Славянин не може и не бива да печели формата, защото всички до един станаха за смях, а Нова тотално ще се осерат и загробят. Не мисля, че и от продукцията ще го допуснат, ако ме разбирате какво имам предвид. Виждат накъде духа вятъра и че народа ще ги насмете яко после. Обаче ако финала се е играл вече, то това е друго, ама не вярвам, защото кой идиот ще направи такова нещо, при положение, че в ерата на интернета трудно може да се скрие такова нещо? Пуснали са слухове според мен, кьорфишеци, а финала тепърва ще се играе в пряко предаване, а може да има и гласуване. Няма логика финала да е ясен преди месеци още, защото рискуват много, не вярвам да са чак толкова прости, няма логика. Нека мислим трезво. Изиграни са дуелите за финалисти, т.е. би трябвало да имаме трима финалисти, а не победител. Толкоз.

. Върхът на тази перверзия беше снощното подмятане, че добре, че Томас разкарал Амелия, че ако била останала още малко щяло да ѝ се случи нещо с това навеждане до печката и т.н., хормоните му бушували и те такива простотии, дори не ги изслушах и запомних. Някакво гледане и третиране на жените само като сексуален обект, който се върти около печката, сервира, отсервира, слугува, трантува на мъжа с главно "М"...спирам, че ще кажа неща, които няма да са лицеприятни.
си снощи видя, че Томас се връща, ще се прави на мъж и ще се бие с Юлиян? Смех, смех, смех. Комедия с елементи на трагедия. Сигурно затова си навива левия крачол на банските нагоре, да му дава кураж и той барабар Стоян с мъжете. Оххх, да се свършва тази мъжка мъка в това предаване, че от толкова тестостерон на едно място, съчетан е епилирани и гладко обръснати мъже с по две мозъчни клетки станахме за смях пред чужденците.Препоръчани теми