💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 181
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Веско явно наистина не е бил с много жени последните години. Сигурно там все обикаля с тира и не общува с жени по доста дълго време. Наистина се впечатлява от жените само да сменят дрехите или да сготвят и създадат уют. Определвно това му липсва, но поведението ми е точно като на нарицателното за някои тираджии.

# 1 561
Как така ще взимат играчи от траките? Това пък откъде и що за малоумие???  Close #Cussing out
Това ще е върха на простотията вече.
Като са малко ги претопяват или връзкарчетата не могат да ги барат, та зорлем да ги добутат до финала???

Не мисля, че славяните ще взимат играчи от траките. Останаха 13 участници и скоро ще ги обединят.

# 1 562
  • София
Моля по възможност на анкетите да има само една опция за гласуване, за да са по-обективни.  Peace

# 1 563
  • Испания
Моля по възможност на анкетите да има само една опция за гласуване, за да са по-обективни.  Peace

Всеки има различно виждане. Колкото хора, толкова желания и толкова претенции.

# 1 564
  • Другата България
Как така ще взимат играчи от траките? Това пък откъде и що за малоумие???  Close #Cussing out
Като са малко ги претопяват или връзкарчетата не могат да ги барат, та зорлем да ги добутат до финала???
Grinning Е, аз пък мисля, че точно така ще се случи. Рано е да ги обединяват още, а и трябва да се вкара още интрига. Така или иначе ще се обединят, но дотогава има още вода да изтече.

# 1 565
  • Буркина Фасо
ако някои харесват/не харесват и трите опции ???

# 1 566
  • София
Всеки има различно виждане. Колкото хора, толкова желания и толкова претенции.

Ами те си бяха с 1 опция, но от скоро се увеличиха.
Ами то така няма как да се разбере кой е по и най или обратното, защото много хора гласуват едновременно с по две/три имена.
Ами хубаво нека всеки си каже. Аз когато съм пускал анкети, винаги съм дава само една опция. Премисляш и гласуваш за истинския ти фаворит в анкетата или антифаворит, докато така нещата се изкривяват.

# 1 567
Как така ще взимат играчи от траките? Това пък откъде и що за малоумие???  Close #Cussing out
Grinning Е, аз пък мисля, че точно така ще се случи. Рано е да ги обединяват още, а и трябва да се вкара още интрига. Така или иначе ще се обединят, но дотогава има още вода да изтече.

Някой тук писа, че е гледал оригиналния формат и обединението е при 11 останали участници.

# 1 568
  • София
Ако се стигне до там,ще видим великите умници какво ще изберат,силни или слаби играчи. Много ще е забавно.

# 1 569
Веско и аз не знам какво му харесват някои - на мен ми прилича на връзката между маймуната и човека. 😆😂
Точно това си мислех и аз. И защо е в племето на красивите не е много ясно, ама и за Александър се чудя какво прави при умните..

# 1 570
  • Другата България
Как така ще взимат играчи от траките? Това пък откъде и що за малоумие???  Close #Cussing out
Някой тук писа, че е гледал оригиналния формат и обединението е при 11 останали участници.
Laughing Наистина ли правиш сравнение между оригиналния формат и нашето подобие на формат? След всичко, което видяхме до сега, особено след последната седмица, а и не само-всяка втора битка е с промяна на правила в движение, неточности, неясноти, които излизат едва сега от изпуснати реплики от участници...санаториално лечение /но не по НОИ/ на определени хора, толерирането им, и още, и още, и още...направо съм сигурна, не-убедена съм, че ще има прехвърляне на участници от траките към славяните. И затова заложих на Пламен.

