче. Не заслужаваше това, след достойното си представяне.

# 1 554
  • София
Как ще се е изтървала,тя си ползва Гастонови редовно,аз не пропускам студио.Лично аз ги ненавиждам,но тези хора имат семейства,приятели-бива ли толкова непрофесионално отношение,да лепиш етикети в национален ефир.

# 1 555
  • Испания
„Събуди се” с последните напуснали „Игри на волята: България”

https://play.nova.bg/video/na-fokus/season-0/na-focus-2019-10-26 … se-igri-na-volqta

Водещата пита Георгиос дали знае, че го наричали българския Тарзан? Та той сам себе си така нарича. Случайно попаднах на ФБ му, пълен със снимки и цитати "на Тарзан". Абсолютен психопат. /Любопитните да не ме питат за страницата му, защото я отворих случайно./

# 1 556
  • София
Трябва да направят компилация с изказванията на Март насаме пред камера. От всички епизоди. Дотук впечатлението ми е, че е казвал само колко не понася Амелия и нищо друго, което да е свързано с играта. Дори както казаха коментаторите е изглеждал дискретен и прикрит. Но защо не я търпи не разбрах. От самото начало му е трън в очите таз Амелия. Според мен е или е бил влюбен в нея. Така де, несподелена любов, ама като в 3-ти клас.Blush

# 1 557
  • Другата България
Изгледах епизода. Сълзите на Амелия ме трогнаха много повече от сълзите на Тарзан. Всъщност с това поглаждане на брадата буквално като турски бей и изричането на заучени фрази за ножове, ваденето и забиването им на подходящите места ми стана направо смешно. Така и не можах да го харесам този човек, просто не можах. Но на фона на останалите, особено на Март направо си е росна китка гръка. Март....аз наистина не разбирам това момче на какво разчита, освен на доведения си баща. За играта имам предвид. Оказа се, че умствено не блести с нищо, физически освен плуването също няма кой знае какви силни страни, на какво разчита, за да има претенции и самочувствие да остане все повече и повече, че и до финал да стигне? Наистина ли има хора с толкова нереално висока самооценка, които смятат, че само защото животът им е поднесъл едно или няколко неща на тепсия благодарение на щастливо стечение на обстоятелства трябва да получават и всичко останало наготово? Ненавиждам такава нагласа, направо противно ми става от нея, на фона на хиляди млади хора като него, които с труд си изкарват прехраната и с мисъл в главата това мамино синче, пардон, татино нищоправи и се опитва да разсъждава как и кой да го запази и остави в играта колкото се може повече, защото ....бил "чистокръвен славянин"?????? WTF???? censored
За Веско исках да напиша нещо от доста време. Сетих се кое ме отблъсква в него и кое ме кара да не го харесвам. Имам чувството, че този мъж не е бил с жена досега. Или пък е някакъв сексуален перверзник. Още от самото начало на играта то не бяха ахкания и охкания по жените в племето, подмятания за сексапил и красота, после като се появи Роберта с нея се получи същото, но най-вече-"ОНЯ" поглед, с който гледа жените-жаден, влажен, искащ, изразяващ емоции от типа "мале, ако ми паднеш....", типичен за селския пияндурник пред кръчмата, който подсвирква и ахка след минаващите съселянки.. Sick Mr. Green Stop. Върхът на тази перверзия беше снощното подмятане, че добре, че Томас разкарал Амелия, че ако била останала още малко щяло да ѝ се случи нещо с това навеждане до печката и т.н., хормоните му бушували и те такива простотии, дори не ги изслушах и запомних. Някакво гледане и третиране на жените само като сексуален обект, който се върти около печката, сервира, отсервира, слугува, трантува на мъжа с главно "М"...спирам, че ще кажа неща, които няма да са лицеприятни.
СтоянЧА, който с перифериеТО smile3532 smile3511 smile3501си снощи видя, че Томас се връща, ще се прави на мъж и ще се бие с Юлиян? Смех, смех, смех. Комедия с елементи на трагедия. Сигурно затова си навива левия крачол на банските нагоре, да му дава кураж и той барабар Стоян с мъжете. Оххх, да се свършва тази мъжка мъка в това предаване, че от толкова тестостерон на едно място, съчетан е епилирани и гладко обръснати мъже с по две мозъчни клетки станахме за смях пред чужденците.

Относно това, че славяните ще вземат играчи от траките предвид намалялата им численост смятам, че първия взет играч ще е Пламен. На 1000% съм сигурна.

# 1 558
  • Sunshine state
Веско и аз не знам какво му харесват някои - на мен ми прилича на връзката между маймуната и човека. 😆😂

# 1 559
  • София
Как така ще взимат играчи от траките? Това пък откъде и що за малоумие???  Close #Cussing out
Това ще е върха на простотията вече.
Като са малко ги претопяват или връзкарчетата не могат да ги барат, та зорлем да ги добутат до финала???

Общи условия

Активация на акаунт