Изгледах и студиото, и се смях от сърце. Голям кеф, казани много истини от всички. Едва сега харесах и Наско, аз и преди го харесвах малко, но явно присъствието на Илиян го караше да показва някакви лоши страни и простотия, и ги слагахме под един знаменател и двамата. Наско е всъщност много умен мъж и болезнено откровен, което много ме радва и ми харесва. Не съм изненадана, че са станали близки с Марешка и Амелия, мисля и преди писах, че точно те двете няма да са особено близки с красавците съплеменници. Хареса ми и това, което казаха за Юлиян и тримата, и което напълно съвпада с моето мнение за него и което съм писала многократно. Хареса ми и това на Ваня с повечето мускулни влакна, отколкото мозъчни гънки при славяните.rotfImao rotfImbo Joy. Изобщо готино студио, може би защото всички коментари бяха обективни и коректни.

# 1 571
Laughing Наистина ли правиш сравнение между оригиналния формат и нашето подобие на формат? След всичко, което видяхме до сега, особено след последната седмица, а и не само-всяка втора битка е с промяна на правила в движение, неточности, неясноти, които излизат едва сега от изпуснати реплики от участници...санаториално лечение /но не по НОИ/ на определени хора, толерирането им, и още, и още, и още...направо съм сигурна, не-убедена съм, че ще има прехвърляне на участници от траките към славяните. И затова заложих на Пламен.

E, то по твоята логика и прабългарите не трябваше да ги претопяват, а просто да им дадат шанса да си изберат по един участник от другите две племена и така да си менкат играчи до края на формата, за да може племената да са горе-долу в еднакъв състав.

# 1 572
  • Другата България
 newsm78 Не помня да съм писала подобно нещо. И нямам логика, никога не съм и имала предвид това, което вече над месец поне аз гледам на екрана. Коментирам видяното, липсата на правила и ясен регламент дотук и предвид това мисля, че сега ще направят поредната недомислица с цел рейтинг, интрига, и някакви си техни врътки и схеми. Което не е логика, а предположение. В това предаване поне аз не се ръководя по логика, защото няма смисъл. Имам предпочитания и харесвам определени хора.

# 1 573
Март и Томас оглавяват класацията ми за най-жалки участници в риалити формати. Не просто неприятни, антипатични, противни, а жалки. Томас беше толкова горд и самодоволен снощи, ще рече човек, че е отстранил не крехката Амелия, а Кубрат Пулев.

А какво да прави?   - Да реве че е победил и отървал отпадането от Игрите завинаги?
Видяхме го срещу Юлиян що за достоен съперник беше. Висеше като прани гащи на въжетата и чакаше да обявят края на играта, та да слезе, пълен лузър. Пък сега се надсмива на Амелия, която отстрани 3-ма противника на елиминация и се върна в играта, въпреки недолюбващите я "мъже" от отбора й. Нищо, нека се радва на победата си, ще му е за последно Wink. Ако има късмет на подобна игра би отстранил единствено Анна-Мария.

Не е сигурно  Mr. Green Laughing

# 1 574
newsm78 Не помня да съм писала подобно нещо. И нямам логика, никога не съм и имала предвид това, което вече над месец поне аз гледам на екрана. Коментирам видяното, липсата на правила и ясен регламент дотук и предвид това мисля, че сега ще направят поредната недомислица с цел рейтинг, интрига, и някакви си техни врътки и схеми. Което не е логика, а предположение. В това предаване поне аз не се ръководя по логика, защото няма смисъл. Имам предпочитания и харесвам определени хора.

Аз също предполагам, че няма да има размяна на единични играчи между двете племена. Но не твърдя, че съм "сигурна" и "убедена" в това.

...направо съм сигурна, не-убедена съм, че ще има прехвърляне на участници от траките към славяните. И затова заложих на Пламен.

И допълних, че няма логика да се разменят единични играчи - значи Пламен вече е при траките, изградил си е някаква стратегия и дай да го преместим за втори път при славяните, за да имаме две племена с еднакъв брой играчи?!

Според мен отпадат още двама/трима и ги обединяват в едно племе. Няма за кога да ги местят от отбор в отбор, играта трябва да навлезе в третия етап с едно племе.

Общи условия

Активация на акаунт